Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bine ai venit acasa Aelita, sa fie cumintica bebelina si mancacioasa foc!!!
Raportez o noapte semi alba, cred ca o sa chem pediatrul sa-mi zica ce sa fac, fiindca bebe Rares cred ca nu se satura cu titzi, dar nici biberonul cu lapte praf nu-l vrea sub nici o forma...
Cine mai zicea, in afar de Ana ca iese in IOR?
Danutz, Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mai fetelor - pai cum sa nu fiu suparata - cand la masa de 9 trebuie sa bag in ea urmatoarele: 2 picaturi de vigantol, 2 picaturi de polivital, 5 picaturi de Bonisan si 2 ml de Vitamina B - care insemneaza cca 4 linguritze nu prea pline.
Pai cand pun fata la san - adoarme - ea e deja satula. Ma suge pe posty de suzeta si adoarme in 5 minute.
Cum sa nu ma enervez? Cu ce sa creasca fata? Cu picaturi?

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by Mirona
[ a luat in prima si in a doau cate 200 iar acum 120. Enervant rau.
Cred ca maine chem pediatra.

si a mea a facut o figura din asta si m-a pus pediatra sa fac proba suptului, evident nu aveam suficient, asa ca eu ii dau formula in completare!

doaqmne, nasol e la gust nan 1! dar asta ii dadeau si in spital, si de vreme ce amarata nu face figuri, nu i-l schimb.insa tare rau imi pare ca trebuia sa inghita asa ceva!

Completare? I-am dat si eu initial. Milupa pana la refuzat. Apoi nan pana l-a refuzat si pe asta. Apoi am incercat cu lapte de la san exclusiv. Acum am primit de la stat Bebelac - pe asta inca in accepta cu urletele de rigoare - si mai mult pe afara decat in gurita - deci mai mult arunc.
Ce ma enerveaza enorm - e ca fata mea accepta cea mai varza marca de lapte praf si da deoparte milupa si nan.

ruxandra_sb nu disper inca - mai incerc inca o saptamana, tare as fi vrut sa mergem pana la 3 -4 luni - dar se pare ca nu se poate. De ieri am inceput sa beau ceai ce anason + chimion. Am lapte - oricum aveam - dar nu e satios si nu e suficient.
Completare ori ii dau inainte de a-i da san - ori nu mai accepta.
Oricum urla - dar in momentul in care a simtit laptele meu pe limba - nu mai poti sa-i bagi in gura biberonul cu lapte praf.
offfff

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Mai fetelor - pai cum sa nu fiu suparata - cand la masa de 9 trebuie sa bag in ea urmatoarele: 2 picaturi de vigantol, 2 picaturi de polivital, 5 picaturi de Bonisan si 2 ml de Vitamina B - care insemneaza cca 4 linguritze nu prea pline.
Pai cand pun fata la san - adoarme - ea e deja satula. Ma suge pe posty de suzeta si adoarme in 5 minute.
Cum sa nu ma enervez? Cu ce sa creasca fata? Cu picaturi?

N-ai putea sa i le dai mai dispersat? Trebuie musai toate inainte de masa?

.. plec, urla turbatul.
Ma scoate din pepeni.. am stat dupa ultima masa juma de ora la ragaiala, si pe burta, si-n pozitia catelos.. NEMA AER SCOS.
In schimb se frichinea si maraia ca si cum l-ar durea burtica..
a dormit un pic, apoi plans.. si-o tot scapa pe suzi..
off, off stiu ca nu-i vina lui.

2 luni fix, fix ... semi-turbat

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Bamboletta, La Multi Ani!!!
Aelita, bine ai revenit printre noi... ne-ai lipsit mult.... sa ai parte de o fetitza perfecta si o refacere grabnica...
Asiza, de unde ai cumparat batista? As vrea sa merg direct la sursa... ptr ca si asa ma plimb cu Luchitza dupa mine, ca n-am incotro... sau poate trimit un coleg sa cumpere...

Hopa... s-a trezit....bb-ul
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

am adormit-o si am intrat putin ,ca apoi ma duc sa mai fac putin curat prin casa
aelita felicitari sa-ti traiasca fetita si sa fie cuminte
noi am avut o noapte linistita sa vedem ce ne aduce ziua de azi
v-am pupat si sper sa mai apuc azi sa intru pe forum

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

..l-am pus in bouncer, sa admire bradul. Inca tace.

Bamboletta

2 luni fix, fix.. semiturbat

Mergi la inceput

.. si era sa uit:

Mamici din Bucuresti, de unde v-ati luat voi baby-phone????

Ca noi avem unul Brevi, de cand era Matei bb, da ne mai trebuie unul pt la bunici. Si ce a acumparat bunicul e o porcarie care nici nu mai functioneaza bine. Si cica altul mai bun (de firma) nu gaseste!
Daca ati putea sa-mi recomandati un magazin ar fi super, ca el vrea musai sa-l incerce, testeze, etc.
Saru' mana.

2 luni fix, fix.. semiturbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

baby phone, interfon, videofon etc - din Carrefour.

Nah, ca trece si fie-mea prin faza cu foiala acum, desi nu papa decit Milumil, nu san.

Maninca 30-40 gr, scoate bibe, se scartzaie, regurgiteaza, se culca, peste 10 minute urla de foame. Daca ii dau ceai il scuipa cu dipretz.
Iar Sab Simplexu' ...vad ca nu mai are efect.

Asa am tinut-o toata noaptea!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

interfon de pe net, dar nu e groav, interfereaza cu o groaza de chestii...
nici la noi nu mai functioneaza sab-simplex-ul...si plangem si plangem intr-una de la ora 7 dimineata...il scot afara...macar asa de ar tace...
Danutz, Rares (14.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

danutz, eu ziceam ca mai ies in IOR ! eventual vorbim si ne vedem !

miro, eu una nu am elucidat de ce se frichineste atata la san ! are momente cand face asa de urat ca da direct in hohot de plans ! motivele plauzibile sunt: colici, presiune mai scazuta ca la inceput la laptic ! eu ziceam ca al meu e mai hulpav si vrea sa ii cuga direct in gat, dar vad ca si alti bebei fac la fel ! una din doua trebuie sa fie motivatia, alta eu sincer nu vad ! desi ...poate nu le place gustul laptelui din ziua respectiva! dar asa una dupa alta ! nu mananc in fiecare zi acelasi lucru ! in fine....mai asteptam sa vedem ce se intampla !

RAPORTAM PRIMA NOAOPTE ALBA DE COLICI ! SI TOCMAI AZI CAND FI-MIU IMPLINESTE O LUNA !!! SA IMI TRAIASCA !!! MOR DE SOMN !!!INCA NU DOARME, DE UNDE ISI IA ENERGIA ?

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput