Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 30
anateo2004 spune:
dana eu ies,dar pe la 13.acum seba doarme,dar la mine in brate,cum il pun jos tipa.
dandusa spune:

,
LA MULTI ANI,draga noastra BAMBOLETTA,sa fii sanatoasa si la fel de frumoasa.

Tuturor Fulguletzilor,care azi sarbatoresc o floricica sau inca o floricica in viata lor,LA MULTI ANI
AELITA,bine ati venit acasa,sanatoase.Te asteptam sa ne arati minunea.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
carla2005 spune:
Fetelor mie mi-a zis pediatra ca dupa vaccin copilul nu trebuie sa manance 3 ore...si sunt crizata deja fiindca fi-mea mananca din ora in ora cum sa tin copilul nemancat aproape o jumatate de zi cu drumul pana la spital cat mai stau pe acolo pana ii face vaccinul se fac vreo 4-5 ore! Voua ce v-a spus kiar nu poate manca nimic 3ore!!?
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
dandusa spune:
ADINA,
ce ma bucur ca ne-ai scris...,ma bucur ca sinteti bine...,printesa ta este foarte frumoasa si grasunica...Am vazut pozele ,arati foarte bine,sinteti doua frumusele,cred ca tati este mindru foc...
Spune-mi ,la biserica nu a bagat-o cu totul in cazan?Am vazut o poza in care ii turna apa doar pe cap...,ati cerut voi asta ...,sau asa se face acolo?Te pooopam tare si te asteptam mai des...
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Fetelor mie mi-a zis pediatra ca dupa vaccin copilul nu trebuie sa manance 3 ore...si sunt crizata deja fiindca fi-mea mananca din ora in ora cum sa tin copilul nemancat aproape o jumatate de zi cu drumul pana la spital cat mai stau pe acolo pana ii face vaccinul se fac vreo 4-5 ore! Voua ce v-a spus kiar nu poate manca nimic 3ore!!?
eu stiam de 2 ore.
din cauza vaccinului anti-poliomelita oral, daca vomita degeaba l-a facut..
2 luni fix, fix... semi-turbat
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
anateo2004 spune:
daca il faci pe cel de la stat(cu antipolio pe gura)nu are voie 2 ore lapte,dar poti sa-i dai ceai
dandusa spune:
Mirona,
da-i picaturile intre mese,cind sta ea de veghe...,probabil ca la stomacelul ei...,toate astea cumulate au ceva ml....si poate ca ai dreptate si tu...,s-o satura fata mai repede...,ca i le dai inainte de masa...
Am ris cu lacimi de tine...,cica..."n-o cintaresc des...,doar duminica"
![]()

...,pai des inseamna de doua ori pe saptamina?Ia, las-o si pe ea vreo doua saptamini si cintareste-o apoi sa vezi ce bine o sa fie...,stiu ca tu esti perfectionista din cite te-am cunoscut eu...,dar saracuta Kara ...,ea nu vrea sa te supere,poate si cintarul asta mai face figuri..
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
asiza spune:
, Bambo!!! Sa fii fericita, sanatoasa si implinita alaturi de familia ta draga! Sa vii cu detalii despre cum ai petrecut... 
Yagmur, Batista bebelusului am luat-o de la farmacia CYNARA, din Manastur, vis-a-vis de Billa...initial am comandat-o pe net, direct de la importator, dar m-au sunat si mi-au zis ca mai bine iau de Cynara pontru ca e si mai rapid si mai ieftin...(pe net era 450.000, iar la farmacie undeva la 417.000)...Pupici la Luca si tie si multumiri pentru urari! Cum mai stati cu colicile? 
Aelita, 

...bine ai revenit!!!! Abia astept sa vad poze cu micutza...
Miro, am vazut pozele de la intalnirea cu Dia...sunteti niste mamici foarte frumoase cu 2 bebici si mai frumoase...Nu te necaji cu greutatea Karei...mai ai putina rabdare si mai fa o cantarire si la sfarsitul saptamanii asteia si abia apoi trage concluzii...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
asiza spune:
Deschid eu subiect nou de data asta!!!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis