Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBO,
eu am nascut la 14.30,dar din cite imi aduc eu aminte...,ni s-a rupt apa la amindoua cam in acelasi timp...,ce-ti spun eu...,s-au vorbit....La 3.30 noaptea am postat pe forum ca plec spre spital si tu la citeva mesaje ai spus acelasi lucru ,nu-i asa?
Noi facem botezul pe 20 Ianuarie si sincer,mi-ar place sa pot sa o imbrac in rochita...,dar nu ma risc.Nu poate fi asa de cald ,sa pot -i pun doar ciorapel pe sub rochita...,sigur,mai rece poae fi ,dar mai cald...,nu cred.Astia au anuntat vreme rece in Ianuarie si Februarie.
MIRONA,
ce te-a apucat?Nu cred ca este normal sa te superi asa...,repede.Ai sezizat doar intr-o saptamina lucrul asta,de ce intri in panica?Daca saptamina viitoare va lua mai mult?Mai asteapta sa vezi cum va lua in greutate ...Sa stii ca eu am cintar in casa...,dar mai devreme de trei sau patru saptamini...,eu nu o cintaresc...,doar atunci mi-as face griji...,daca ar lua putin si as avea si motive...,dar daca o saptamina ia mai mult si in cealalta recupereaza...,de ce sa ma supar?Hai aduna-te si ai grija de Kara ,nu-i da motiv de agitatie

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dandusa tnx. Motive mai sunt - prea mult da afara dupa ce papa san, inca isi suge manutzele dupa ce papa san, prea multi colici are doar mancand la san.
Doar stii ca am mai incercat cu lapte praf - in general seara - sa o stiu satula peste noapte - atunci de ce nu da afara? De ce numai dupa san?

Nici eu nu sunt adepta cantaririi prea dese - o fac doar duminica - iar lunar o masor la torace, capsor si lungime. Dar faza cu alaptatul ma cam doboara, in sensul ca ma dezamageste - cand mananci regim ii e greu la stomacel si da afara, cand te dai pe brazda - la fel - deloc nu e bine.
Pana maine imi revin - dar acum ... sunt tare amarata.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

In primul rand va spun cu intarziere La multi ani in noul an,am citit din urma,dar de scris ,sa-mi fie rusinica,nu am apucat,dar acum m-am pus jos putin si va scriu cu drag si dor.Eu care ma laudam inainte ca am ajutor,adica soacra mea,acum nu ma mai laud ,nu mai am nici un ajutor,trebuie sa fac totul singura ,si am multe de facut...si din cauza asta nu mai am pic de energie seara pt a scrie sau a face alte lucruri.Ma rog..asta este.
Pitica mea a mai crescut ,are deja 5 kg,si ma bucur ca nu mai e asa mica,ne confruntam si noi cu colici,le urasc ,ne seaca de energie si pe mine s pe ea.
MIRONa draga,ce zici tu par a fii colici,si la mine tot asa se manifesta Alessia mea,dar eu nu o hranesc la san,ci cu lapte praf.Si la noi cand incepe sa pape,incepe si zvarcoleala si miorlaiala si agitarea,asa e de enervant ,dar ma inarmez cu rabdare si pana la urma papa tot,nu chiar de fiecare data.E,asat este,e greu dar cand ma uit la mutrita ei ,e acceptabil.
In legatura cu dormitul,am incercat si eu faza feon,aspirator hota si merge f bine,adorme urgent pe zgomotele astea.http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=b4f0re2
Pusici fetelor,si de acum voi fii mai des alaturi de voi.

Adina si Alessia Maria

poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dragele mele,vreau de mult sa vva scriu(dar eu intai trebuie sa citesc tot din urma si nu pot sta pe scaun.

In noaptea de 2 ian am deschis primul capitol de "fulguleti" si la cateva ore am nascut.A fost ultimul cadou pt odiseea din noiembrie dec.

CRISTINA am citit la odisee ca mi-ai trimis sms ,nu stiu daca e de la telefonul meu,ca nu am primit nici un mesaj..Iti multumesc,si eu m-am gandit la tine!

Fetelor,nu stiti cat ma bucur cand citesc cate urari mi-ati facut !!! imi vine sa plang cand vad cat de dragute sunteti toate.

Nu doar am asteptat sa trecem la un nou capitol: L-AM FACUT EU CU CATEVA ORE INAINTE DE NASTERE!!

Am nascut in mai putin de 4 ore de la primele dureri(m-am trezit din somn direct cu contractii din 4 in 4 minute .numi s-a rupt apa asa ca nu credeam ca nasc.m-am invartiti princ asa in dureri mari ,al meu era cat pe-aci sa plece ca descreieratul la munca sa ma lase asa,isi mesteca de zor cafeaua linistit,ca cica nu nasc ,eu m-am dusat,am mai stat pe ganduri,la care spital sa merg,mai mergeam in 4 labe ,pana cand am inceput sa sangerez,atunci ne-am speriat si i-a sarit si lui cafeaua pe jos,si am sarit in masina ).cand am ajuns la spital aveam dilatare 9 ,asa ca ADIO epidurala !in spital,nu am avut sala de travaliu,de laurgente direct la nastere,unde am stat 40 de minute.apoi 25 de minute sa ma coasa ...
mai aveam nitel si nasteam pe autostrada ,travaliul greu l-am facut in masina,de-mi venea sa sar pe geam.
masinile nu se dadeau chiar asa urgent la o parte,a mers cu 170 la ora ,iar eu agatata in doua maini de manerul de sus de la usa.am avut noroc ca nu am prins aglomeratie din aia grea ,sa nu ne mai putem misca de acolo...
am prins un medic englez,cu accentul de rigoare,SUPER !! nu l-am vazut decat atunci,doar i-am multumit si s-a dus.el singur (o asistenta mai era cu noi in sala care se mai uita la perfuzia mea si imi zambea) a facut totul,cu super calm si a reusit sa ma minta frumos pana la final ,tot el m-a cusut,mi-a facut anestezie locala la final,pt taietura si cusatura,a dat mana cu noi si a disparut.
a fost ca o fantoma.apoi am intrat pe mana altora..pediatri,ginecologi..
sa va povestesc ca mi-a propus sa nasc in picioare? am uitat sa va spun ,coincidenta a facut ca sora mea,acum 9 luni,sa nasca tot cu el,tot el era de garda,si ea a nascut in picioare! e un englez super tare care se pricepe bine la asta.

va mai povestesc eu..

Acum suntem binisor,eu am mare ajutor de la sot,altfel nu stiu ce faceam,ca nu am fost in stare sa ma ridic,nici sa stau pe scaun..acum abia abia.

Fetita de doua zile e cumintica,s-a reglat cu somnul si masa.I-a cazut buricul la 4 zile, desi i-am facut baie zilnic de cand s-a nascut.

kokorina
ti-am dat un sms din spital.nu stiu daca tu primesti,ca vad ca eu nu.
hehe faza cu cuculetul lui Sandokan e normala,nu te speria!
Teutz,ti-am afcut scurtatura scurtaturii la poze

fug sa -i dau sa pape.

va pup pe toate si multmuesc mult,fetelor,pt urari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hei, s-a intors aelita!
Bine ai venit acasa cu fetita ta! Mi se pare mie sau nu ne-ai spus cum o cheama? Sau nu te-ai hotarat inca la un nume ?
Na, ca era cat p'aci sa avem si un fulgulet nascut pe autostrada! Noroc ca ai ajuns la spital, la limita ai ajuns.
Sa te refaci cat mai repede si sa iti traiasca scumpetea! Ceva poze?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

AELITA BINE ATI VENIT ACASA!!!! SA FITI SANATOASE, SA FITI CUMINTI, MANCACIOASE SI FRUMOASE CA UN CRIN IMPERIAL!!!!

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Mirona
[ a luat in prima si in a doau cate 200 iar acum 120. Enervant rau.
Cred ca maine chem pediatra.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,

si a mea a facut o figura din asta si m-a pus pediatra sa fac proba suptului, evident nu aveam suficient, asa ca eu ii dau formula in completare!

doaqmne, nasol e la gust nan 1! dar asta ii dadeau si in spital, si de vreme ce amarata nu face figuri, nu i-l schimb.insa tare rau imi pare ca trebuia sa inghita asa ceva!

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

AELITA - bine ai revenit. Frumos si repede ai scapat. felicitari - ai vazut mami? Nu puteam trece aici fara tine - cum ai facut capitolul nou - cum a venit si bebelina. he he
Sa va traiasca si sa ramana la fel de cuminte - nu vezi ca noi deja avem copii rasfatati???

revin ca s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata,

multumim frumos pt urarile de "La multi ani" adresate lui Matei.
Asiza, Dianocica, Dandusa, Mirona, Yagmur si restul fetelor

Ieri am petrecut frumos, cu bunicii, Nasa si cumnatii la un gratarel.
Matei s-a simtit super bine si nu s-a dezlipit de verisoara lui; nu se mai vazusera de un car de ani.. s-au inteles bine pana cand le-a cazut amandouara cu tronc o masinutza teleghidata.. atunci sa vezi scandal.

La cat am fost de terminata vineri, n-aveam nici un chef de petrecere; noroc ca m-au convins. Si Grigore a fost relativ cumsecade. Ii multumesc!

Yagmur, noi folosim biberoane de la Chicco, din gama "Fisiologica".

Miki04 apropo de produsele Nestle, am citit undeva aici pe DC ca cerealele lor pt bb ar contine zahar. Probabil la asta se refera reportajul.

Panaa, uite o pt noaptea nedormita.

Mirona, nu pot sa-ti spun decat ca te inteleg cu luatul in greutate.. cand astepti o saptamana intreaga plina de speranta si buff, te dezumfli in fata cantarului...
...amintiri de la Matei; si nici macar alaptat exclusiv nu era.

Dar sa sti ca n-a luat deloc rau, in 3 saptamani 520g.
Doar mai vine o saptamana si ceva pana sa treaca luna. Si la o luna se face bilantul.
Inca putina rabdare, da?

Frumoase pozele de la plimbarea voastra!

Bun venit Aelita!

2 luni fix, fix .. azi dau de cu dimineata semne c-as fi semi-turbat

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dianocica, noi pe la 13-14 servim parc azi.
Ceva sanse?

2 luni fix, fix .. azi dau de cu dimineata semne c-as fi semi-turbat

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput