Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 27
bamboletta spune:
ce mult a-ti mai scris ![]()
Noi azi am fost in vizita la bunica e ziua ei
bubulina a fost cuminte doar cand sa plecam de acolo a inceput sa planga ![]()
Cand am ajuns acasa stiti ce am facut?
am deschis calculatorul
sa vad ce a-ti mai scris ce sa mai sunt dependenta de forum 
Dandusa-se inteleg fetele noastre
doar sunt in aceiasi zi
la ce ora ai nascut-o?
Mayaione-si Antonia mea isi suge degetul dar si suzeta,incerc sa o dezvat ii pun manusele si ii dau suzeta
dar o mai scap fara manusele si cum suzetei ii face vant suge degetul ![]()
Mirona-super pozele de la plimbare 
am dat 5.8 mil pe balansoar
are 2 viteze 2 jucarele dar e fara melodii uite aici poze :
leagan 1 leagan 2 leagan 3
Ralumat-pe instructiuni scrie ca se foloseste batista bebelusului o data pe zi pt.copilul sanatos si e mai multe ori pt copilul racit ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
dandusa, sigur iesim la plimbarica, si sunt convinsa ca si celelalte mamici constantence abia asteapta :) noi stam in poarta 6, dar suntem "motorizati" si ajungem oriunde fara probleme, mai ales ca e mihai in concediu si profit de inocenta lui, mai ales in ceea ce priveste caratul :) poate-o fi frumos si sapt asta si apucam sa dam o tura prin tabacarie, sau tot la malul marii...
aveam eu o banuiala ca stai prin tomis nord, pt ca mi s-a parut ca v-am zarit cu coada ochiului intr-o seara cand plecam de la soacra-mea, erai cu printesa la carut si cu tati langa tine si veneati dinspre tabacarie pe aleea aia care urca de pe sucevei spre capatul troleului.. ma rog, intelegi tu :) dar era asa de mult..aveam eu inca burta :) asta daca chiar erati voi si n-am visat eu :)
acuma fug sa stau cu cracii-n sus la "fetele gilmore" :) puuuuup!!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
Daca ai vazut si un carut...,nu eram eu...sigur.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
a_deju spune:
dandusa, eram sigura ca ai fost tu, stiu ca i-am zis si lu' mihai atunci ca era prima oara cand vedeam live pe cineva de pe forum :) de unde sa stiu eu ca am avut doar fantezii :)) las' ca ne vedem sapt asta, ca si-asa ma plangeam de singuratate la plimbare... la mine e mai greu cu marsupiul (nu zic ca inca nu pricepe mintea mea pe unde intra copilul, pe unde se inchide, cum se lungesc sau se scurteaza bretele...) din cauza caratului, ca am doar 3 sapt de la cezariana, si inca nu cred ca e foarte indicat sa car.
fug, ca se termina publicitatea :)
de vazut ne vedem de marti incolo, ca maine avem program la pediatru, prima vizita. abia astept, sa ne dea numai vesti bune!!!
POZE
dianav spune:
Fetele care aveti si folositi leagan pentru bebei, cum reactioneaza ei? Vreau si eu sa achizitionez unul, mai ales daca devine un substitut al caratului in brate prin casa, insa imi e teama sa nu devina dependenta de el.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
dandusa, eram sigura ca ai fost tu, stiu ca i-am zis si lu' mihai atunci ca era prima oara cand vedeam live pe cineva de pe forum :) de unde sa stiu eu ca am avut doar fantezii :)) las' ca ne vedem sapt asta, ca si-asa ma plangeam de singuratate la plimbare... la mine e mai greu cu marsupiul (nu zic ca inca nu pricepe mintea mea pe unde intra copilul, pe unde se inchide, cum se lungesc sau se scurteaza bretele...) din cauza caratului, ca am doar 3 sapt de la cezariana, si inca nu cred ca e foarte indicat sa car.
fug, ca se termina publicitatea :)
de vazut ne vedem de marti incolo, ca maine avem program la pediatru, prima vizita. abia astept, sa ne dea numai vesti bune!!!
POZE
Ai grija cu cezariana,sigur ca nu ai voie sa cari una bucata rasunel...,poate reusim miercuri,ca joi vine fratele meu pe care nu l-am vazut de o groaza de timp si sta o luna in tara...si-apoi nu stiu cum am sa mai scap...,fara el pe undeva...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
Ralumat spune:
Incredibil, dar dupa o criza scurta de colici, brotacelul baga somn...si de ala linistit, nu din ala care ma ingrijoreaza pe mine. Am reusit si sa facem baita la 9.30, asa cum ne-am programat.....adormiti e mult mai bine, si zic "saru-mana" Ruxandrei, ca de la ea am furat ideea sa nu mai insist sa-i fac baita inainte de masa, ca se lasa cu urlete. Asa, am mancat la 20, baie la 21.30, daca crede el ca ii e foame, se va trezi la 23. Asa ca eu...forumesc!Si "ma cinstesc" cu un pahar de Baylies (sau cum s-o scrie, ca mi s-a cam incetosat vederea
) . Macar un avantaj sa am si eu din faptul ca nu pot alapta...cafeaua, alcoolul si muraturile! 
Lory, noi folosim apa plata. Am inceput cu Bucovina, acum vreo saptamana am facut cu Carpatina light (ca de-aia gasisem), dar David mai mult scuipa decat manca, asa ca ne-am intors la Bucovina. Fierbem un litru de apa plata cu 2 pliculete de Baby Calm si din asta ii facem lapticul...recomandarea pediatrei, ca pana sa vina ea, eu ii puneam pur si simplu din sticla, la temperatura camerei. Hai ca acum mi-ai dat idei sa-mi iau si eu termometru, ca noi facem laptele cam dupa ureche...cand mai caldut, cand mai rece...de fapt, dupa cum mentine apa termosul. Oricum sotului meu i-a intrat deja in cap sa schimbam laptele, vom vedea ce zice doctorita saptamana asta....
Si pe mine ma preocupa "asemanarea" cu fiu-meu, mai ales din ziua in care maica-mea mi-a zis ca e cap taiat soacra-mea!
Si mi-a intrat nene in cap, si ma oftic, ca singura consolare in faptul ca aveam baietel in burtica era ca va semana cu mine......
A, si inainte sa ma inmoaie lichiorul de tot.....cine zicea ceva de "colege de plimbare"? Parca Desiree? Eu stau in zona Univ Hyperion, dar dupa cate ma prind eu, ajung destul de usor la Dristor....tu cam ce trasee faci, poate ne intalnim?Alte vecine mai sunt printre mamici? Merge cineva in parc la 23 August? (desi la tonajul meu recomandat e sa bat strazile cu carutul, nu sa stau pe loc in parc)
Bamboletta, mersi! Ca sa vedeti ce distrusa sunt....nu am citit instructiunile cu atentie, daca nu am vazut asa ceva! Oricum, de maine incep sa o folosesc, ca pentru un mucusor ne enervam si eu si bebe de numa....
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
desiree spune:
Ralumat, da, eu ziceam de plimbarica ! Deocamdata raportam plimbari in parcul IOR unde ajungem cu tati cu masina ! Dar cand o sa luam carutul si cand tata o sa fie la servici, o sa trebuiasca sa bat trotuarele din zona ! Eu stau pe Fizicienilor ! Daca e, vorbim si ne intalnim la jumatatea drumului !
alte voluntare in zona ?
pupici
desiree si bebe Octavian
pozici
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianav
Fetele care aveti si folositi leagan pentru bebei, cum reactioneaza ei? Vreau si eu sa achizitionez unul, mai ales daca devine un substitut al caratului in brate prin casa, insa imi e teama sa nu devina dependenta de el.
eu am "obisnuit" motanul la cate o tura in leagan de fiecare data cand venim de-afara, ca e intre somn si trezire, nu se poate hotari, asa ca incerc sa prelungesc momentele de liniste pe cat posibil :) obisnuit - intre ghilimele, pentru ca in mod clar la varsta asta nu devine el dependent de leganat, ca nu poate inca sa faca legatura intre plimbat, faptul ca e pus in leagan dup'-aia sau sa inceapa sa ne "santajeze" la sentiment :) si pana la urma, chiar daca se obisnuieste, macar nu-mi distruge mie spatele si alte alea (repet, la mine e destul de complicat sa-l tin in brate, daramite sa mai fac si ture prin casa cu el - am avut nitel probleme cu operatia, am stat in schimbat pansamente pana acu' 4-5 zile, si inca am emotii ca la cel mai mic efort iar mai curge ceva pe-acolo....). oricum, eram constienta ca e posibil sa se ceara leganat pana la adanci batraneti din momentul in care l-am cumparat, dar dintre doua rele (sa se obisnuiasca in leagan sau sa se obisnuiasca la unul din noi in brate), o prefer pe asta... ma gandesc ca bebe oricum devine din ce in ce mai greu (asta pt varianta cu legantul in brate), si la o adica, din momentul in care sta bine in fundulet, pot oricand sa-l duc in parc si sa-l dau in leagane pana il ametesc bine :)
POZE
bamboletta spune:
Nu mai tin minte daca vreo mamica cu fetita a facut botezul 
noi ne-am hotarat pt 1 februarie si nu stiu cum sa o imbrac eu as vrea cu rochita dar oare nu e prea frig? mamicile de fetite voi cum faceti?
Dianav- stai linistita ca nu devine dependent de leagan ,a mea cand e prea nervoasa nici nu sta in el
oricum pe mine ma salveaza cand am treaba si ea sta treaza 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
Mirona spune:
Bambo si Chris multumesc pentru raspunsurile legate de leagan. Eu sunt PRO - ca doar eu stau home si ma rupe de spate - tati normal ca nu vrea - ca doar e gaura in bugetu familiei asa ceva.
Fetele - sunt trista.
Dolores acu cateva mesaje te consolam ca fiecare bebe are ritmul sau de crestere si ca bine e ca ia in greutate - indiferent daca ia sau nu idealul pe saptamana.
Ei bine - azi la cantar am ramas masca - a luat Kara mea doar 120 g saptamana asta.
Sunt foarte dezamagita. Stiu ca e ok ca ia ingreutate si ca nu a stagnat - dar nu stiu ce sa zic ... ma asteptam totusi sa fie mai mult, mai ales ca vad ca am lapte.
Ati elucidat ori ba de ce face bebele in halul asta la san? Ca si a mea face la fel - se agita, scapa tzatza, se smuceste, maraie, se vede clar ca nu-i convine ceva.
La inceput am pus-o pe baza faptului ca vrea sa dea aerele afara - apoi am pus-o iar la san si la fel face - am incercat s-o culc - nimic nu-i bun.
Ati elucidat de ce fac bebeii asa?
v-am pupat - a mea e maraita iarasi - adoarme - dar ii tot vine inapoi mancrea.
zau ca-mi vine sa schimb ceva in program.
Ma enerveaza alaptatul asta exclusiv - cand vad ca suntem de 3 saptamani asa - a luat in prima si in a doau cate 200 iar acum 120. Enervant rau.
Cred ca maine chem pediatra. 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita