Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
inni spune:

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Eu am spalat azi (la masina)...nu mi-am dat seama ca e sarbatoare. Se pune ?
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Monique_new spune:
quote:
Originally posted by inni
Eu am spalat azi (la masina)...nu mi-am dat seama ca e sarbatoare. Se pune ?
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
Inni miine este sarbatoare. Azi nu scrie nimic in calendar.
POZE
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
_Ralu_ spune:
de unde ai luat monica tu infanrixul hexa cu 2.400.000? ma gandesc ca penta e mai ieftin. eu cel mai ieftin penta l-am gasit cu 2.300.000, cu cardul de fidelitate ajung pe la 2.180.000. tu cu cat il iei pe penta? sau l-ai luat..?
inni, stiu ca se zice ca daca ai spalat pt copil nu e pacat! eu una sunt repetenta la chestiile astea! de cele mai multe ori ma trezesc ca-i sarbatoare dupa ce am dat drumul la masina....nu prea ma tin de astea! consider ca erau valabile acum o mie de ani, acum nu mai putem sa le tinem asa la sange!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
martha78 spune:
Inni ai scapat.. maine e sarbatoare azi doar se tine post ![]()
Bebeii vostri au cojite in cap, ca noi avem
si nu reusim sa scapam de ele..
Martha & Darius
ma fac din ce in ce mai mare
mexxa spune:
Buna seara fetelor..eu sunt terminata..am inghetat nu alta..nu stiu ce se intampla la noi dar se 2 zile caloriferele sunt bocna...nu avem deloc caldura....e jale..am un calorifer ectric dar camera este mare si nu face mai mult de 18 grade..deci nu va zic cum il tin imbracata...
Dar in general in casa sunt 22-24grade si il tin intr'un body cu maneca lunga si o pereche de pantaloni cu picior.
Susa super fain filmuletul....
Am vazut pozele anuntate...super dulci bucuriile voastre.
Inni lasa mama ca si eu am spalat azi...![]()
Fetelor azi am cautat 4 oameni o suzeta si nu stiu unde este...nu o gasesc..va vine sa credeti???parca suntem chiori..uff..sper sa o gasesc pana la noapte.
...
Azi noapte nush ce a avut Sebi dar de la ora 2 pana la 5.30 dimineata am stat si ne-am uitat la TV ca teroristu nu avea nici un gand sa faca nani.
Merg sa fac laptele ca acusi se trezeste gaza si apoi revin.

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
inni spune:
Pot sa zic ca am spalat tot pt. un copil. Pentru sotz ![]()
![]()
![]()
Eu tin cont de sarbatori si nu spal, iar acum m-am uitat pe calendarul ortodox de pe net
si am vz ca e cu rosu..ma rog...aici era cu verde
. Si m-am speriat. ![]()
Multumesc pt. raspunsuri. 
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

tasia spune:
Aaaa si ne-a vazut doctora azi...cica suntem bucalati si destepti... radea in hohote la doctora asta mic. Are 7,100 kg la aproape 3 luni jumate doar cu tzitzi.
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
bychi spune:
La multi ani mamici si bebici si un an nou tare fain va dorim!
Vad ca se incepe cu diversificarea. Noi mai stam putin pe laptic si mi-e putin groaza cand ma gandesc la asta. Cu primul baiat nu a fost deloc usor.
Bb-le nostru a inceput sa doarma toata noaptea si nici nu indraznim sa ne bucuram prea tare, speram sa o tina tot asa. In rest e ff cuminte, se joaca muuult singurel, ii plac pumnisorii lui pe care si-i indeasa in guritza cu mul zel....
Cum pot trimite poze pe site-ul bebelusilor de sept-oct?
M-am uitat la pozele copilasilor si tare faini mai sunt. ce pacat ca cresc asa de repede si nu apucam sa savuram cum trebuie aceste zile...
Va pupam
Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)
Adriana mica spune:
Buna seara,
Lakioana, pt constipatie incearca cu siropel Lass Baby (este 100% natural). Sau cu ceai de musetel neindulcit (daca papusa ta il accepta). Daca nu merge asa, poti folosi supozitor cu glicerina (un sfert). Eu il las pe Dudu cam 36 de ore, apoi incerc cu 2 doze de Lass (seara si dimineata) si apoi, cand incepe sa se screama si sa devina usor agitat (cam dupa 48 de ore), apelam la supozitor.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici