Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
inni spune:
Am facut 6 kile. Intr-o sapt = 200g. Daca mai mancam asa mult...il intrecem pe Teo. ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Monique_new spune:
bb ralukutzade la o farmacie de pe la Dristor..sect 3.help net am impresia ca era, dar acum 2 luni. Dar am mai gasit la o farmacie cu 2.500 cam asa, tot in sect 3. Asta de la 4 inca nu stiu de unde il iau.
POZE
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
putzuruca spune:
Monique, dar vad ca ai ceva de lucru cu cerealele alea...
.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Oanacn spune:
Inni felicitari !. Noi suntem in categoria grea,
mea are 8 deja. Oare nu-i prea mult?
Susa super tare filmuletul.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
alessia80 spune:
INNI- Da e insarcinata. Are un nou servici, sotul a castigat o masina si e insarcinata. Si toate s-au intamplat in DEC!
Bravooooo AMI. Era si cazul. Fotomodel-fotomodel dar si-a dat seama ca trebuie sa aiba si forme!
Oanacn spune:
Apropo de caca, a mea face de 3-4 ori pe zi, de cele mai multe ori baga 4 ture, adica dupa fiecare masa. O fi normal? Am uitat sa-l intreb pe pediatru.
Poze
Varsta Bebe
inni spune:
Oana, Alessia... multumim
Oana..eu cred ca e normal, din cauza diversificarii. Cerealele sunt laxative curate ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

putzuruca spune:
Fetelor, tocmai am gasit niste articole contra-premergator. S-a mai discutat pe tema asta dar as vrea sa-mi spuneti si voi daca veti folosi premergatorul sau nu. Si daca da, de la cate luni se foloseste?
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Oanacn spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Fetelor, tocmai am gasit niste articole contra-premergator. S-a mai discutat pe tema asta dar as vrea sa-mi spuneti si voi daca veti folosi premergatorul sau nu. Si daca da, de la cate luni se foloseste?
Eu am, dar mi-e frica sa-l folosesc din aceleasi motive, plus cred ca sunt prea mici inca pt premergator.
Poze
Varsta Bebe
pufymic spune:
Inni si acum rad cand ma gandesc la tine!![]()
Bravo pt. kg!Mai vrem poze noi cu Ami ca e tare frumoasa si fotogenica!
Ralu voi nu mai aveti poze noi?
Gety stiu ca mai aveti un hop luni si ma voi gandi la voi, dar in special la scumpica mica...
!
Bychi bine ai revenit!Cam rarut dai pe aici....Ti-am admirat flacaii ce scumpi sunt....si ce de par are Theodor!Si ce blond e!
Monique spor la descifrat tainele cerealelor!![]()

Putzuruca eu nu voi folosi premergator pentru Nicolas!Nici pe Alesio nu l-am pus deloc in premergator, ci i-am dat drumul direct pe jos de cand a inceput sa stea in fundulet....si-a luat-o la plimbare intai in 4 labute(si ce fain era cand aparea cate un capsor de dupa colt, apoi restul...
!), apoi s-a ridicat....si a fost ok. A inceput sa mearga la 10 luni.
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)