Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Oricum cred ca nu are Irina asa ceva... ca au fost niste cozi pentru cardul asta, nu crez sa fi avut timp.

Ina sa stii ca si data trecuta in sarcina mi-a scazut iq-ul destul de mult, nu ma puteam concentra si ma prindeam foarte greu de anumite lucruri foarte evidente... acum se repeta istoria.

Cristina musai trebuie sa ne vedem, macar sa ne vizitam in weekenduri, sa scap si eu de cerclajul asta ca asa imi sta pe creier ca nu o sa am timp sa termin toate treburile la servici.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

eu va cam pup ca cica plecam la predeal in seara asta sa ne vedem copilul... weekend placut si drum bun Irinei!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Cristina, cum sa fie....e primul dintr-o serie mai lunga. vom vedea pana la urma.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Bianca, vor fi o serie lunga de interviuri reusite, fara indoiala!
V-am pupezat si eu (ca ma duc sa-mi tund pleata) si va doresc WE placut! Ne auzim pe luni ca s-asa nu prea-i miscare in WE pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina nu mi-am facut card european , dar imi fac asigurare . Mersi mult de informatie .

Va pe toate si pe toti copilasii si inca odata mersi de urarile de drum bun.

Si acum vorba Inei:

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Irina,drum bun si daca o sa ai cum,mai da-ne cate un semn.Sa fie cat mai suportabil dorul de Vladut.Chiar,cu cine ramane?

Gabi,sa-ti traiasca iedu al mare si tu so tot faci mii de torturi.

Milfloricico,te pup,tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.La multi ani!

Jadi,Mihnea s-a iritat si el intr-o vreme si-am zis ca-i de la scutece.Am schimbat scutecele(pampers cu libero) si tot asa a fost.I-a trecut de la sine.Noi am folosit si huggies cand au aparut ,prin vara,da mi s-au parut prea groase.Dimineata ii era scutecu pe la genunchi.Eu sunt multumita de pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mifloricika, la multi ani! bine ai revenit!

atat am citit, ca nu mai am putere. las si pt maine.

o seara buna!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ina, merci de incurajare, esti dragutza...ai scos ghiocul?
e o companie din alea care ma enerveaza pe mine de te cauta si in .... inainte sa te angajeze (m-au pus sa le povestesc din scoala generala.....pai eu nu mai stiu ce am mancat ieri).
Si azi a fost doar primul interviu, la HR, mai urmeaza cu cea care pleaca de pe post, cu inca un HR mai smecher, cu viitorul sef.....si tot asa pana in martie cred.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Va multumesc fetelor pt gandurile vostre bune de sananate pt Antoine dragute ca intodeauna

Antoine este mai bine,dar are sarcutul fundul rosu si cu bubite pe el
........oare sa fie de la antibiotic??????? cred ca saracu este uns pe tot restu vieti cu cita crema i_am dat si tot degeaba, sa vedem daca mine nu trec ma duc la dr, sa nu fi facut vreo alergie.....dar culmea numai fundulet????

eu nu spun inainte "la multi pt ioni si ionitele" ca o sa intru pe 7 sa felicit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Nanadana, asa am patit si eu cu Andrei cat am fost in spital, si noi eram pe antibiotic, si avea si diaree, si il dadeam cu bepanten, crema cu care il dadeam de obicei, dar care nu mai avea nici un efect....asa ca doctorita a zis sa schimb crema cu una foarte bogata in oxid de zinc, eu am gasit aici Pasta di fissan- formula bogata in oxid de zinc, care intr-adevar a facut minuni, intr-o zi a trecut roseata.....
multa sanatate!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput