Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

La multi Ani si la multi bani, pt Miflore sa traiesti si sa ne arati si noua poze cu "cocosatele"......
Si mammy al meu a facut pe 1 ... 60 de primaveri..... to you..to you... to you....!!!!!!!!!!!!

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Si crema "Penaten" cu care i-a trecut roseata Brianei este bogata in oxid de zinc........

Azi am fost cu Bria la vaccinul de 13 luni....la aproape 15, dar asta e daca am tot fost mucoase si ne-au iesit o "gramada" de masele...
Are 10.800 (la fel ca la 12 luni)... si 81cm ( a mai crescut 3cm!!!).

Am uitat sa va spun ca acum o luna cand am fost la grigore Alex. ca era racita si ii curgeau mucisorii ca la balamuc...mami a mea a si intepat-o pe Bria si din analize a reiesit ca este putin anemica..... adica la hemograma i-a iesit hemoglobina 10 si normal ar fi 12....
I-am aratat Dr-ei analizele si nu stiu daca din cauza a ceea ce a vazut acolo sau nu, ne-a dat Multisanostol cu Ca pt 60 zile....

In rest suntem bine......dar ce se poate vedea in 10 min de consultatie cu tot cu imbracat,dezbracat si vaccin.....
O sa ma duc si in alta parte sa-i fac un control amanuntit.....

Mergi la inceput

Wow ce logoree am.....se cunoaste ca am consumat putin ...

Irina - drum bun si succes la cumparaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc frumos pentru felicitari!!!
Mai, Jadi, mai, pai de ce ma-mbatranesti, eu n-am decat 17 primaveri! Sau mintea pentru 17 primaveri? Drum bun la Predeal!
Nanadana, sper ca Antoine e mai bine, multa sanatate si de la Ana si de la mine!
Carmi, nu dispera, Fabiano se poate lua de mana cu Ana si sa stea asa amandoi in picioruse balanganindu-se! Ana mai face cate un pas, doi singurica, dar atat!
Irina, drum bun!!!
Gabi, LA MULTI ANI PENTRU IEDUL CEL MARE!!! Ce torturi...
Deci asa cu cardul european, nu inlocuieste asigurarea...hmmm....clar.
Eu nu stiu ce are Ana de la o vreme incoa ca nu mai vrea sa se culce seara frumos si civilizat cum facea pana acum vreo 2-3 luni; se lasa cu urlete si tipete, acum de exemplu s-a culcat de vreo juma de ora, la 12. Si se cam repeta treaba asta; de mancat n-ar manca nimic dac-ar fi dupa ea, doar paine si iaurt si de spalat pe cap ce sa mai zic, ne stie tot blocul programul. S-a stricat copilul, clar; si eu nu stiu unde-i cheia succesului!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Am citit tot dar zau ca la ora asta nu ma simt in stare sa compun si sa fiu si coerenta.

ce sa va spun...fi-mea, din motive de nestat acoperita(cred eu) are mucisori de ieri.

azi i-am luat oscilo si vigantol(parca) pt nasuc.

farmacista mi-a zis sa ii dau unul pe zi (dar nu a specificat cate zile) si daca si stranuta sa ii dau doua pe zi.

pe prospect vad ca scrie ca se da in stare incipienta unul la 6 ore , in total 3 doze, deci de 3 ori la 6 ore.

si eu chiar nu stiu cum sa ii dau.

am uitat sa spun ca si stranuta.

Voi ce ziceti? Cum l-ati dat si cum credeti ca ar fi mai bine sa ii dau?

i-am dat pe la 20 o doza si ii mai dau una maine cred...dar nu stiu daca sa ii dau doar trei zile cate o doza sau cum?

poate mai e vreo cucuiata care bantuie netul noaptea sau care se trezeste devreme sa imi raspunda si mie.

desi vad ca pe aici lumea pleaca la munte, sau mai bine la Francia.

eu va zic we placut, calduros si cu copii mai cuminti ca oricand.

maine (adica deja azi) e ziua lui tati, care nu e cu noi la fel cum nu o sa fie nici duminica de ziua mea onomastica si nici pe 12 de ziua mea de nastere. Da' nu-i nimic...recuperam noi...vorba lui.

hai ca m-am lungit

Noapte Buna !

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

te-am prins zano!

deci nu-s singura

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea,

La Multi ani pentru baietii frumosi ai lui Cge si Gabi, sa va traiasca.

La multi ani, Mifloricico!

Irina, drum bun, sedere placuta. Trec repede trei saptamani, o sa vezi.

Catush, sa-ti traiasca mama sisa fie sanatoasa.

Inna, sa-ti traiasca sotul.

Nanadana, sanatate lui Antoine, pt popou iritat e f bun Daktozin-ul.

Victor a facut o alergie, la smantana cred, ii apar si dispar pete pe fata si pe corp, dar nu are alte simptome.

In rest special de raportat, pupici la fete, noapte buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani!
Ne-am intors de cateva zile, raciti, toti. Petra a mai avut muci 2 saptamani, primele cand am schimbat clima. Asa ca saracutza a stat in casa cam mult. Nu prea pot citi din urma ca abia apuc sa scriu aici, la mama, ca are virusi pe calculator si reseteaza in cateva minute.
Va pup pe toate....pupppp

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru toti "piticodromistii" care poarta numele sarbatorit zilele acestea:
Luca-Ioan (romana_74)
Ioana Alexandra (nicole74)
Bianca Ioana (gabitz)
Alexandra Ioana (alexla)
Vlad Ioan (alinam)
Ioana Catalina (RalucaN)
Ioana Catalina (karmenutza)
Radu-Ioan (kristinutza)
Anya-Ioana (Anya20)

si pentru Ioana mama de Mirunica
si pentru alte mamici,tatici frati sau bunici....
si multi multi

Mergi la inceput

Anto

Mergi la inceput