Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Irina, drum bun si sedere placuta la frantzuzoi!

Jadi, eu votez pentru Huggies (am folosit Libero in Romania si mi s-au parut ok). Si lasa-ne sa vorbim de dulciuri ca stii tu, cine vorbeste inseamna ca ii lipseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, Irina, Bianca - multumim ptr urari

Noi folosim Huggies ptr Anca, parca lui Victor i-am luat Libero dar nu mai tin minte cum sunt.
Eu zic sa iei cate un pachet mic din fiecare si sa testezi.
Din cate stiu eu, Huggies nu sunt facuti in Romanica.

Irina, "Drum bun".
In ce oras mergi ?

Ina, ptr evidenta, talentul meu este sa mananc. Da ?

Bianca, si cum a fost la interviu ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

De desteapta ce sunt nici macar nu stiu sa scriu huggies...

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

De cand se contabilizeaza ortografia pe forumul asta?

Cristina, am retinut deci talentul tau este sa mananci. Si cine l-a mostenit Ancuta sau Victor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu contabilizeaza nimeni dar ma credeam desteapta...

Cred ca nora mea a mostenit talentul cu mancarea ca eu citesc despre ea ca tot timpul mananca sau e cu ceva in mana, de mancare of course. O sa ne subtieze averile, noroc cu Vladut care mananca din an in paste, ca echilibreaza bugetul familiei.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

multumesc de urarile de drum . La Nancy ma duc. Si daca prind curaj sa batui Franta de una singura dau o fuga la Paris pentru un WE.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Jadi, inteleg ca o nora ti-ai ales deja, despre a doua ar fi cam devreme sa povestim, dar eu totusi cred ca esti desteapta.
Mai ai scapari de atentie din cauze de gravideala si, desigur, ai devenit si anormal [pentru tine] de nesuferit de sentimentala in sarcina asta dar noi iti ramanem alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, iti cunosti nora.
Si esti desteapta, ca ti-ai ales-o bine.

Trebuie sa ne mai intalnim si noi, acum ca Vlad se intoarce in Bucuresti. Vorbim.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Irina, o veste nasoala pe Hotnews: cardul de asigurat european nu inlocuieste asigurarea medicala pt strainatate fiindca ar acoperi numai interventiile in spitalele de stat
"Cardul European de Sanatate nu poate inlocui Asigurarea Medicala pentru Calatorii in Strainatate, spun oficialii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Acestia atrag atentia celor care calatoresc in afara tarii ca plata cardului nu le acopera decat serviciile medicale prestate de spitalele de stat.
Daca pana la 1 ianuarie, romanii erau obligati sa prezinte la iesirea din tara o polita de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, in acest moment ei pot trece granita doar insotiti de un Card European de Sanatate.
Cu toate acestea, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) recomanda romanilor care calatoresc in strainatate sa incheie la plecare si o asigurare medicala pentru calatorie in strainatate.
Astfel, conform CSA, chiar daca ambele produse isi propun acelasi lucru, respectiv sa acopere cheltuielile medicale pe care o persoana le-ar putea avea pe parcursul unei calatorii in strainatate, cardul nu rezolva decat partial aceasta problema.
Principalul neajuns al cardului este faptul ca acesta nu acopera decat serviciile prestate de un spital sau o institutie medicala de stat si acestea in limitele acordate de legislatia tarii respective.

Cu alte cuvinte, au mai inventat ceva de scos banii de la fraieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'Neatza mamici!
La Multi Ani flacailor Cristinei si a lui Gabi! Sa fie sanatosi si voiosi! Nu stiu de ce aveam impresia ca Victor e mai aproape de virsta cu Andreea mea, dar ea abia a facut 6 anisori in dec.
Gabi m-am uitat la tortul tau si am udat toata tastatura! Voi puneti albusuri batute spuma in torturile astea? Ca eu sar peste partea de galbenusuri, pe motiv ca trebuie sa manince si fetele si atunci tortul nu mai iese asa inalt. Ca sa nu mai zic ca am incercat sa fac si eu tortul asta de Anul Nou si am asteptat prea mult sa amestec ouale cu zaharul, cu frisca si s-a intarit prea tare gelatina. Sotul s-a gindit sa ma ajute si a bagat amestecul cu gelatina la microunde si dupa aia am baut tort din pahare...Nu s-a mai intarit!

Am aberat cam mult si Monica tipa agatata de picioarele mele...

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput