Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bianca, Victor a fost la "Arc-en-ciel" ca maica-sa tine mortis sa invete franceza.
Pe care o recomand. Dar nu primesc pitici decat de la 2ani.

Inna, "La Multi Ani!" ptr tati de buburuza si sa va iasa toate planurile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

INNAA - LA MULTI ANI ... sotului si toate cele bune....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ce liniste e pe aici?!?!

Imi este somnic .....

Va pupic si noapte buna....

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara

ina,anto si mary mersi ,dar la farmacie unde am fost eu adica jos la parter in bloc cu mine nu aveau "daktozin" si i-am luat de la mustela o crema cu zinc si deja da roade

inna sa iti traiasca barbatu

noi sintem singurei acasa,tati iarasi a plecat cu munca......dar a venit tata o veste tare de tot ca are cine sa ne gateasac

antoine al meu este un smecher fara pereche , cind vrea ceva pai il obtine pina la urma ,ma tot gandem zilele astea pai daca acuma stie sa ma jongleze ........dar cind o fi mare si acuma sa il laud un pic are 8 dintii si 4 masele ,merge foarte bine chiar alearga ,papa de toate si foarte bine,danseaza,canta ,dar de vorbit .......pauza se exprima prin gesturi sau urlete,tipete si din cind in cind ii mai scapa si cite un cuvintel,in rest este foarte sociabil si iubaret cu toata lumea,pai cam atat ca ar mai fi multe de spus dar ma apucat un somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

a si nu in ultimul rand sa spunem

LA MULTI ANI A TUTUROR IOANELOR SI IONILOR

cge LA MULTI ANI VICTOR PT CEI 7 ANISORI FRUMOSI SA TRAIESTI SA CRESTI MARE, FRUMOS SI SANATOS SA ADUCI NUMAI BUCURII LUI MAMA SI TATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna tuturor si La Multi Ani pe 2007!!!

Ajung si eu sa scriu primul mesaj pe 2007 la o saptamana dupa inceputul anului....

Intrucat mai este un minut pana la miezul noptii, ma grabesc sa urez La Multi Ani tuturor Ioanelor si Ionutilor...sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!

Alina si Jadi, felicitari pt baietei!! Se pare ca anul asta e anul baieteilor, ca am impresia ca 2006 a fost anul fetitelor, intre cunoscuti aici toti au avut fetite aici, cel putin in a doua jumatate a lui 2006...

Noi suntem bine, la limita cu timpul liber ca sa nu zic ca nu suntem in lipsa de timp liber, Anuta parca e ceva mai binisor cu papatul si cu greutatea, desi tot in categoria fulg se incadreaza, mai are un pic si iese cu totul din graficul de greutate pt varsta ei...

Andrei colinda toata casa singurel si e tare fericit pe chestia asta, daca ar fi dupa el ar sta numai pe-afara, incepe sa aiba personalitate si pune boticul de cate ori e certat sau nu i se da voie sa faca ceva...asa ca la noi in casa e tot timpul 'fun'....

Sotul reincepe serviciul luni si tare bine a fost cu el acasa, nu ca ar fi stat prea mult cu copiii in timpul zilei, dar a pus ceva dulapuri in bucatarie si si-a tot facut de lucru cat a fost in concediu...

Hai va pup pe toate si ne mai auzim,

Pupici mii,

Meme & Co.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Vai va multumesc frumos pentru urarile pentru tati cat si pentru mine. Pe 12 e iar ziua mea (impreuna cu cea a Codrutei) asa ca s-ar putea sa ma obisnuiesc.

Catush ...la patinoar...ce suuper!!

Zano dar puteai sa ma feliciti si azi si maine sa ma simt si io bine. Tot pe tine voiam sa te intreb cum a reactionat ana banana cand l-a vazut pe tati dupa atata timp? Am tot urmarit sa citesc dar pana la urma tot am pierdut. Sunt curioasa daca fata mea isi va recunoaste tatal..acum daca ii arat poze cu el il arata cu degetelul si rade si se intinde sa il pupe.

Dana eu cred ca de la varsta asta ne prind ei punctele slabe si incep manipularea sentimentala.

Meme

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Sa va servesc cu cate un pahar de sampanie de cea mai buna calitate.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Inaa, cu intarziere si scuzele de rigoare, La Multi Ani sotului si toate cele bune!!! Foarte buna sampania, multumim....

Miflore, scuze si tie pentru intarzierea La Multi Ani-ului!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!

Eu bantui pe net ca puricele meu ( a se citi Ana) nu vrea sa doarma....asa ca pedalez la scaunel si butonez in clape...super de super...

Va pup pe toate,

Meme

Mergi la inceput

Cristina, La Multi Ani pt Victoras....wow, ce baiat mare ai....dar la cat de repede trece timpul, azi-maine ne sarbatorim si noi copiii la varste asa mai maricele....Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!!!

Eu sunt in urma rau de tot cu cititul, felicitarile si tot ce mai lipseste...

Multa sanatate copilasilor bolnaviori, nanadana multa sanatate lui Antoine, sa se faca repede bine...

Pupici

Meme

Mergi la inceput