Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 11
diana_n spune:
La Multi Ani Ioana75, Oana0204, Innaa si toate Ioanele mamici si fetite, Ionutii mititei sau mari (soti) si petreceri mari de care sa se auda pana la mine ![]()
Noi ne-am propus sa petrecem ziua de azi afara, am renuntat sa mai cautam saniuta, ca si Ancadm, nici noi n-am gasit.
Ne-am dus la 1 ora de mers de noi la malul oceanului si am petrecut o zi de Boboteaza la 21 grade Celsius poze ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
maddy77 spune:
Buna fetelor!
La multi ani pe 2007!
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!
Diana,super pozele la ocean!
Irina,citeam din urma ca i se infunda nasul lui Vladut...asa e si la noi,peste zi e ok si noaptea dezastru.Cred ca e si aerul din camera f uscat,e posibil sa fie si de la asta...eu ii mai pun ser fiziologic.
Am reusit sa recoltez urina sapt trecuta,marti avem rezultatul.
Iar nu mananca de vreo cateva zile,iau iesit si 2 maselute odata...si mai rau de unde eram si scaune moi si tendinta spre diaree,am dat-o in constipatie,asta de cateva zile de cand i-am bagat laptele Nestle Junior.
Face kk niste pietricele
.Nici nu stiu ce sa-i dau sa pape ,ca ea e tare mofturoasa si a fost obisnuita numai cu morcov,orez,banana..chestii de astea pentru diaree.Fructe nu papa,sucuri nici atat...Oare sa trec pe lapte de vaca???Nici nu stiu cum sa fac ca inca papa combinat delactozat cu junior.
BiuMil spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Tonnia, sa mai faci cate un cucu!
Cristina, merci de raspuns...nu stiu de ce aveam impresia ca ati fost la "m&t"...arc en ciel, zici...nu intrebam pt noi ci pt nepotica Lilou, care in aprilie face 2 ani.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
codruta_grg spune:
La multi ani pt sarbatoritii zilei Sf. Ion!!!!! 

Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Tonnia spune:
Maddy, Nanul asta constipa groaznic, nici eu nu prea gasesc remediu.
BiuMil, cucu bau!
Nanadana, acum am vazut si eu prin ce-ati trecut, ce nasol!
Nu mai am stare......
Ioana, te intreci cu gluma! Mi-am adus aminte si de 'soon-soon', ce-o mai face, e si ziua ei?!
innaa spune:

Buna dimineata si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor fie ei pitici, mamici tatici sau bunici!
Mersi tuturor (Codruta, Maddy, Tonnia, Diana,Meme) pentru urari

.
Diana super pozele de la ocean...ma apuca si pe mine nostalgiile dupa cele 20 de grade de la care am plecat si dupa Mediterana
va pupez ..ma duc sa imi trezesc mandra ca m-as duce pe la piata(da, da la ora asta!
)
Mami si
Buburuza lui mami
Diana30 spune:
LA MULTI ANI! Ioane si Ioani copilasi,maimici,tatici.
Sa detaliez,"La multi ani!" pentru:Luca-Ioan de romana,Ioana Alexandra de nicole,Alexandra Ioana de alexia,Vlad Ioan de alinam,Ioana Catalina de Raluca,Ioana Catalina de Karmenutza,Radu Ioan de kristinutza,Anya Ioana de anya20.
Si pentru:Ioana de Miruna,Oana de Andrew,Oana de Noa(sa va traiasca si tati),Ioana de Eva si alte mamici care nu s-au declarat sub numele sarbatorite azi.
Si pentru taticii de se sarbatoresc.
Si un LA MULTI ANI! pentru Victor.Cristina,sa-ti traiasca feciorul,sa fie sanatos,ca frumos si destept este.
Diana30 spune:
Diana,v-am admirat la ocean.Fetota aia care sigur nu-i romanca chiar nu se raceste?
Tonnia,Maddy,pe Mihnea nu-l constipa nanul junior.