Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Nu am voce la drops
,am incercat sa le si aud pe Oana si Roxanica ... si muzica merge la boxe,deci nu-i de la ele
La voi se aude?
Eu n-am apucat sa stau in pat nici 10 minute ca s-a trezit Diana si ultima gaselnitza e sa se ceara in continuu in bratzele mele ,la birou ... oare de ce? Pai ca sa caute in sertarele biroului si sa piscaleasca la lucrurile de pe el 

Am mai gasit pitici 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
dana_ene spune:
Moni, nu-i de la tine, stai linistita. Aparatul meu foto nu face filmuletele cu sunet. Sunt filme mute
.
Oricum, poti sa iti imaginezi ca era o chitaiala si-o hlizeala, ca de fiecare data.
Pup
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
Acu facui o proba si la mine mergea,deci m-am prins ca-i de la tine
ce pacat!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Roxanica a inceput si ea sa faca cateva chestii si mi-e tare drag de ea pentru ca realizez ca incet-incet nu mai e bebelush ci s-a facut maricica. Adica:
- face "măi-măi" cu mana in incercarea de a mangaia
- stie sa caute telefoanele ("alo") si sa duca receptorul la ureche si-apoi bolboroseste de parca ar vorbi
- face "bravo"
- da pupici la cerere (dar si musca atunci cand e enervata - apropo, Bianca !)
- ne recunoaste pe cei ai casei: Oana, mami si tati (daca o intrebam unde e... atunci se uita catre respectivul).
Deocamdata atat. Stiu ca altii fac mai multe, dar eu zic ca si noi stam bine la aproape 11 luni. NU?
Nu sunt minunati spiridusii nostri ?
Cei mai cei !!!
Fug sa le fac baitza.
Nu stiu daca mai pot intra pe net, asa ca va mai pup
inca odata.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
Diana nu musca deloc,doar ne cam face "draga draga" cu urme - ca nu prea apuc sa ii tai unghiile,mereu uit 
Ei ii place sa se ascunda,se pune dupa fotoliu,sau dupa vreo mobila,sta in fund,cu spatele lipit de ea si cu capul intors,pandind ... si cand ne vede se apleaca spre noi si rade
Stie sa se pieptene
,sa vorbeasca la telefon evident,sa rasfoiasca albumele de poze si ... bibliorafturile
Stie sa "scrie" cu pixul meu ... e turbata cand i-l iau din mana
,la fel ii place cu calcultorul si cu stampila ... cu ce ma vede pe mine,normal
de hartii nu mai zic .Am sacrificat un maldar de reviste si e incantata sa le rupa paginile si sa le imprastie prin casa.Acum tocmai imi scoate din raft un suport d-ala din plastic pentru cataloage ... dar e gol ,poate s ase joace cu el,numai de nu l-ar tranti asa pe parchet 

Si ce mai stie foarte bine sa faca ... sa isi ia haina de strada si sa o duca la usa de la intrare ... cu subantzeles
Toata ziua ar pleca de acasa,seamana pe taica-su plimbareatza.
Si ma asculta cand o rog sa imi aduca ceva,sau sa duca la cineva un lucru.Mai greu e cu interdictiile,ca e curioasa foc si nu prea se lasa pana nu obtine ce vrea,oare pe cine seamana
?
Ce m-am intiiiins
Ma duc si eu sa rasfoiesc niste ziare,ca pana acum am citit mail-urile ... si mai ales noutati legislative financiar-contabile
![]()
![]()
MONI
de
marchplayer spune:
Hai ma Dana ca face foarte multe, adevarul este ca a mea mai recunoaste si cateva arii de motzart
si recita prima strofa din luceafarul
dar ne ajung si ceilalti din urma
. Glumesc
, stie si a mea cat stiu ceilalti de varsta ei. Dar ciudat este ca invata sa faca niste lucruri, le face foarte bine un timp dupa care invata altceva si nu mai vrea in ruptul capului sa le mai faca pe cele vechi, cel putin nu la comanda, le face doar daca vrea si cand vrea.
daniela
10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
EEEE DANIELO .... Diana recita TOT LUCEAFARUL! Dintr-o data! Doar ca pe limba ei 

![]()
Stati ca vedeti voi in 2-3 saptamani cat or sa evolueze spiridusele voastre de pe o zi pe alta,de ramai trasnit,nu alta, cate pricep!
Dar la kk,diana e clar fruntasa sectei
... tot mai face de 3-4 ori pe zi ... tot e bine ca nu mai face de 7-8 

MONI
de
monica70 spune:
Acum mi-a adus chilotzii lui taica-su
Mai nou,tot imi aduce diverse ... Iooaaai ... ca si-a i-a pus iar dupa cap
Si se plimba cu ei prin casa 
Nu mi-a trecut mie prin cap sa fac dulapurile si sertarele cu chei
Trebuia sa am cum le are mami pe toate cu incuietori ,am fost cascata rau la faza asta 

Pacat ca nu am aparatul ... Diana se plimba foarte incantata de ea,cu doua perechi de chiloti dupa cap plus cu slipul lui Ghitza ,iar pe umeri ii atarna niste "strimfi" de-ai mei
E si cu degetul la buze si face "bll bll" ...
Zici ca-i vanzator ambulant ![]()
![]()
![]()
Pe unde sunteti? La baitza? Eu pe la 21,30 incep cu baitza,poate se indura sa se culce pe la 22 ...

Mi-a trecut prin cap sa o invatz sa fuga de mine - ca tot fugea cand facea prostii
- si am vazut ca s-a prins de miscare ... cum tropai un pic pe loc spre ea si ii zic ca o prind,cum o ia la fuga 

si radeeeee 

MONI
de
Biancas spune:
Am aparut si eu..
L-am vazut pe Sebi facand fitness
si pe Roxanica umbland

Dani a mancat de cina 130 ml lapte si cumva l-am prostit sa manance pireul care nu a vrut sa il manance la ora 16
. In rest toate bune si frumoase, l-am culcat la 21 si pana acum s-a trezit de 2. Acum am bagat 2 de norofen in fundul lui poate se mai linisteste
.
Am observat ca nu e foarte vorbaretz, rar il aud sa spuna mama sau tata, cateodata mai zice papa. In rest se joaca cu perduana la masa si zice si din gura un cucu stalcit, la bec ii spune bec...cu un c ciudat la sfarsit.
Cred ca nu seamana cu mine la vorba ca nu e vorberetz tare
In rest stie cam ce stiu si altii, e un smecher cu talent cand ii trebuie ceva.
Moni..deaia nu se ingrasa Diana ..la cate kk face ce vrei si tu...are tranzit bun.
Cand am fost acum la Rev prietena mea si-a dus binenteles copilul si am observat ca mananca cat Dani, de vreo 2 sapt i-a mai scos o masa. In rest la ora 8,12,20 mananca cat Dani, dar la ora 16 dublu cat el. Si are 8.5 luni. Dar si ala face kk de 2-3 ori pe zi si nu e grasutz, are in jur de 8.5-9 kg.
Deci conteaza foarte mult si de cate ori face kk.
Sandra imi facea kk ca nou nascut o data pe zi, apoi a inceput la 2 zile sa faca si apoi la 3. Intotdeuna a fost mai plinutza.
Dani face kk o data sau cel mult de 2 ori pe zi, au fost perioade cand a facut si 3-4 ori.
Azi l-am cadorisit pe fiu-meu cu o camasa pt ziua lui sa fie gigea
ma uitam la jucarii, am gasit un centru de activitate frumos, dar mi s-a parut cam scump, era 440.000 si am jurat ca deocamdata nu ii mai cumpar jucarii, asha ca m-am abtinut cu greu sa nu ii cumpar. M-am uitat si dupa pitici dar nu sunt, am gasit doar forme de Disney si nu i-am luat.
Maine suntem invitati la socru-meu la masa la ora 14, noi o sa mergem dupa ce se trezeste Dani. Daca o sa doarma ca azi 40 min sigur o sa ajungem
Probabil duminica voi avea musafiri, inca nu s-a anuntzat nimeni dar finii mei sigur vor venii. Poate vin si nasii lui Dani ca doar e Ioan
Imi place sa il tin de Ioan dar numai la Sf. Ioan, in rest...urasc numele
(ce parsiva sunt nu?
) Si eu sunt Maria dar ma tin de nume doar in 15 august..in rest...sa nici nu imi aduc aminte ca nu imi place.
Noah..iar v-am scris o tona de prostii
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
pisoi3 spune:
Noi ne pregatim de plecare, tot strangem pe aici.
Abia astept sa am net acasa, in Belgia, sa citesc ce ati scris si sa vad filmulete.
Am citit de Roxanica
Danei
, lasa ca e bine, kk aduce noroc. Si pe mine m-au gasit ai mei plina de kk cand eram mica, tocmai ma pregateam sa mananc!
Pupici printeselor tale
Silvi
, si mie mi-e dor de Mark cand era bebe, acum trage de toate, apuca de toate, trebuie sa fim cu ochii in continuu pe el. Au crescut puii nostri, uite asa trece timpul. Pupici lui Alain
Mai voiam eu sa zic multe, dar la cat sunt de obosita nu mai imi amintesc.