Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Anasol, ce ma bucur ca s-a facut david bineeste ingrozitor sa stai la spital!! foarte bine ca ati plecat pana la urma de rev, aveati nevoie de o pauza si de ceva odihna.
Spor la treaba si petrecere suuuuuper maine de ziua mititelului!!!

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasol , daca ai sti cat de mult ne-am gandit la voi. Ma bucur ca sunteti mai bine si ca va pregatiti pentru marele eveniment .
Spor la treaba si sa nu ne uiti cu multe-multe poze si povesti.

Am pus si eu cateva filmulete si poze facute azi: http://www.dropshots.com/danae. Nu stiu de ce pe drop se vad asa de prost filmele, cu toate ca pe aparat sunt mult mai clare. Dar asta e, deocamdata.
O puteti vedea pe Roxanica facand primii pasi. Insa atunci cand am filmat-o era deja obosita si mai mult se arunca in bratele mamei mele.
Las' ca o merge ea bine.

Maraki, a trecut cu bine prima zi, asadar. Ma bucur. Tot asa si pe mai departe!

Any, la mine nu se potriveste, sa stii. Eu in general nu ma omor dupa dulciuri. La Oana am preferat Kinley-ul si asta numai dulce nu este, iar la Roxanica am mancat din greu Bake Rolls-uri si nici astea nu-s dulci. Cam astea au fost "poftele" mele. Si uite c-am facut fete .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici,abia ajunsei si eu acasa si m-am pus sa pap la Pc,sa castig timp
Gata azi a fost ultima zi la firma asta si am lucrat en gros,dar am reusit sa fac tot ce mi-am propus ,sa nu ma injure prea tare,cea care va veni si va prelua
Sunt obosita rau,anchilozata,nici nu realizez ca am incheiat capitolul asta .De fapt de dimineatza m-am trezit cam zombie,e si vremea nasoala,ploua ... si m-am dus cu al doilea tramvai,adica am ajuns pe la 8,35 ,asa ca am stat si eu azi pana la 17,15 si chiar mai imi puteam gasi cate ceva de facut,daca insistam
Ma pun sa citesc din urma,sa ma mai destind,ca azi n-am citit la birou nimic

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna fetelelor !
LA MULTZI ANI BEBELUSILOR CARE SI-AU ANIVERSAT PRIMUL ANISOR DIN VIATZA !!!

Noi am plecat luni intr-o vacantza neplanificata si am ajuns azi dimineatza la 5 acasa Am fost la Washington , Virginia , la ocean si ne-am plimbat vre-o 2500km a fost foarte frumos dar obositor .
Jasmine e foarte obosita si racita dar s-a distrat de minune , am facut si multe poze dar acum sunt rupta si eu de oboseala , am intrat sa va salutam si revenim mai incolo

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI RAISA SI BIANCA!

Am vorbit cu Ursu, n-are pc ca dorea sa va multumeasca pt urari. Dar intra ea in zilele urmatoare.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anymony

fetele hai sa ne jucam un pik...
Ia sa vad daca se verifica un studiu...cica dupa acest studiu facut de un ginecolog...gravidele care au mincat in primele luni dulce au facut fete si cele de au mincat acru baieti...la mine s-a adeverit...la voi cum a fost...? Si Denisa..ia zi...tu cu ce excelezi-acru sau dulce...???? Va prindeti..?

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

Eu am mancat in primele doua-trei saptamani ca de obicei,adica ciocolata ,dar din luna a doua cand a aparut greatza nu mi "s-a mai cerut" nici ciocolata nici cafea. Si pana prin luna a patra,cand mi-a trecut greatza,am papat intr-o veselie rosii cu branza telemea ... Din luna a patra am reluat ciocolata si cafeaua ... brusc,cand mi-a trecut greatza ,mi-a revenit si pofta de ele!

Dar eu parca stiam chestia asta cu ce se papa inainte de a concepe,nu in primele luni de sarcina....

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Gata am citit tot!
ANASOL ce ma bucur ca sunteti ok
BOMBO ce super ca ati fost in vacanta !!!!

Va las,merg in pat pana nu se trezeste Diana .ca-s Ko.
Revin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va multumesc pentru mesajele din drops .

Bombonica, trebuie ca a fost placuta vacanta voastra. Odihneste-te si sa ne povestesti mai multe. Desigur: vrem poze!

Moni, gataa! Acum relash pana luni .

March, sa stii ca e tare placut sa le vezi cum se joaca amandoua. Mai ales acum, de cand si Roxana participa la jocuri mult mai activ si mai constient e o incantare pentru toata lumea. Oana e fericita ca are cu cine sa se joace, Roxanica e topita dupa sora-sa, iar noi suntem linistiti si doar le supraveghem.
De-acum inainte ar trebui sa fie si mai usor.. teoretic, sau cel putin din punctul asta de vedere (al jocului impreuna).

Anas, multumim pentru veste. O asteptam pe Ursoaica sa ne povesteasca despre petrecere cand o sa poata.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, multumesc pentru sfaturi, ca sa fiu sigura, am rugat-o pe doctora sa vina sa il vada, l-a vazut si e ok, nu are nimic, a facut febra fie de la dinti, fie de la vaccinuri. Nu stia nici doctora, mi-a zis ca Mark e ok, probabil au fost dintii. Adevarul e ca de fiecare data cand i-au mai iesit dinti, a facut febra. Acum e ok, s-a laergat cu pisicile si a picat rupt de oboseala. Cu atat mai bine, o sa se refaca dupa febra.
Ma apuc sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ce frumos ca voi faceti petrecere de ziua bebeilor, noi o sa fim singuri cuc cu Mark de ziua lui.

Mergi la inceput