Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Maraki, 100 % nu sunt gravidoasa, asha e felul meu, cand sunt obosita mi-e tot somn
Eventual daca nu o sa raman la noapte
Doamne fereste ca eu nu mai vreau unul si bani de sterilet inca nu am si alceva nu folosesc si pastile nu mai vreau.
Nu stiam ca ai asha copii mari...
Bravo tie. Si eu voi fi mamica tanara cu copii mari cand va fi Sandra mare
Si eu vreau o reteta la tiramisu ca nu am facut niciodata...![]()
Toanca, bafta la vaccin.
la sf lunii o sa mergem si noi cu sigurantza. Nu mi-a facut niciodata febra si sper sa nu imi faca nici acum. Lasa ca sufere pt fiecare dinte in parte si face febra de la niste amarati de dinti
.
Any, eu nu am mancat nici dulce , nici acru. Am mancat normal, dar dupa luna a 7 m-a apucat pofta de prajituri de la cofetarie si din pacate am ramas cu pofta asta. praji mea preferata e "Ora 12" cu frisca si serbet. (poate este si pe la voi) Nu am vomat niciodata in sarcina, nici cu Sandra nici cu Dani, nu mi-a fost rau, atata ca as fi dormit toata ziua (mai ales la Sandra) 
Eu mi-am dat seama ca sunt insarcinata la ambii copii ca ma durea sub burta cand caram vreo plasa de cateva kg. Asta a fost semnalul de alarma in ambele cazuri. In sarcina si nici dupa nu prea mai pot ridica greutati...si nu stiu de ce. Cand eram gravida mai mult de 2 kg nu puteam duce intr-o mana ca ma durea sub burta de imi venea sa mor. In rest..nu am avut pofte, tot ce am dorit sa mananc mi-am cumparat, dar pofte nu am avut.
Gata ca v-am scris o gramada offtopic.
Il culc pe Dani si trag si eu un pui de somn ca e plicti mare la mine in casa ...
I-am dat si la Sandra niste probleme la mate, asha ca o sa am de corectat cand ma trezesc![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Denisam spune:
[red]LA MULTI ANI RAISA-IOANA!
[size=2]LA MULTI ANI BIANCA-IOANA!
Nu am apucat sacitesc tot,scuze ca am o zi plina, vin si cumnatzii si am pregatiri la greu d efacut, ca de, maine la 3 vin musafirii si incep distractzia.
Maraki- nu sunt gretzuri,m-am facut bine cu indigestia,sexul il aflam la 19 sapt.Deci nu mai e asa d emult, la cum zboara timpul.
Silvi, Anas,Cosmi,Anda, Moni, Daniela, Ursu,AnaFr, Armony,DanaE, Toanca si rstul-multumim pt ganduri si va pupam!
Denisa
Denisa
13w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

anasebe spune:
Toanca Merci de info. Si eu cumpar torturile de obicei de la ei, dar e asa de departe de mine
. Sa vad ce fac acum.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
bumbita spune:
sa stiti ca la mine se adevereste studiul ala
: chiar pofteam in primele luni la mere acrisoare sau castraveti murati
maraki, de unde iti tragi energia? din cafea? vitamine?
www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]
bumbita si sebastian(03.01.2006)
acina spune:
Apropo de studiu.
Eu in primele luni am mancat numai shaorma de la spring .Era singura de la care nu dadeam la boboci.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
marchplayer spune:
Nu cred ca este adevarata chestia aia cu acru, dulce...eu in primele luni de gravidenie cu Ioana nu mancam mare lucru ca-mi era foarte rau si atunci cand mancam ceva in nici uncaz nu era dulce, acum nu vreau dulce nici atat, dar nici acru.
De fapt nici n-am pofte, imi plac fructe, sucuri, compoturi...
daniela
10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anymony spune:
Si la mine s-a adeverit studiul!!!Eram in stare sa maninc un borcan de dulceata o data...si numai ciocolata si cornuri cu crema. Si tot slaba sunt acum.Eu nu am avut perte de greturi si de alt eneplaceri in sarcina-ca si cind nici nu as fi fost gravi-n-am stiut ce-s alea...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
bumbita spune:
eu am avut parte de greeeeeturi, vomitam la prima ora, cand ma spalam pe dinti...oda am vomitat si in parcaea de la billa, dupa ce am simtit mirosul de pui prajit....si am avut parte, in vara, de doua lesinuri...asta a fost cam nasol.
dar a trecut

acum abia asteptam sa vina bb2

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]
bumbita si sebastian(03.01.2006)
anasol spune:
LA MULTI ANI!TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA ANUL ACESTA SI MULTA MULTA SANATATE VA DORESC VOUA SI COPIILOR VOSTRI!
LA MULTI ANI RAISA SI BIANCA!
Am ajuns si noi acasa,de fapt io si sotul,ca dav o sa aterizeze maine la petrecerea lui de un an.Nu-mi vine sa cred ce baiat mare am,maine face un anisor.Avem petrecere mare maine
,noi am venit azi acasa sa incalzim casa si maine aducem si sarbatoritul.
David este bine,mai tuseste un picutz si curg mucii,dar nu numai lui,la toata familia,nus ce e cu raceala asta care nu se mai termina.
Noi am fost pana la urma de rev la SLanic la vila pe care o luasem, a fost f frumos,am plecat noi cu inima cam stransa ca tocmai iesisem din spital,dar pana la urma a fost bine ,nu au fost probl cu dav si ne-am mai odihnit si noi dupa cate am tras.
David e un hot de numai poate,face numai prostioare,numai vrea sa mearga in picioare decat tinut,a cazut odata s-a speriat si de atunci gata cu mersul ,ii e frica,dar o sa-si dea el drumul.
pup toate fetele ce si-au facut griji pt noi si pe toate celelalte,ma duc la bucatarie ca am de facut preparate culinate,revin
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
acina spune:
Anasol ma bucur ca David e bine, sanatate multa .
Spor la treaba .
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii