Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 21
pisoi3 spune:
BIANCA
, sa poarte Dani
sanatos camasa si sa va distrati in week-end!
MONI
, sper sa repete Diana
figura cu chilotii si maine![]()
Biancas spune:
Anda, drum bun, sa ajungeti cu bine acasa 
Denisa chiar vroiam sa te intreb..cum de ii tzii ziua la Emma asha repede??? 
Eu niciodata nu am tinut zilele de nastere mai repede ca stiu din batrani ca nu e bine..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
pisoi3 spune:
BIANCA
, merci frumos pentru urari, abia astept sa ajungem acasa.
Nu stiam faza asta cu ziua de nastere, ca nu e bine sa o tii mai devreme. Noi o sa il sarbatorim cand e ziua lui, oricum vom fi doar noi trei. Tare mi-ar fi placut sa fiu in Bucuresti, sa invitam prietenii, nasii, bunicii
anasebe spune:
Mai, am primit o invitatie pe mess , nu zic id-ul ca nu-i frumos. Daca e una dintre voi, spuneti caci altfel .... nu stiu cine e si am refuzat. Sper totusi sa fie una dintre voi...
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
Biancas spune:
Acum nu vreau sa speriu pe nimeni dar cica nu e bine ca daca pateste pers respectiva ceva si tu i-ai tinut ziua de nastere inainte...
Asa e vorba din batrani, acum daca e adevarat nu stiu.. dar nici nu risc.
De ex se spune ca parastasele e bine sa le faci inainte de perioada de 6 sapt, 6 luni, 1 an...dar zilele de nastere niciodata inainte ca nu se stie...doamne fereste.
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Anasebe eu nu te-am cautat dar te caut daca vrei
. Nici eu nu accept persoane in mesenger daca nu stiu cine sunt. zilele trecute ma cauta o verisoara si i-am scris eu sa o intreb cine e ca ea pauza. Sa scrie un mesaj sa zica cine e.. daca tot ma baga in lista![]()
Bianca

Albumul nostru
Craciun 2006
monica70 spune:
Si eu am primit de la aceeasi ... dar am refuzat,ca nu stiam cine e.
Eu chiar aveam kk pe bot cand m-a depistat mami ![]()
Diana facea kk dupa fiecare supt pana pe la 4 luni si dupa aia de 5-6-7-8 ori pe zi ... a scazut treptat productia invers proportional cu lunile acumulate.Acum s-a stabilizat la maxim 4 pe zi,cu mici exceptii
.
ANDA io sper sa nu repete ...
cel putin nu cu aia a lui Ghitza
Macar sa ii ia pe ai mei 
Fug la o
cu spume si revin,dac-o mai fi careva ... vad ca bate vantul.
BIANCA ti-am trimis PM sa ma cauti ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
Biancas spune:
Dani s-a trezit deja a 4 oara
ii bag biberonul si tace.
Ce sa ma fac cu copiulul asta??? Asta o sa ma frece toata noaptea de o sa fiu chiuna de cap

Moni, am pricipit ideea![]()
La cat de des se trezeste Dani cred ca pica in seara asta 
. Asha ca nici o sansa de raman gravida Maraki![]()
merg sa fac si eu un dus
, urasc sa fac baie
.
Bianca

Albumul nostru
Craciun 2006
anasebe spune:
Moni Diana nu e singura kk-cioasa. Si Tibi produce tot de 3-4 ori pe zi, dar are si de unde, ca la cat baga in el.....
Bianca E normal mai sa refuzam daca id-ul nu ne spune nimic. Ce-i drept noi ne-am dat id-urile in contul comun, asa ca cine vrea...cu placere...dar sa stij si noi cine e.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
maraki spune:
quote:
Originally posted by anymony
hai mai Monica, chiar acolo la voi numai tiramisu se maninca...?Da-mi si mie o reteta buna, daca ai..Am facut de Rev si eu prima data-n-a iesit rau dar nu prea s-a intarit crema desi a stat la frigider o noapte.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
Ani singura prajitura care se face la rest. unde lucram si inainte, este tiramisu
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2