Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mamescu, curaj ca totul va fi bine!

Am venit de la control...nu e chiar totul roz. Colul s-a scurtat si e deschis de un deget. Nu era prea incantat dr asa ca mi-a facut si o monitorizare a batailor inimii bebelinului si a fost ok. Parerea lui dupa palparea burtii este ca am mult lichid amniotic asa ca m-a trimis si la eco. Ecografistul f expeditiv si nesimtit in 2 timpi terminase totul si m-a lamurit bustean. Cica lui i se pare normal desi indicele era 20 (valoarea fiind pe la 70%). Eu din asta trag concluzia ca e lichid mult pt ca la ultima eco eram la 50% dupa el si dupa alt ecografist la 100%. Bebele mai are hidrocel doar la testicolul stang, este cu o sapt mai mare decat varsta dupa UM, are 3135g +/-458 g.
Ma mai duc la control peste 2 sapt...asta dc nu nasc intre timp.
Pana atunci gynipral la 8 ore si stat in pat.
Eu zic ca in maxim 2 sapt nasc...sa vedem dc am dreptate.

Mi-a trimis mesaj si gabriela_s...nu naste nici astazi. Totul e ok cu ea si bebelina si marti se va interna...poate-poate se sperie bebitza si vine pana atunci!

Mihaela (35+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Bine ati venit acasa Catalina si bebe Matei!!!!

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna amiaza!
ce faceti? eu m-am trezit fara dureri de cap ceea ce inseamna ca intr-adevar ma durea capul de la florile din casa. Aseara le-am scos pe scara si asa le las, ca uite care era cauza. Dar imi este somn... de cad, m-am trezit la 6 si nu s-a mai lipit somnul de mine, asa ca doar pe la 8 am adormit si m-am trezit la 9 si ceva dar simteam ca nu mi-am facut orele.
acum sant la birou, cine ma vede - zice ca nu sant sanatoasa, in 9 luni si eu la munca... bine adevarul ca nici nu fac chiar mare treaba, ca na e inceput de an si inca activitatea e redusa.

mamescu - curaj, sa ne dai de stire!!! A si ca raspuns - eu nu ma iau dupa greutatea care este estimata de aparat de eco pentru ca stiu ca are o marja de eroare, dar nu cred in eco in primul rand pentru ca am vazut ca d-na Dimitriu comparativ cu Pop nu stie sa foloseasca aparatul! adica e si mai in varsta si zic ca mai greu se da cu tehnologia nou, insa la mana cred ca e buna ca cu asta a muncit o viata - cu mana a pipait pana au aparut aparatele. Asa ca zic eu ca luni pe 8 cand ma duc la control la Pop - atuni pot sa intreb de greutate ca dansa mai bine foloseste aparatul si se descurca de minune cu el.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna ,fetele

ce mai ziceati voi pe aici?
Mamescu, iti tin pumnii, sa vii acasa repede cu bebe sanatos si voinic si tu sa te refaci repejor!!
Catalina, bine ati revenit acasa!!ce bine ca bebe e cuminte si mancacios!de ce ai avut tu atac de panica?
Fetelor, eu m-am plictisit rau , dar rau de tot acasa.Cred ca ma apuc de desfacut bradul, sa-mi fac de treaba, ca nu-mi gasesc locul, tare nasol e fara serviciu.
Naste cineva la Polizu?
dati-mi si mie va rog un pm , sa mai vorbim de una de alta..
uof, mi s-au umflat rau picioarele, mai ales jos la laba, parca sunt urs...ce sa fac sa mi se mai dezumfle, ca nu mai intru in nici o pereche de incaltari...!!!

va pup,
Eli si burtica de 36 s fix fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

curaj mamescu nastere usoara si un bebe sanatos mancacios si cuminte

catalina bine ai venit acasa si tu si bebe matei , sa mai intri cand ai timp sa ne spui cum e , vad ca bebe matei e la fel de cuminte cum a fost si in burtica papa si doarme , incearca sa te odihnesti si tu mai ales daca spui ca te ajuta si sotul si mama

messa cat as vrea sa fiu si eu asa relaxata ca si tine

am sunat si eu doctorita azi si maine dimineata la 9 merg la spital si cred ca vrea sa programeze cezariana in timp ce eu vreau sa incerc sa nasc normal ( desi ma gandesc ca stie ea mai bine de ce vrea ceza si ma trezesc ca ma chinui cine stie cat si tot la ceza ajung )
sper totusi sa nu vin acasa dupa bagaj tot maine sa ma lase sa ma obisnuiesc cu ideea

roandre nu fi supi oricum e destul de mare bebe nu ? nu vad cate saptamani ai , incearca sa stai in pat ( banuiesc ca e greu cu alexia )

criss iar te gendesti la kg ? pai vezi din cauza asta vreau eu sa nasc normal ca la cele 30 de kile in plus daca trebuie sa astept jumate de an pana pot sa fac sport inebunesc dar la nastere normala dupa 6 sapt pot face abdomene macar si tot e ceva
cat despre masajul ala poate daca as fi facut cativa ani de yoga reuseam si eu sa-l fac dar asa nici o sansa ( sau trebuie sa-l faca altcineva ? ca asa am si eu o sansa )

alinatxa dar tu nu ai avut de la inceput doi medici ? confund eu ? ca e posibil doar sunt gravida

AMR 9 zile + alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Pai sunt relaxata, ca mai am putin si scap de burta si primesc in schimb copil! Cum sa nu fiu relaxata?

Eli, sa stii ca eu de plictiseala (mai ales ca nici nu pot sa dorm) caut pe net chestii bune de stiut cand vine bebe - tehnici de alaptat, pro si contra aia si ailalta, limbajul bebelusilor, statistici, ehei, asa imi umplu timpul, de nici nu stiu cand trece.

Liudo, sa stii ca nebune ca tine s-au mai vazut, si eu am avut azi, dupa vizita la medic, o intalnire cu un client! Si era sa ma traga pe dreapta un politzai, ca eram infipta in acceleratzie fiindca faceam pe mine si TREBUIA sa ajung la buda de la birou REPEDE ca altfel faceam balta in masina - dar i-am aratat burta si a facut imediat semnul ala "circulati, circulati" buna si burtoaia asta la ceva, oricum, din cauza ei goneam ca nebuna printre masinile alelalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Catalina bine ati revenit acasa! ma bucur ca ai parte de ajutoare, ca bb e cuminte. bravo voua! tine-o tot asa! si asteptam pozici.

mamescu sunt cu voi, bafta multa si sa ne povestesti cat mai repede cum a fost!

wannajo a fost ceva in aer . pe bune! si eu am avut o greatza azi noapte cumplita rau. mi-e groaza numai cand ma gandesc la cat de oribil a fost...

Marybell ce bb scump! e o dulceata!

hai Ivona iti fac si tie galerie, poate aude bb si iese!

33+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai e greu cu gravidele astea.... bai da uit!!! e ceva de mirare... urc in masina dimineata si o intreb pe sormea "da usa am inchis-o?" (de la casa). rade de mine de cade... acasa uit ce si unde pun, dar la firma in genere dezastru... zic sa fac ceva si uit pentru cateva zile... imi amintesc doar pentru cateva zile....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Da fetelor am avut 2 medici insa toata sarcina am mers mai mult la una dintre cele 2.La 31 de sapt am aflat ca doamna mea doctor pleaca la un congres,se intoarce pe 12 ianuarie si pleaca din nou.aM MAI AUZIT PE ACOLO LA CABINET CA RARA SE INTAMPLA sa nasti cu dansa.Nu prea e de gasit si te plaseaza la diversi colegi.Asha ca m-am reantors la cealalata drept ptr care voi naste la cfr 2 si nu la giulesti cum trebuia initial.Este vb despre aceasi doctora care a avut grija de kateryna si cu care va naste si ea!

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Catalina,bine ai venit acasa!
Chiar ma gindeam la tine daca ai aparut si pe cind ai timp sa ne scrii.Ma bucur pentru tine ca ai un bb asa linistit si doarme toata noaptea.E de mirare.Dar la cit era de linistit in burtica ce sa mai zic.
Asteptam povestea nasterii...sa nu ne uiti!

Wanna,tot aseara m-au luat si pe mine prima oara contractiile si durerea de spate...deci clar a fost ceva.Poate luna plina sa fie de vina.

Ce mai stiti de Katy,fetele?Alinuk?

Vad ca va stresati ca nu aveti medicul la nastere...pai aici nici nu e obiceiul sa vina.Adica te supravegeaza unul si nasti cu cine se nimereste pentru ca nu exista medici la stat care sa aibe si cabinet particular.Adica fiecare cu painea lui.Dar nu-mi fac griji ca poate e mai bine asa.Cel din spital e specializat pe nasteri iar cel de la cabinet pe sarcini.Deci noi sa fim sanatosi ca de nascut,nastem oricum.

Dana AMR 5 zile

Mergi la inceput