Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Bine ai venit acasa AELITA, FELICITARI PENTRU NASTERE FARA EPIDURALA, CURAJOASA FATA!!!!!!!

Mai stiti ceva de AMAYA??? nu a mai intrat de f mult timp.

Ralu 39DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Mama ce multe vesti!!!

Biadamin felicitari mamico de bebe grasunel! Sa va traiasca, sa fie sanatos!

Alydumy, bine ai venit acasa! Sa-ti traiasca fetele, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!

Aelita, bravo mamico curajoasa!! Sa-ti traiasca Sofia!! Bine ai venit acasa, sa te odihnesti...si cand ai timp sa ne povestesti...

Marinar, mie mi se pare ca te cam grabesti putin..Eu zic ca e mai bine pentru bebe sa mai stea in burtik putin..de abia esti in 37+.. Hai nu fii asa nerabdatoare..mai important este ca bebe sa fie pregatit complet pentru nastere..

Adinush ...mai tine-o in burtik pana duminica seara...mai bine sa nasti cu T...daca nu aia e..te preia Bogdan..am inteles ca e super profi..ai facut rost de nr. lui de la fete?

Si la mine BB sughite de 2-3 ori pe zi , se pare ca e normal..isi pregateste plamanii pentru respiratie..

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Aaaa...si felicitari Mamescu!! Ce baiat grasunel! Sa va traiasca...

Ivona, Daconst, Gabriela, Adinush..sper ca n-am uitat pe nimeni.... voi urmati...la galerie..

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by megbeng

Pregnancy-Desloratadine has not been studied in pregnant women. Before taking this medicine, make sure your doctor knows if you are pregnant or if you may become pregnant.

Studies in animals have shown that desloratadine causes a decrease in successful pregnancies and a decrease in the weight of the infant

Meg, arat asa: http://members.optushome.com.au/westhoff/puppp/Gallery/

Iti jur ca nu mai conteaza daca bebe are sau nu 400 de grame in plus sau in minus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Fetelor am si eu o problema urgenta:stie cineva nr de mobil al dr Iosup?
O prietena are ceva probleme cu bb din burtica si tb sa ajunga urgent la dr Iosup dar nu are cum sa ia personal legatura cu el.

Luminita32+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

messa, si eu tot diagnosticul de PUPPP il am de la dermatolog, te inteleg 100%..eu am in casa si aerius si claritine..da nu am curaj sa iau...oricum, de cand cu baia de aburi parca e mai bine!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

LEVI ti-am trimis PM cu nr. Sa dea Domnul sa fie bine BB-ul prietenei tale!

Multa sanatate!

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gasiti sutiene de alaptat la Jolidon la 250 000, se deschid in cupa pt fiecare san.Eu le-am folosit ,sunt excelente.

Levi, da-mi PM sa-ti dau nr.

AniS 37+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Mama fetelor chiar asa naspa arata?
Ma mananca si pe mine pielea dar am max 10 bubite mici si rosii pe burtik...Pozele alea sunt de groaza,mai ales alea cu burtile,presupun ca alea sunt si vergeturi nu? brrrrr refuz sa cred ca as putea arata asa vreodata

Adinush 40+ 1 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Adinush cum te simti? Noutati, semne? Ce faci daca nu vine?

Ivona 40+4

Mergi la inceput