Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

aelita - bine ai revenit acasa (banuiesc ca si pe forum esti ca acasa)! Asteptam pozele cu micuta ta comoara, adik sa ne dam noi cu parerea daca e sau nu tigancusa In schimb trebuie sa recunosc ca sunt un pic dezamagita... oare chiar nu ai primit SMS-ul meu dupa ce ai nascut? Sau ai lasat un nr de fix, ca sa ne tepuiesti

INtrebase cineva despre sutiene de alaptat - cele mai bune sunt cele care se deschid in fata, intre sani, bumbac desigur.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 10 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei deci ase!
Nu mai pot! Zau, pe cuvant! Cad de somn! am fost de am mancat si sormea cu tati au cazut ca rapusi in paturi!!! Sormea in birou pe canapea, si dom' director in camera ascunsa, daca intreaba cineva de el - zic ca e ocupat! Eu ma foiesc prin birou - abia - abia, nu ma culc ca la noapte o sa stau belita pe pereti... deci chin total

Aelito bine ai poposit acasa cu pachetelul cel mic, ma da astea va tin 2 zile si va dau un sut in fund si va trimit acasa? pai aici astea standard ma tin 5 zile.... fata sa-ti traiasca papusa si lasa fata asa tiganca ca o sa se schimbe ea!!! Auzi special pentru tine - maicamea cand a ajuns acasa cu mine de la maternitate la 2 zile a observat ca am par pe urechi, a plans o saptamana de a rupt pe la toate colturile ca a facut un monstru, nici lui tata nu i-a zis ca la prostia ei credea ca daca vede si el o leapada cu tot cu monstru cel mic!!! A venit o sora de-a ei - hai sa-i arte aleia, macar sa-si dea de pe suflet durerea - cand sa arate - de unde par, ca nu mai e!!! Si acum rade de ea cat de proasta era, cat a bocit ca nebuna in 7 zile, de nu a plans toata viata atat!

am vazut si eu filmul - la nastere al meu era sa faca infarct ca cica de ce trage copilul de cap ca ii rupe gatu! acum a zis nici daca vreau eu sa nasc normal nu ma lasa! pai cum sa-l traga asa de cap pe copil.

daconst - cum fac cu somnul ca sant ca o curca chioara !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Taty...era de asteptat ca bebelul sa aiba icter din cauza incompatibilitatii de rh. Si eu am rh negativ si sotul pozitiv si ni s-a spus ca sunt toate sansele ca bebe sa faca icter si ca va fi expus la lumina albastra o perioada dupa nastere. Eu am facut monitorizare lunara ptr titrulde anticorpi si a fost negativ pana acum...semn ca fie sangele meu si al bebelui nu a intrat in contact sau ca bebele are RH negativ ca si mine.
Ana_Alx...bebele nu ia musai rh pozitiv decat daca mama il are desi tatal poate sa il aiba negativ...dar daca mama il are negativ si sotul pozitiv bebele are sanse de 50% sa il ia pe al oricaruia. De ex mama mea il are negativ, tata pozitiv, eu negativ si frate-miu pozitiv...si uite asa.
Asadar taty spunei mamicii biadamin sa stea absolut linistita caci bebele e doar pus la lampa si ca il va vedea indata ce se va putea...nu este nimic grav. Sa nu sperie daca va avea ceva urme la ochisori in cazul in care ii lipes pleopele cu leucoplast ca sa ii fereasca de lumina lampii...depinde ce se foloseste acolo in spital...aici se foloseste leucoplast si mai lasa urme pe ploapele lor.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Liuda esti extraordinara fata...ai un stil de a scrie, ce mai esti fenomenala, rad de ma doare operatia de nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

aelita bine ai revenit acasa cu micuta

catalina nu prea mai zici nimic, dar cred ca nu prea mai ai timp de nimic acum...

ylilimic eu nu prea port sutien acum, parca ma dor mult mai rau sanii cand il dau jos, si ca sa evit momentul ala mai bine nu port...o fi bine, nu o fi nu stiu ce sa zic

va pup Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Liuda aceeasi reactie au avut-o toti tatii la cursul de mamici in care s-au prezentat 5 nasteri...insa este normal. Dupa ce ii iese capul bebelului doctorul iti spune sa te opresti din impins si ii intoarce putin capul si apoi il trage ca sa evite o luxatie a umarului...se practica asta la toate nasterile naturale. Ce e drept ..arata cam aiurea dar este in interesul bebelului

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mey,eu nu m-am uitat la nastere desi nasc natural.Pentru ca eu n-o sa vad nimic din tot ce se intampla acolo si tati va sta la capul meu si iar nu va vedea partea mai neplacuta.Asa ca n-are rost sa-mi fac singura rau.

Liudo,nu stiu fata...eu dorm si gata.Alt remediu nu stiu.

Dana AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst si eu as dormi dar daca stiu sigur ca noaptea nu stau cu ochii beliti pe pereti... ca decat sa zac noaptea mai bine ma chinui ziua si nu dorm! Apoi seara cand cad - lemn sant!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

FELICITARI AELITAAAAA!!!! Nasol ca fara epidurala, dar, in fine, hai, gata, nu mai ai burta, ai copil! Si lasa ca se albeste, eu eram neagra ca naiba cand m-am nascut si acuma sunt roscata, pistruiata vara si am o piele stravezieeee!

Dano, cu epilatorul scapi de scarpineala O DATA ca dupa aia de unde par?

Meg, pai si a mea la fel, de ce n-are loc, ed aia isi face, imi salta burta ca la circ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele,

tocmai am venit de la moasa - din nou. Am programare la declansarea nasterii!!! Pe 11 ian joia viitoare la ora 10. Asa ca acum stiu sigur ca pe 11 sau 12 voi avea si eu bebe. Poate nasc pana atunci, dar nu se stie...

Va pup pe toate,

Veterana Ivona 40+4

Mergi la inceput