Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

AELITA, bine ai venit acasa si tu si Sofiuta ta scumpa!
ce tare esti, la 3 erai pe forum, la 8 nasteai, dupa 2 zile acasica!!super !sa te odihnesti si tu cat doarme mititica, sa nu stai nedormita si nemancata, si lasa curatenia, ca mai poate astepta.te pup
Bianca, felicitari, sa-ti traiasca grasunelul si tu sa te refaci repede!abia astept sa vad poze cu bebicii vostri, fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Fetelor, am vorbit la telefon cu Bianca (Biadamin) si mi-a zis ca nici la ora asta inca nu ii adusesera puiutul sa il vada pe indelete (l-a vazut doar cind l-a nascut si i l-au pus in brate)
Are icter cauzat de problema incompatibilitatii de rh. Imi cer scuze daca debitez prostii, nu sunt bine informata in legatura cu acest aspect si sper sa nu zic aiureli, deci: Bianca are Rh- si copilul a mostenit grupa de singe a tatalui dar are Rh- ca si mama.Asa ca nu il vor aduce pina miine dimineata..ea este slabita fizic ( a lesinat cind au ajutat-o sa mearga la baie) iar psihic va dati seama, sta in mari emotii pina cind nu o sa fie ceva cert in legatura cu puisorul. In curind urma sa ceara un scaun cu rotile sa poata merge la el sa il vada iarasi.
Spuneti-mi vo rog mult de tot, cele care stiti mai mult despre problema asta, e okk? aveti vreun link de informatii ceva util? ma apuc si eu sa caut dar poate aveti la indemina material ca sa o sun pe Bianca si sa o linistesc.
Multumesc anticipat!!!!Aaaa, multumiri multe si pt felicitarr!!!

Tatiana siMariuca (02.08.2006)
Editez ca sa corectez: bebe are rh - si nu plus cum scrisesem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Messa,stii cu ce am rezolvat scarpineala?Cu aparatul de epilat.
E prima oara cind ma epilez si mor de placere...dar la mancarimile ce le am,a devenit o placere maxima.
Nasol ca am par doar pe picioare.

[

de departea cea mai tare replica a capitolului!!!

mai, da nu poti da cu epilatorul si prin alte parti, chiar daca nu ai par? eu as incerca in palme, de ex

citisem pe forum pe aici ca de prin sapt 32 bebe se misca mai putin ca nu mai are loc..ei bine, al meu daca nu a avut loc si-a facut, ca mi-a crescut bine burta in ultima vreme si se mica LA GREEEEEU! cum ziceayti si voi..se vara cu capul sub coaste, pe partea dreapta, desigur,,apoi se arcuieste frumoooos, in special duap ce mananc eu si mi-ar prii o digestie linistita sau cand dau sa ma culc.

in schimb e timid foc: daca pun camera spre burtica se linisteste instantaneu..la fel si la eco...ingheata, mai, cat pune doctoru sonda pe burta..nu stiu cu cine o semana, ca noio nu suntem timizi nici unul...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Nadia saru'mana pt pont...tare dragutz documentarul.Mai putin partea aia in care arata cum iese.Eu inca vad nasterea asa ca-n filme,toate bune si frumoase..imagini din astea soc sunt..bbrrrrr....
Oricum mi-au dat lacrimile la sfarsit,cred ca e o chestie de burtici

Adinush 40+ 1 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

nici mie nu mi-a placut ultima faza mi s-a cocosat parul pe spate dar, cu nasterea normala toate v-om trece prin imagini de genul asta noroc ca noi nu le v-om vedea , insa mi-a smuls o lacrima cand papacea asa gol golut la sanu'mamei.

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 34+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Aelita bine ai venit acasa!

Nadiutapm- multumim pentru pont.

taty -uite aici un articol http://www.eva.ro/sanatate/articol181.html. Cu siguranta nu e nimic grav si in curand puiul Biancai va fi alaturi de mamica lui.

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Taty Bianca nu stia ca ea are rh negativ ? tot timpul rh-ul mostenit e cel pozitiv in caz ca unul din parinti are pozitiv,si e clar cand mama are negativ ca puiul va lua rh tataului daca acesta il are pozitiv,si in felul asta sangele puiului va intra in contradictie cu sangele matern.Trebuia sa faca o dozare pt acest RH...ideea e ca stiu ca la primul copil nu sunt probleme ,desi pot aparea....mai problematic e la al doilea...
hai ca am sa caut pe net si revin cu amanunte daca gasesc ceva

35+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Aelita, felicitari pt Sofia! Astep cu nerabdare poze si povestea!
Biadamin,felicitari pt baietel! Sunt sigura ca totul va fi OK.
adela2006, si anul trecut pe vremea asta tot gravi eram si ma duceam la dr. pentru concediu medical (nu pentru cel prenatal). DPN coincide oarecum cu data cand a trebuit sa renunt la sarcina pentru ca se oprise din evolutie!
roandre, prefer sa duc ordinul de plata decat sa umblu dupa stampile la CAS!!! Nu de la spital stiu, dar la dr. de fam asa am dus cand m-am inscris (adeverinta+ ordin plata).
alydumy, chiar nu cred ca dr ti-au facut poze pentru a speria viitoarele mamici!!! Dimpotriva, eu m-as fi simtit flatata!
laura, nu mi s-a intamplat sa mi se inegreasca monitorul doar pe forum.
Si fetita mea a inceput sa miste mult mai mult ca inainte! Poate ca acum stau acasa si alta treaba nu am decat sa fiu atenta la ea! De dormit, as dormi non-stop, dar eu cred ca e din cauza ca am cam renuntat la cafea si am tensiunea mica!
Eu am noroc cu dr. de fam. E suficient sa il sun si, eventual, imi trimit sotul sa ia ceea ce am nevoie. Rareori am asteptat cat am fost gravi si asta pt ca erau alte gravidute inaintea mea!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc pt informatii!!!
Am mai vorbit cu Bianca si intelesesem eu gresit, bebe are rh- (eu am inteles ca e +) dar are grupa sanguina a tatalui. Icterul este ceva mai puternic decit cel normal insa nu din ala grav (nuclear parca).
Bianca stia de rh si a facut un vaccin pt asta in timpul sarcinii..

Tatiana siMariuca (02.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

taty uite gasisem ceva si mi se pare foarte completa informatia
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91254&whichpage=15
oricum e bine ca s-a rezolvat.De fapt sigur nu putea fi nimic grav.
numai sanatate si toate cele bune Biancai si mititelului

35+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput