Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 23
gabriela_s spune:
bine ai venit acasa aelita! sa iti traiasca micuta sofia!!!
abia astept sa vad poze!!!
eu cica am depasit termenul dar dr m-a asigurat ca sunt in regula si m-am linistit.m-a mai lasat cateva zile si a zis ca ma interneaza marti daca nu se intampla nimic pana atunci.sincera sa fiu,acum m-as bucura sa nu ma ia prin surprindere si sa ma duc marti sa ma internez si gata...sper sa fim bine amandoua,mai ales grasunica mea!ieri la control colul meu era beton,desi usooooor scurtat (insfarsit,ca tot peste 3 cm avea mereu).sa vedem...acum nu mai vreau sa nasc pana marti,dar tb sa fac cumva sa nu se prinda fi-mea,ca ea e ghita-contra si daca ii pica fisa ,iese inainte,numai sa imi faca in ciuda.(ca de la craciun incoace tot in ciuda imi face,eu ma zbengui si ea nimic...).
ma duc sa sed la tv
nu mai colind supermarketuri,nu mai fac uta uta...sunt cuminte.

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
40 saptamani

aelita spune:
aoleu,ivona ,tu ma depasisi! 40 si 4 zile ! hai,mami!
megbeng
nadiuta,asta a fost norocu meu,ca am avut travaliul scurt,nici 4 ore,daca tot nu am avut noroc de muuult visata mea epidurala !!
Ana Alx,merci,o sa fie usor si la tine,ai sa vezi!!
helenutza
oana bucur
adinush
ce sa zic ..cam neagra
nadiuta,la fii-mea toate miscarile astea erau normale.se pregateste sa iti manace ficatii si dupa ce iese !
gabriela
am cateva poze cu tigancusa ,nitel cam neagra a iesit ea asa nu stiu de unde,ca eu asa imi imaginam una blooondaaaa
,am sa le pun curand.
jordash spune:
Aelita, sa-ti traiasca 'tigancusa' :) Sanatate maxima tie si Sofiei! E cuminte sau e ca mama ei .... fara stare, gata sa mai faca ceva!
Abia astept sa vedem poze !
Ma bucur tare mult sa aud despre vesti bune: nastere normala, travaliu scurt (mie 4 ore mi se par suficiente. Chiar azi am primit veste despre o amica care a nascut normal, un baietel de 3.700 g, si tot in vreo 4 ore).
Si tie Biadamin Felicitari! sa-ti traiasca bebelul!
Va pup!
36+
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)
wannajo spune:
nadiutapm, si bebele meu sughita la greu. Si la fel, se zbenguie mult prin burtika..azi noapte a fost "seara disco"
. Bebe si-a schimbat iar pozitia azi noapte (si-o mai schimbase si alaltaieri...) si tare s-a mai foit...l-am si filmat sa-i arat cand va fi mare ce facea la mami in burtika.
aelita, felicitari si bine ati venit acasa!!! Bebe sanatos, mancacios si norocos!
Mamicile cu bebei, Felicitari!!! Sa fie bebeii sanatosi, mancaciosi si norocosi!!!
pupici,
wanna &
bebe din burtika_35w & 5days
marinar spune:
Aelita bine ai venit acasa. abea astept sa ne spui povestea nasterii.
Bia felicitari mamico!!!
Anis bine ai revenit in Bucuresti. stiu ca poate sa treaca destul de mult chiar daca elimin dopul. acum astept. vad ca tot il elimin si am inceput sa am si usoare contractii. dar daca Adinush zice ca T este duminica in bucuresti, macar pana duminica sa stea bb in burtik.
mai fetelor, nu stiu de la ce dar am o stare super naspa, adica am ameteli, cadere de tensiune, sau calciu, sau glicemie, sau ce o fi ca m-au trecut toate caldurile, plus stare de voma. asta ce o mai fi???
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ALINATXA spune:
AELITAAAA BRAVOOOO FATA!ESTI TARE CE SA MAI!
fELICITARI ALYDUMI.
Fetelor de AMAYA stie cineva ceva?
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
aelita spune:
JORDASH,multumim.pt mine au fost super sificiente,4 ore,mai ales ca am avut dureri din 4 in 4 minute de la bun inceput,adica nu m-a mai luat cu pacaleli.
e cam ciudatica,cand plange f rau,si nu manca,nu doarme..cand doarme mult si trebuie sa o trezesc sa manance,si nu vrea..
pana intra in normal..e mai greu de noi toti.
wannajo multumesc!
marinar,alinatxa

nadiutapm spune:
gagici daca vreti sa urmariti un documentar despre viata in uterul matern dati pe national geografic in acest moment, vizionare placuta
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
34+
Lidia
burtica
Daconst spune:
Aelita,bine ai venit mami!!!!!

Felicitari pentru micuta Sofia...are un nume superb.
Poate-mi spui pe scurt cum a inceput travaliul ca eu nu mai am rabdare si nici un semn ca bb vrea sa vina.Desi bag curatenie,calciu,plimbari...nimic nu-l convinge.
Azi m-am epilat...poate asa o vrea.![]()
Bia,felicitari si te asteptam acasa!

Parca ieri ma intrebai de scurgerea maronie de la dr daca e dopul si uite ca ca la tine a venit deja bb si la mine nu.Ca sa vezi ce diferite sunt sarcinile astea.
Liudo,si eu dorm ca nebuna...nu stiu ce am,serios.Abia ma trezesc dimineata.
Messa,stii cu ce am rezolvat scarpineala?Cu aparatul de epilat.![]()
E prima oara cind ma epilez si mor de placere...dar la mancarimile ce le am,a devenit o placere maxima.
Nasol ca am par doar pe picioare.![]()
Helenutza,mersi de galerie...dar eu vreau sa scap ca nu mai am motive de asteptat.
Dana AMR 4 zile 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!