Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

AELITA, bun veniiiiiiiiiit!!!! pupam sofia frumoasa si ii dorim sa creasca mare si sa fie mancacioasa!!

abia astept sa ne povestesti cum a fost nasterea!!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

rezultatele experimentului cu apa fiarta in bucatarie: intr-o ora jumate am crescut umiditatea de la 48 la 65% !!! am stins argazul, sa vedem cat tine asa!

asa da!!! nu-mi mai simt nasul uscat si nici mainile( sunt normale, in sfarsit!!) si clar e alta atmosfera..si cam gratis totul ;)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

[red]Aelita si Sofia bine ati venit acasa, asteptam povestea nasterii, inteleg ca travaliul nu a fost chiar asa de lung la 3.00 noaptea erai pe forum si la 9.00 ai nascut, ne pui si poze cu printesa plangacioasa

pupam mamicile, comorile si burticile.

nadiutapm 34+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

ce frumos ce frumos! in lista de nou nascuti in fiecare zi incepand din 3 ianuarie apare cate un bb.Asteptam cand or fi chiar mai multi in aceeasi zi
Felictari biadamin sa va aduca numai bucurii,sa fie sanatos,iar tu sa iti revii rapid sa vii sa povestesti la fete.
Aelita refacere usoara si inca o data bb cuminte si sanatos si mancios!
Mama ce emotii ma apuca si pe mine cand va vad ca una cate una incepeti sa desertati "saculetul".dar eu mai am vreo 4 saptamani pana atunci.

35+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Aelita BINE ATI VENIT ACASAAA!! sa fiti sanatoase si sper ca Sofia mica sa nu mai planga, sa te poti odihnii si sa te linistesti. lasa ordinea si curatenia ca le vezi numai tu, sunt sigura! asa suntem toate... cand te mai linistesti si iti intri in ritm asteptam poze, povestea etc. ,

33+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Felicitari, Aelita ptr buburuza Sofia.
Iti mai lipseste sa apuci sa mai dormi ca sa-ti mai revii un pic...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

mai, da cascata sunt, Biadamin felicitari pt bebe grasunel, sa fie sanatos si sa creasca mare , iar tie recuperare rapida. Taty, multumim pt vesti.

nadiutapm 34+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am trecut si eu sa semnez condica..a mai trecut o zi.L-am sunat pe dr si a zis ca ajunge in Bucuresti de duminica asa ca mai vreau inca 48h sa rezist.
Aelita stiam eu ce stiam ca ai venit acasa de ieri.De-abia astept sa-ti vad bebelina,sigur e frumusica foc

Adinush 40+ 1 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Adinush, zilele astea am citit primul capitol de la mamici de Ian-febr 2007 si am vazut ca tu ai fost prima care l-ai deschis si impartaseai bucuria ca vei fi mama, ulterior au inceput sa intre fetele in club, mi-au dat lacrimile cand citeam randurile alea fiecare cu emotiile si trairile ei, si la semnatura se vedea 4+;5+;6+;, iar acum uite ca am ajuns si la 34+;36+;40+;parca nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul,; hai mai vorbeste cu micuta sa mai aiba rabdare pana vine dr. T in tara si vei fi pe maini bune

nadia 34+ [red]Lidia[red/]

burtica

Mergi la inceput

fetelor, la mine gagalicea asta mica se baga de vre-o saptamana sub coste in partea dreapta si in laterala drapta de se face cate o galma mare si tare si-o posta funduletu' sa-l mangaie mama, ai , in rest ma bucur ca nu da la ficat, dar sughite de mama mama, de 2-3 ori pe zi, voi ce ziceti e normal?

nadia 34+ Lidia

burtica

Mergi la inceput