Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 21
megbeng spune:
messa, mie de la dermato mi-a zis dr sa nu iau nici un antihitaminic...efectele aeriusului la gravide nu au fost inca studiate...ce am gasit in general e pe net e de genul:
Pregnancy-Desloratadine has not been studied in pregnant women. Before taking this medicine, make sure your doctor knows if you are pregnant or if you may become pregnant.
Studies in animals have shown that desloratadine causes a decrease in successful pregnancies and a decrease in the weight of the infant
cu umezeala...hai ca am pus in bucatarie 3 oale cu apa la fiert si ajung aburii si in camera (nah, tre sa aiba si o garsoniera avantajele ei)..deja e mai placut la respiratie..astept sa vad ce zice higrometrul
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ylilimic spune:
Felicitari Biadamin si multumiri Taty pentru vesti! Asteptam in continuare vesti numai de bine!
este careva pasionata de flori, cresterea lor? Raspundeti prin PM, ca sa nu deranjam fetele, caci as avea ceva lamuriri si netul nu e convingator!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 10 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
explicati-mi ce sa fac sa nu-mi fie mereu somn? deci cad... cad pe jos de somn ce imi este, ochii umflati de somn, am baut cafea, am dormit de la 12 aseara pana la 11 azi... poate sa reduc orele de somn? dar e si mai rau! Daca dorm ziua noaptea nu mai dorm.... cum masa fac?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 4 zile
Ivona1977 spune:
Buna fetele!
Prezent la apel si azi!
Felicitari Alydumi si Bianca! Sa fiti fericite cu bebeii sanatosi in brate!
Eu deja ma chinui sa imi fac programare pentru inducerea nasterii. Am sunat deja de doua ori si m-au pasat de la clinica la moase si invers. Tot e tb sa faca e sa dea un telefon la spital. Asa ca urmeaza o criza de isterie la telefon

Frumoasa povestioara Lili 
Ma duc la razboi acuma. Va pup, mai scriu mai tarziu.
Ivona 40+4
Liuda spune:
ylilimic eu sant pasionata de flori.... cand le vad la altii!!!! Sant atat de pasionata la altii in casa de nu iti vine sa crezi! Eu am 3 flori prapadite in casa, care le cumpar si inflorite si mari si frumoase si dupa o saptamana fac lucerna din ele!!! Sa le vezi - te ia plansul! Dar le tin ca vine sormea la mine si ma tot freaca ca creer ca de ce nu am flori in casa, insa dupa ce pleaca sa vezi ce vant le fac ca mai tare ma inerveaza sa ma uit cat de chircite sant... parca le ud, le schimb pamantul, le caut locul, ba soare, ba umbra ca sa inteleg ce le place - rezultat - ofrigite!!! Asa ca ... am si eu flori si sant si pasionata dar la altii nu la mine!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 4 zile
Liuda spune:
si daca va intereseaza eu ma duc azi sa-mi fac doctor de familie... e ceva nou! Dar copilul asta tre sa aiba medic de familie, ca daca masa e o iresponsabila incat nu a avut si nu are - macar copilul sa aiba!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 5 zile
adela2006 spune:
ne-am intors si noi de la tanti doctor ; dupa ce am asteptat 1 ora si ceva a aparut ne-am pupat de an nou si ... nu ai cum sa te superi pe ea asta e
ne-a facut eco placenta e tot de gradul 2 lichid suficient nu a putut masura bine capul ca e bagat "pe teava " rau de tot bebelina ar avea cu aproximatie 3.800 kile
a zis ca daca nu nasc pana in 15 ianuarie facem cezariana
parca mi-a luat un bolovan de pe inima cand am auzit credeam ca ma chama maine ( dupa ecograful ala nasteam maine oricum asa aparea la DPN )
acum sunt calma lasam pe bebe sa aleaga pe unde vine ![]()
miercuri mergem din nou la control de data asta la cabinet sa o masoare mai bine ; chiar daca fac ceza pana in 15 am timp sa ma obisnuiesc cu ideea ( ea zicea ca nu-mi recomanda nasterea normala ca e mare bebe si nu are rost sa ma rup toata )
am vazut si eu spitalul cu ocazia asta e foarte curat am fost in sala de travaliu / nasteri erau doua paturi ( eu imi imaginam ca ar fi vreo 4 - 5 )si acum nu era nimeni ( oare toata lumea naste noaptea ? )
sunt rupta de somn merg sa fac un nani mic si revin dupa
va pupacesc
amr 10 zile
elena_mvl spune:
Megbeng hai ca esti de coma! Ti-ai gasit cel mai tare umidificator Ai grija sa nu faci sauna umeda.
Liuda eu zic sa te bucuri ca poti dormi acum. Dupa ce-ti vine capricornita in brate s-ar putea sa duci dorul odihnei. Asa ca bucura-te de somn!
Elena
, mami de
33s+
aelita spune:
fetelor,suntem de ieri acasa,m-au tinut doar 48 de ore.nascut 2 ian,acasa 4 ian.
va multumesc din suflet fetelor,,toate toate toate sunteti niste dragute pt tot ce mi-ati scris, si in chinurile alea ma gandeam la voi,nu am fost in stare sa dau de veste decat liudei(al carei nr l-am bagat in telefon cu o zi inainte) si doar atat am reusit,ca eram terminata.
sunteti niste dragute,tot ce mi-ati scris e minunat.
ALINA ,rochita nu am terminat-o
,am transmis eu acolo ceva telepatic,de m-ai visat.
Liuda,multumesc pt sms si pt ca ai dat de veste la fete.doar tu primisei mesaj,eram franta sa scriu mai mult,eram chiar iesita din sala de nastere,pe un pat ,intr-o sala si nu stiam de ce ma tin acolo ,si aveam fata tot la mine pe piept si plangea.ce mai,proaspat iesita ti-am scris,ca la mine e o ora .
AAAAAAAAA,fetelor,am nascut defapt la ora 9.52 a Romaniei,eu v-am dat ora mea,la mine era 8.52.
elenita,felicitari !uaaaau gemenicile !!!sa-ti traiasca printesele!
alydumi,felicitari si tie pt Andra si Alessia.
ce de perechi !!!
Salina,felicitari !!! gata,mami,ai scapat dupa mine,te-am tras
mama ce grasunica !!!! bravoo!!!
mamescu,felicitari!! hai ca si pe tine te.am tras dupa mine ![]()
fetelor,am desfundat canalul de bebei eu??
mariana "La Odiseea de anul trecut era un "obicei" sa deschida un capitol nou cea care spera sau credea ca va naste foarte curind "
fetelor !!!!! eu cu cateva ore inainte sa nasc,eram pe forum,si am deschis capitolul de bebelusi de la mamicile din noiembrie decembrie,numit "fulgisori de nov dec" ,apoi m-am culcat,nu aveam absolut nimic,nici un semn,si in 2 ore m-am trezit...cu aoleu.
nu stiam de traditia aia,dar uite ca a mers la mine!!!
deci nu numaica am deschis un nou capitol,a fost si cel de trecere de la gravidute la bebelusi.
si bineinteles ca in noaptea aia am modificat si pe aici prin lista.a, fpst ůsa pe treaba
marybell ma bucur ca e bine acum Erick.si a mea a inghtit,va povestesc eu.
catalina bine ai venit acasa!
biadamin,felictari !!
sa cresteti mari !!
daconst,cum sa nu apar? am venit de ieri,dar intre dureri,rau,viziteeeeeeeee,bebe plangacios rrrrau,nesomn,nemancare,mers incomod si dureros in masina...nu am putut sa intru pe forum.acum abia stau,l-am trimis sa imi cumpere uns caun ca lumea,ca nu am pe ce sa ma asez in casa.
mama ce dezatru am in casa,zicica a venit satra de tigani ! imi vine sama puc,dar mi-e ca ma iau iar durerile.
o sa va povestesc cand pot sa mai stau in cur.ca am scaunul ala de l-am rablagit cand am cazut de doua ori cu el,cu rotile-n sus,cand eram gravida.
fii-mea s-a culcat la 6 dimineata,si am dormit si noi pe langa ea pana la 9 jumate.si acum doarme iar.
nu schimb semnatura acum...
aaa,date pt lista: deci ora Romaniei ar fi 9.52 (eu am dat ora mea), 50,5 cm , Apgar 9/10 ,Sofia .ce mai era? poate sa adaugati la nastere naturala fara epidurala,ca mai aveam nitel si nasteam ca o tiganca pe autostrada
hai ca va mai povestesc eu ce si cum a fost .
40 + 2
Ivona1977 spune:
AAAA Aelita lume noua bine ai venit acasa cu printesa Sofia!
Trage-ma si pe mine dupa tine...
Ivona 40+4