Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
Messa spune:
mamaaaa,alydumy, ma intreb si eu ca si criss - unde ai tinut 6 kile si ceva de copii in burta? SA-TI TRAIASCA SI SA_TI ADUCA BUCURII!
mamescu, bravooooo!
criss, traiasca Aerius-ul, macar naibii pot sa dorm! Nu tine efectul cat zic ei (adica 24 de ore), tine vreo 12, dar e CEVA! Macar iau seara la culcare si dorm si eu normal.
A propos de varice, si eu sper sa scap, nici eu nu am facut pana acum dar imi dau din zi in zi seama ca treaba cu sarcina e exemplul cel mai bun de "nu zi hop pana nu sari".
meg, ai avut dreptate - am dormit si eu ca omu' azi noapte, in sfarsit... dar ca sa nu zic ca am rezolvat una, am dat de alta, am racit si am avut spre dimineata 38 febra (ce porcarie, m-a prins o viroza!!!) si acuma bomban si iau cate un paracetamol...
adela, nu trebe sa le convingi, ca "se ia" oricum! Eu "am luat" de la o prietena (bebelina ei e acuma deja copil, dar de-abia sedea in poponetz cand am ramas eu gravida, deci...) si o alta prietena de-a mea "a luat" de la mine, e gravida in 16 saptamani - asa ca, nu-ti fa griji, se va lua la toateeee!
meg si monu, intrebati-va medicii daca puteti lua Aerius - pe mine chiar ma ajuta sa dorm, ca dispar si papulele (urticaria) si mancarimile timp de 12 ore (cum ziceam si mai sus). Medicul meu a spus ca Aerius e compatibil cu sarcina de trimestrul III.
rali, eu am luat cadita normala.
Helenutza23 spune:
auzi, Daconst m-am uitat in lista.. pai te grabesti, vad ca sunt multe in fata ta
Adinush, Gabriela_s, mady23, Iovana, maria_irina (de care nu mai stim nimik, nu?) dar eu nu ma opresc cu galeria 

33+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
laura ionescu spune:
Am uitat ceva. Am pus si eu poze in albumul comun. La spartul targului, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Cred insa ca le-am pus private. Mai incerc o data pe yahoo sa vad daca e asa, ca nu stiu ce s-a intamplat dimineata ca mi-a dat eroare.
APROPO- i s-a mai intamplat cuiva pana acum ca in timp ce statea pe forum sa i se inegreasca monitorul si sa nu mai functioneze nimic?!?! Mie mi s-a intamplat de 2 ori pana acum si numai cand eram pe forum, a trebuit sa-mi resetez laptopul de la buton. As vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva ca sa ma asigur ca nu e laptopul pe cale sa crape si sa apuc sa-mi fac niste backup-uri. Multumesc.
Laura, 38+
Taty spune:
Buna, fetelor! Am intrat sa va spun ca Bianca (Biadamin) a nascut azi dimineata la ora 9 un baietel voinicel de 4,1kg (nu stiu daca am retinut bine sutele de grame). A avut epidurala si mai multe amanunte inca nu stiu, vom merge spre seara sa vedem minunea de pui.
Va pup si va doresc nastere usoara fetelor care mai asteapta inca!
Tatiana si
Mariuca (02.08.2006)
oana_bucur spune:
Mamescu felicitari! Multa sanatate si o acomodare rapida cu noua situatie.
Alydumi se vede ca efortul tau a meritat din plin...cele doua grasunele iti umplu mainile...iti doresc energie ptr perioada ce vine.
Megbeng, in momentul in care, pe la inceputul sarcinii, am inceput sa ma trezesc cu nasul infundat noaptea, am inceput si eu sa pun pe calorifer diverse vase....la cele de cermica si sticla nu am observat nici o schimbare...si intr-un final am pus un castron de tabla...si asa a ramas pana acum...se evapora in ritm rapid (desi nu e mic se goleste cam o treime pe noapte, chiar jumate daca este frig tare afara desi centrala e setata la 19, 5 grade). Am zis ca vom lua si noi umidificator dar deocamdata am sa mai iau niste castronele de tabla.
Trebuie sa ma uit si eu la ce carti ai pus in contul comun.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
oana_bucur spune:
Felicitari, taty si biadamin. Sa va traiasca grasunelul si sa va bucurati de el. Cred ca e cel mai rotunjior bebel de pana acum... Bravo!
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
Helenutza23 spune:
Biadamin FELICITARI pt grasunel!!! detii recordul pana acum! refacere grabnica si te asteptam cu vesti! Taty multumim de veste!
laura ionescu nu ne lasa fetele, a fost dora o neintelegere
cat despre innegritul ecranului, nu am patit-o. dar eu zic ca un backup merge chiar daca nu da nici un semn de boala calculatorul. e mai bine pt toata lumea ![]()

33+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
rali spune:
Felicitari Bianca sa creasca mare si sanatos grasunelu'-voinicelu'
!

Messa, elena - multumesc
. maine vom cumpara si noi cadita normala si eventual un suport (ne mai gandim la suport).
Raluca 36+
Messa spune:
felicitari, Bianca!!!! Mamaaa, 4 kile! Super!
laura, nu e normal sa-ti crape compul asa - fa-ti backup repede.
Liuda spune:
buna dimineata !!!
adica nu cred ca e dimineata dar , ma rog , eu m-am trezit la 11 ... inca e dimineata penrtu mine!
Daconst nu sant eu chiar cumintica - uite sant la birou, cam rusine - am ajuns si eu la 12 ca nesimtitele, lumea murea de munca si hop si eu! Dar de alta parte - eu sant in luna a 9 !!! Sau cel putin asa cred eu! Nu m-am cumintit ma! Doar ca am o lene si un somn non-stop si plus e sormea la mine si se mai catara si ea pe calculator seara acasa si o las in pace ca oricum mi-e lene sa stau pe scaun cu burta asta!
Azi vine FLAVIA acasa!!! Asa stiu eu! Sper sa fie !
mai da voi nu va mai apucati de nascut odata? Ca prea stati legere pe acasa pe tusa!!!! Chiar toate nasc exact la 40 sapt? Alo doamnelor i-a un sex, o curatenie, o sanie, o scara ceva poate gasesc bb iesirea mai repede.... ce mai stati atata?!!?!?1
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 4 zile