Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Am venit si eu in Bucuresti aseara, chiar incepusem sa visez ca nasc pe la Breaza .
AU inceput contractiile Braxon Hicks, semn ca ma pregatesc , asa ca eu zic ca saptamana viitoare vine si printesa mea.
Azi ma apuc sa aranjez lucrusorele ei in dulapior, sunt calcate spalate, doar sa le pun pe umerase sa ma uit la ele.., oricum din ce vad sufar de sindromul cuibului , toata ziua aranjez cate ceva .
Azi sau maine pun si lenjeria la patut si o sa va pun poze.

AniS 37+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Raluca noi am cumparat cadita normala pentru ca o pot folosi si acum cand e mai mare Alexia. Oricum atunci cand era bb mic puneam in cadita 2 prosoape sa nu alunece si o tinea tati sa nu ia apa la bord. (oricum pana la varsta de 6 luni plangea la baie si nu ii placea. Acum ar sta cu orele sa se balaceasca si sa inghita spuma de baie)

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Anis bine ati revenit in Bucuresti.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna dimineata!!

acum am facut si io ochisori, nu stiu cum reusesc sa dorm atat, sunt umflata de somn, nu alta, al meu ma suna de la birou sa stie ca sunt bine, ca n-am facut vreo duda si lui nu i-am zis..
Felicitari din suflet MAMESCU si ALYDUMY,, CE BEBEI GRASUTI AVETI VOI!!!BRAVO, SA VA CREASCA MARI SI VOINICI!
ELENA,cu acel mirific carnet, si pe mine tot asa, m-a trimis dr meu care imi supravegheza sarcina sa il iau de la dr de familie, neaparat, imediat ce mi-a confirmat sarcina.Mi-a fost groaza sa ajung la dr de familie, mai bine zis de minister, pt ca e balamuc mare, ca si la tine , se sta cu orele.In fine, l-am luat, am facut analizele tot la el, mi-a scris rezultatele in el, era bine.Peste un timp ma trimite iar dr meu gineco sa fac o alta baterie de analize.Surpriza, dr meu de familie se mutase, plecase pur si simplu.In locul lui, la cateva mii de femei cate suntem arondate la el, e un singur dr, care sssttaaaa cu fiecare babuta pensionara, de innebunesti.Ultima data am stat trimitere la analize si sa ma ia in evidentele lui de la 8 la 12, am crezut ca ma urc pe pereti.Saptamana asta tre sa merg sa iau concediu prenatal, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi acolo.Dar de carnetul gravidei m-a intrebat dr meu cu care nasc si mi-a zis sa il am la mine la spital.
Cu ordinul de plata, eu am adeverinta de la contabilitate, tip, unde contabila sefa a completat ca angajata a platit cass in contul....x.
va pup,
Eli si burtica 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am trecut sa va salut si sa va spun ca n-am nascut si parca nici nu am semne.
Dorm ca nebuna,nu stiu ce-i cu mine.
Pe sot l-am intrecut la kg,dar am noroc ca inca mai incap in hainele lui.

Mamescu si Alydumy,felicítari mamicilor!Sa va traiasca grasuneii!

Aelita,oare apari astazi?

Liudo,esti prea cumintica,fato...ce-i cu tine de nu prea mai scrii?

Fac si eu galerie la fetele care nasc...ca se pare ca eu mai astept.

Dana AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Daconst faci provizii de somn! lasa ca e bine, nu stii cum va fi bb. oricum sa dea Domnul sa nu planga si sa poti dormii! si hai odata. oricum galeria neobosita
anis bine ai revenit in capitala hai cu pozele ca ma mai inspir . ce mai face Ingrid? bine, sanatoasa?

33+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Monu - multumesc pentru raspuns. Si eu inclinam pentru o cadita normala dar nu eram prea sigura.

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna la burtoase si mamici de bebici,

Alydimi, Mamescule felicitari pt bebicii la termen si grasunei sa fie papaciosi si sanatosi.
Cata, pai la cat de cuminte era in burta minunea de Matei cum ai vrea sa fie altfel cand a venit la lumina zilei, pt Matei si pt tine.

fetelor, carnet de gavida am si eu din ziua cand am fost sa raportam sarcina la med de familie, de fiecare data cand ma duc la doctorita i-mi copleteaza datele acolo ii mai las si cate o copie de pe analizele facute, dar dr, ginecolog nu m-a intrebat deloc de acest carnet, oricum o fi la ultimul control de la doctorita il voi cere sa fie la dosar.
Anis bine ai revenit in bucuresti, ca ne facei vre-o surpriza pe la Breaza.
Lili ce sa mai DD si femeia sunt cele mai tari insa daca ai da sa o citeasca barbatilor nu ar recunoaste asta in veci.

noi raportam somn cat incape, ce e drept ne bagam in pat pe la 1.00 noaptea si ne trezim pe la 11.00, si la buda fte rar noaptea, ma menajeaza fii-mea ce sa mai, ma lasa sa dorm, dar si cand o veni tinete bine Nadio.

va pup

nadiutapm 34+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Doamne, n-am mai intrat cateva zile si ati topit 2 capitole, mi-a luat o zi sa citesc si aku pot sa zic ca sunt "la zi"

In primul rand as vrea sa intreb ce e cu zvonul asta cu despartirea. De ce sa ne despartim dupa ce nastem? Nu ne lasa sa punem subiect cu bebei la nou nascuti?! Ca eu abea m-am obisnuit cu voi si-mi sunteti dragi si mi-e greu sa o iau de la capat. Si nu trebuie sa stam impreuna pana naste ultima?!?!? Nu asa e frumos?!? Cine poate sa -mi rapsunda si mie ca sa scap de problema?!?
R_MARCE- si eu am aceleasi "simptome" ca tine- maini umflate rau, degete amortite si ca niste carnati, durere sciatica atroce pe picior (de vreo 3 saptamani somnul e un chin din cauza durerii de picior) si mie doctorul mi-a zis la fel. Citez" vaaai, ce bineeee! E normal doamna, e normal! din pacate nu puteti sa luati nimic dar mai aveti putin. haideti ca ce a fost mai greu a trecut."

Aflu si eu la spartul tragului ca mai sunt fete aici care isi fac CLEXANE. Nu puteam sa stiu mai din vreme ca poate aveam si eu cu cine sa vorbesc, ca mai speriata decat mine nu cred ca fost fiinta pe fata pamantului cand am vazut pt prima data seringile. In plus, acum aflu, MULTUMESC MONU si MEGBENG, ca imi fac injectiile exact cum nu trebuie, adica in burta, si de aia sunt plina de vanatai pe "dovleac". Bine ca nu am pe cine sa dau vina, fiindca de fricoasa ce sunt mi le fac singura.

Laura, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Rali eu inca nu mi-am cumparat cadita. Cred ca ma voi indrepta spre una simpla pt.ca voi cumpara un support din prosopel, care se pune in cadita si pe care se va sprijini bebe. Tati se va ocupa de golirea ei de apa.

In schimb poate imi dati sugestii pt sutien pt.alaptare. Inca nu mi-am luat.

Referitor la ce documente ne trebuie la internare o voi intreba marti pe doctorita care imi urmareste sarcina si cu care voi naste, ca sa nu am surprize.

Elena , mami de 33s+

Mergi la inceput