Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna dimineata!

mamescu FELICITARI mamico! sa fiti sanatosi, mancaciosi si cuminti!
alydumy FELICITARI!!! ieri ma uitam in lista si ma gandeam ce oi mai fi facut. sa iti traiasca bebelinele care s-au nascut asa bine si maricele. sa fiti sanatoase si cand ai un moment liber, poate ne pui si niste poze!
ylilimic, merge la suflet chestia aia. merci suntem foooarte tari!
megbeng, cred ca suntem la fel ca si greutate dar sunt sigura ca o sa il depasesc.

quote:
Originally posted by ALINATXA

Da helenutza cu Mihalache la Cfr 2 raman.Chaiar daca cealalata doctora ar fii availble nu ma mai intorc din drim ptr ca am vazut maternitatea giulesti si mi-a lasat un gust foarte amar.Am o amica care a nascut gemeni cu nayel prin cezariana.Super incanata a fost de el!

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

ALINATXA, ma bucur sa aud de nayel lucruri bune, imi da o doza, asa, de optimism. eu intentionez sa nasc natural. si medicul mi-a zis ca sunt "buna" pt nasterea naturala . sper sa reusesc. oricum mi-e un pic cam teama. dar mai teama imi e sa ma taie pt ceza... . am auzit de mihalache, are un renume bun, desi am inteles ca e un pic cam scumpa. eu am impresia ca am vazut-o cand am fost o data la cf2, e cumva o tipa micutza de statura?...si f cocheta, mi-a placut de ea, asa, la o prima vedere.

Messa, da, ai zis bine, ar fi fost niste corectii multumitoare! (asta apropo de ce scrisese ylilimic)

wannajo cum sa nastem toate pana pe 31 ianuarie? eu pana atunci vreau sa merg la servici, am planurile mele... sa stea acolo, eu i-am zis mereu: loc ca in burta ma'sii nu mai gaseste el! asa ca sa stea pana la termen

elena_mvl eu nu am carnet de gravi. am inteles ca sunt destul de putine emise asa ca nu ajung la toata lumea...

Liuda, se agita si da din maini si picioare pt ca isi cauta iesirea, eu asa cred

Ivona, Daconst galeria la datorie

33+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

quote:
Originally posted by brig_adria

La multi ani mamici ,bebei si viitoare mamici!sa avem un an bun,cat mai usor din toate pct de vedere si sa fim sanatoase!Felicitari pt maimici si bebeii lor,sa le mearga bine si de acum incolo!
Noi suntem relativ bine,avem 36 sapt implinite,dar la control mi s-a spus ca bebe are 34 de sapt si 2,4 kg.Dr zice ca 2 sapt decalaj nu conteaza.Eu sper ca acum in ultima luna sa mai recuperam,desi eu nu m-am dat inapoi de la bunataturile de Sarbatori si nici dupa...Acum stam si acasa...vedem voi ce credeti?am inteles ca in ultima luna creste cel mai mult bebe,adica ia in greutate.
Pupici

brig_adria si pe mine m-a decalat cu aproape 2 saptamani insa asta se intampla cand aveam 31+(acum am 35+,adica maine fac 36).Chestia e ca si la primul copil tot asa am avut decalaj de 2 saptamani si totul a fost oki.Fetita a avut 3050 la nastere: nu a fost mare dar a fost f bine.Ideea e ca acum m-a sperita nu atat decalajul de aproape 2 saptamani caci stiam de la prima sarcina,insa ce m-a speriat a fost ca a scris IUGR pe ecografie si nu am inteles de ce pentru ca ulterior dupa ce ne-am documnetat ca nebunii pe net ,si comparand datele de pe ecografie nu reiesea si nu se justifica IUGR.(am scris eu intr-un capitol anterior despre asta)
Ma rog....asta e..daca e mic dar e bine proportionat nu ar trebui sa existe motive de temeri.Plus ca la mine la 31+ greutatea era de 1500 exact cat scrie la carte ca trebe sa aiba la varsta gestationala respectiva.Pana una alta eu nu am mai facut nici o eco de acum 4 saptamani si intentionez sa merg sa vad cum stam,desi nu imi fac vise prea mari ca mai mult de 1 kg banuiesc ca nu a mai luat in 4 saptamani.Dar eu mai am cam pana pe 7 feb si mai are timp sa ia,la fel cum si la tine mai are timp sa ia.Probabil ca vor avea un pic peste 3kg la nastere si al meu si al tau
mamescu felictari si un bb sanatos ,mancacios si cuminte.Sa te refaci repede!
Catalina,Flavia,alydummy va dorim in continuare toate cele bune pt voi si pt bebelusi vostrii.

35+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!
Am intrat sa va zic ca m-am trezit, am halit si plec la o cana de laptic. Am vazut ultimele stiri, din tura de noapte... Bravo Alydumy! Felicitari pentru fetite! Stiam eu ca intr-un final o sa apari sa ne spui ce si cum... Acum mai asteptam doar povestea si pozele!

elena_mvl - si eu am carnet de gravide, dar asa e, nu cred ca au ajuns pentru toata lumea.

Hai mamicilor care aveti azi in plan sa aduceti pe lume stelutze!

Pana intru io, mai dupa-masa, sa nu am surprize si sa fiu codasa galeriei !

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 10 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

va multumesc pt mesaje , eu stau f prost cu timpul liber (de fapt care timp liber?) fetele ma tin ocupata non stop, dar este f frumos , nu simt oboseala
si pt mine a fost o surpriza cand am aflat cate kg au dar medicul a zis ca asta s-a intamplat datorita mie care de 4 luni nu m-am ridicat din pat decat pt controale si sa merg la baie
am avut o burta f mare toti medicii din spital care erau la momentul operatiei mi-au facut poza cu mobilul , asa de hidoasa eram
cum am un moment liber va trimit poze si povestea nasterii care este ff scurta

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Buna dimineata burtici mai mari sau mai mici

Felicitari Alydumy pentru gemenele voinicutze! Chiar, cum te descurci cu 2 buburuze neajutorate si infometate tot timpul?!

Hm, la mine e invers. M-a intrebat dr.ginec. de carnetul de gravida si nu mi-a pomenit nimic med.de fam. Pana la urma se pare ca e inutil. Adela, nu stiu la alti medici de familie cum e, dar la cel la care merg eu e foarte aglomerat tot timpul si pt o coada de 10-15 persoane, care e inn permanenta indiferent la ce ora din program mergi, astepti cel putin 2-3 ore. Mi s-a cam luat. Cred ca o sa caut un alt medic mai liber, cu atat mai mult cu cat nu am avut nevoie de servicii medicale. Imi fac prin medicul de fam. doar analizele anuale. Anul acesta am avut nevoie in plus fata de pana acum de 2 sapt de concediu medical si vreo 2 retete compensate pt no-spa si gavibinon. In ceea ce o priveste pe asistenta am vazut ca munceste f.mult (sunt multe fise, formulare de completat tot timpul). Nu o mai stresez si eu si in plus. Nu imi place modul de lucru de la acest medic de familie pt.ca in cabinet se perinda multi cunoscuti/alti pacienti in acelasi timp in care chipurile se ocupa de tine. Deci sigur ma inscriu la alt medic de familie.

Elena , mami de 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Roandre, cu toata burta mea de gravida, ultima data cand am fost la medicul de fam, adica acum vreo luna, am asteptat vreo ora si ceva, timp in care au fost primiti vreo 4 pacienti. Ce-i drept am intrat inaintea unui domn care era ultimul venit inaintea mea. Asa ca femeile insarcinate, la dr.mea, nu au prioritate decat daca se baga cu tupeu in fata. Motiv in plus pt care voi schimba medicul.

Si eu am pregatit dosarelul cu toate analizele facute in timpul sarcinii. Asa ca nu o sa mai cer nici un carnet de gravidutza.

Elena , mami de 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Roandre asa e, pana acum ma rugam de ea sa mai stea si acum ma rog sa iasa. aseara am mai eliminat din dop, mai mult ca prima data, dar contractii tot nu am. oricum daca nu nasc in we luni merg la dr si vad si eu cum stau cu colul si altele.

Alydumy felicitari pt bebelinele tale maricele!

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

'neata!

Eu am carnet de gravida- mi l-a facut medicul de familie in momentul in care am avut confirmarea sarcinii si in aceste carnet medicul ginecolog completeaza la fiecare consultatie.
Pentru internare eu stiam ca ai nevoie numai de CI si carnetul de gravida (pentru gravida nu mai este nevoie de adeverinta de salarizare, cel putin mie cand am fost internata in iunie cu iminenta de avort nu mi-a cerut nimeni adeverinta de salarizare)

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Alydumy felicitari! Bebelusele sa creasca sanatoase, frumoase si voiose.

Fetele am si o intrebare: ce fel de cadita v-ati cumparat, cu suport pentru bebe sau normala? Eu nu stiu care este mai buna, poate mamicile de bb2 ma pot ajuta.

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Marinar, chiar daca elimini din dop si ai si colul deschis de 2 cm de ex, tot poate sa dureze, stiu pe cineva care a stat pana la 40 de sapt, si i se deschisese din sapt 37.
Dar ce mai conteaza?
Poate ne ciocnim la Elias, ca si tu tot la T esti.

AniS 37+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput