Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
megbeng spune:
criss, si al meu tot cu 20 de cm e mai inalt decat mine..eu am 1,65...el 1,85....doar ca el e f slab, avand doar 73 de kg la inaltimea asta.
alydumy, sa iti traiasca fetitele!!! bun venit acasa!!! ce faci la ora asta, alaptezi? cum te descurci cu 2 bebeline deodata??
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

megbeng spune:
..si eu cu mancarimile de rigoare
..mai nasol e ca ma mananca rau degetele de la picioare la care nu prea ajung sa ma scarpin, asa ca ma frec precum un caine ba de un scaun, ba de pat...am pielea pe degete f f uscata, desi dupa fiecare dus ma dau cu muuulta crema, si chiar si in timpul zilei de cate ori imi amintesc mai dau ceva crema pe ele...in fine, o trece si asta, ca doar n-oi ramane cu mancarimi o viata intreaga
vine bebe!

mihacarm2002 spune:
alydumy,
felicitari pt fetite, sa fie iubite si sa iubeasca! Ma bucur ca ai avut o nastere usoara si ca acum sunteti acasa! Normal ca nu ai mai avut timp de nimic altceva!
elena_mvl, am carnet de gravida, dar din cate stiu, in spital nu ti-l cere nimeni. Conteaza sa ai adev. salariat, ordin de plata si CI. Nu au ei timp si rabdare sa isi bata capul cu cititul carnetelor.
brig_adria, nu iti fa griji de rezultatele de la ecograf. Cum ti s-a mai spus, sunt doar orientative si depind de indemanarea dr si performanta aparatului.
criss68 spune:
megbeng, esti tare "mai nasol e ca ma mananca rau degetele de la picioare la care nu prea ajung sa ma scarpin, asa ca ma frec precum un caine ba de un scaun, ba de pat" 

Era bine daca iti si amorteau sa nu le mai simti, dar asta-i specialitatea mea!
Bucura-te de sot cum e acum, dupa o varsta toti se mai ingrasa si nici nu sunt in stare sa faca sacrificii ca femeile (dieta, fitness etc)
alydumy, ne-ai facut o surpriza de zile mari! gemene nascute cu 3 sapt inainte de termen si asa grasunele... Pai unde au incaput 6 kg de copil? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si sa ne mai dai vesti cand poti. Stim ca e tare greu.
oare daca nu am facut varice pana acum am sanse sa scap? M-am ingrijit cat am putut, dar mi-e teama de ereditate - pe linie materna nimeni nu le-a ratat. Daca nu mai dureaza mult sarcina... poate am scapat! Ia te uita de ce nu dorm unele!!! daca nu am probleme, imi fac!
criss
37+ cu
Ligia
megbeng spune:
criss, 

COREEEECT! o amorteala imi lipsea!!!
mihacarm, ce ordin de plata iti trebuie la spital?
edit: pe unde-o fi messa la ora asta? pune de-o nascare sau de-un scarpinat zdravan? sau poate are in sfarsit somn la orele astea...
vine bebe!

megbeng spune:
noapte buna..vad ca n-am cui sa predau stafeta...
vine bebe!

mihacarm2002 spune:
megbeng, ordinul de plata il iau de la serviciu. Din el reiese ca angajatorul a platit contributia pt sanatate. Cum tu ai fost studenta, nu cred ca ai nevoie pt spitalizare.
Mihaela 35+ 
adela2006 spune:
buna dimineata fetele eu imi beau deja cafeaua
azi e ziua cea mare ( cel putin asa sper
)in care aflu cum nasc si mai ales cand ( la 9.30 mergem la spital la doctorita )
bineanteles ca am visat ca am nascut cu cateva minute inainte de programarea la ceza ( ciudat cu visele astea de gravida par asa reale ca m-am trezit si ma miram ca mai am burta , da nu m-am mirat ca n-am simtit nimic la nastere
)
aseara am ajuns la 1 si ceva acasa din vizita ( duc un fel de campanie de ramas gravide incerc sa-mi conving pretenele sa faca si ele bebe dar nu prea am cu cine
)
elena eu am carnetul gravidei l-am primit de la medicul de familie dar doctorita mea ginecoloaga nu prea a fost curioasa de el si cred ca a scris doar o singura data in el la inceput la insistentele mele ; cu concediu nu poti ruga asistenta sa-l scrie si sa vi mai tarziu dupa el sa nu stai la coada cu alti bolnavi ?
ma tot gandesc ce repede a trecut totusi timpul si am ajuns la final
si ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta eram jumate din cat sunt acum ( la propriu nu la figurat )si-mi anuntam sotul ca vreau copil ca fac 30 de ani
ar fi cazul sa inchei cred ca sunt " putin " stresata de vizita la spital de azi de vorbesc atat ![]()
mai intru cand ma intorc
va pupacesc
amr 8 zile +
alexia maria
monu spune:
Alydumy FELICITARI!!! ce frumos sa ai gemeni! Si noi ne-am dorit (egositii de noi ca sa scapam o data si gata
) dar nu a fost sa fie.![]()
Adela
bafta!
Meg "precum cutu" mie mi se potriveste. Mai nou ma scarpin pana si in urechi. dar asa cu spor! nu.... oricum
cred ca pana la 2 m-am tot luptat cu mancarimile. cand am adormit intr-un final m-a tezit Alexia
era ceasul 8! Acum stranut de zor ca sa compensez scarpinatul de azi noapte.
Offf! A mai trecut o zi. Pana marti cand vine dr in tara mai este.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
roandre spune:
Neata!
Alydumy, felicitari pt fetitele maricele si pt ca tu te simti atat de bine dupa cezariana!
Mamescule, baiat mare ai iubita! Bravo! Refacere rapida!
adela2006, asteptam vesti de la tine cand te intorci de la dr!
Carnetul gravidei...eu n-am avut nici la prima sarcina si nu am nici acum. Toate analizele, eco si alte alea le-am avut intr-un dosar pe care i-l aratam dr ginecolog de cate ori era cazul.
Cu concediul prenatal...dar la medicii vostri de familie nu exista regula "femeile insarcinate si sugarii (copii pana intr-un an) au prioritate (adica nu stai la coada)"?
mihacarm2002, asa ti-au spus de la spital ca ai nevoie de ordin de plata? Eu stiam ca trebuie o adeverinta de la serviciu prin care se precizeaza plata CAS si contul in care s-a facut plata si care trebuie stampilata de aia de la casa de asigurari de sanatate.
Marinar, ai inceput cu uta-uta?....hehehe, acu ceva zile te rugai de ea sa mai stea in burtica si acum te rogi de ea sa iasa....hihihi.
Eu sunt relativ bine dar pot naste oricand dc nu stau in pat si nu opresc contractiile pt ca e colul deschis de 1 cm. Oricum de acum e mare bb si nu mai imi fac asa multe probleme...cand o fi sa fie e binevenit bb!
Utile pt burtici, viitoare mamici