Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Mamescu, felicitari pt bb. Sa veniti cat mai repede acasa!

Eu de maine nu cred ca o sa mai am acces la net din cauza mesterilor care au ajuns la locul unde imi tin PC-ul. Sper ca vor termina pana ma voi interna (probabil pe 15 ian) si sa apuc sa mai intru pe forum. Daca nu o sa va tin totusi cumva la curent daca voi naste.
Pana cand voi putea sa intru din nou pe forum le doresc tuturor mamicilor o nastere usoara si bb-ei sanatosi!

Catalina, ma bucur mult ca esti deja acasa si va simtiti bine si tu si baietelul tau.

Marybell, super baietelul tau. Sa creasca mare si sa fiti ferici impreuna.

Alina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna fetelor si felicitari proaspetelor mamici!

Eu am fost azi la control si totul este ok. Tensiunea a revenit la normal dupa tratamentul inceput acum 2 saptamani doar pulsul lui bebe este la limita superioara dar dr. a zis ca-i ok.

Am stabilit si data pentru cezariana, asta daca nu vrea bebe sa vina mai repede pana atunci, 5 februarie.

Numai bine si multa sanatate la toata lumea,
Roxana, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor am plecat la culcare
noaptea trecuta m-am trezit la 6 si am avut 2 ore de holbat ochii pe pereti... asa ca acum aceiasi ochi cad in gura!
ma duc sa intind osul si burta asta din ce in ce mai mare... vb maine
bei nasteti si voi pe rand nu chiar toate odata !

daconst nu mai scrii? vezi poate o pui de o nastere fara sa anunti!

am pupat fetitele
nani
noapte buna .

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mamescu felicitari pt bebe grasunel. sa fiti sanatosi si voiosi!!!

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Bravo Catalina! Esti o norocosa! Acu’ sa te pui si tu pe somn ca Matei iti da voie.

Fetelor voi aveti carnet de gravida? Mie mi-a zis medicul ginecolog ca trebuie sa mi-l faca medicul de familie. Azi am sunat la medicul de familie sa verific ce program mai are si mi-a zis sa nu ma duc decat saptamana viitoare ca la usa cabinetului e omor la inceput de luna. Trebuie sa imi iau si primul concediu prenatal. Si mi-e groaza de asteptat pe la usi.

Felicitari Mamescule! Vad io ca “te-ai descurcat” repede. Sa ai un bb cuminte si ascultator ;)

Noapte buna!

Elena , mami de 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cineva in clubul huhurezilor in noaptea asta?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Daaaaaa. Cu mancarimi cu tot suntem si noi pe aici.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Mariana_1976, doamne ajuta sa fie totul bine. Tu ai experienta a 3 nasteri, prin urmare recunosti imediat semnele declansarii travaliului. Te vei duce imediat la spital, macar sa fii sub observatia lor. Nu cred ca-ti sta in caracter, dar poti face un pic pe nebuna sa-i sperii incat sa aiba f mare grija de tine. Au intalnit diverse manifestari, deci nu cred ca li se va parea ciudat orice ai face sau spune. Nu stiu care e mentalitatea medicilor suedezi, dar aici cand au de-a face cu pacienti problematici, nu le trebuie nimic, incearca sa-si faca treaba cat mai bine numai sa nu le creeze probleme. La voi oricum iese din calcul treaba cu "datul"
Multumesc pentru info referitoare la redoarea articulara. Se pare ca trebuie sa suport si gata. Nu mai am nici mult, sper sa dispara imediat dupa nastere ca nici nu as putea tine copilul cu mainile astea.

mamescu, felicitari! Sa-ti traiasca bb-ul, sa fie sanatos si dragastos, iar tie recuperare rapida, sa uiti de neplacerile sarcinii

brig_adria, nu te lua 100% dupa ecograf, oricum varsta data de eco se refera NUMAI la dimensiuni, nu la dezvoltarea lui in sine si in al doilea rand nici nu-i sigur gramajul. Daca mai sta 4 sapt va trece de 3 kg. Nu la toata lumea creste cel mai mult in luna a 9-a, la mine parca intr-a 8-a a explodat.

Marybell, ti-am vazuut si eu puiul abia acum! E o scumpete, cred ca esti topita dupa el.

ylilimic, tare frumoasa povestioara!

Eu nu am cum sa-mi depasesc in veci sotul in greutate, el avand cu 20 cm mai mult ca mine. Cred insa ca-i tare fericit ca nu se mai simte asa gras pe langa mine - la 98 kg cat are. De fapt arta f bine, dar nu ca un manechin cum era in tinerete, in timp ce eu in ultimii ani primeam mereu complimente. Ciudos, na! Eu nu stiu cat am, sper ca nu am atins 80. Am incercat azi ceva gimnastica, nu mi se poate intampla nimic rau, decat sa nasc. Insa nu am solicitat decat picioarele, prin urmare nici atat nu se va intampla. Poate fac febra musculara de nu ma mai pot sui maine pe capra! Offfffff de-as naste odata! Si gimnastica asta e chinuita rau, imi venea continut gastric in gat din 5 in 5 min.

Bebelaca azi iar si-a facut de cap la mine in burta. M-am mai linistit cu o treaba, am aflat in sfarsit de prima persoana care auzea zgomote la miscarile copilului.

Alinatxa, poate incepi si tu sa te mai calmezi ca sa dormi linistita. Gata, te-ai hotarat, nasti cu ceza, mai elimini stress-ul cu dilatatia, iese-nu iese! Na, poate faci cu epidurala sa nu ai dureri de cap dupa, iar prin branula iti mai poate pune anestezic zilele urmatoare. Fetita sigur e bine la cate controale ai facut si totul era ok. Mamica buna vei fi, ca noi toate de aici care ne-am dorit copilasii mai mult ca orice. Deci??? Hai, treci la nani.

messa, tu cum stai cu mancarimile? Poate cu unguentul asta va fi bine sa poti si tu dormi.
Macar acum sa ne odihnim, ca dupa... au grija bebeii.

Nu va uitati ca eu postez asa tarziu, am dormit dupa masa pana pe la 21,30. Ce sa fac daca m-a luat somnul? In plus nu m-am abtint sa nu iau ceva in gura si acum tre sa stau in fund ca-mi vine inapoi.

ne auzim/citim maine

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

buna fetelor
de sambata sunt acasa (nu am stat decat 3 zile in spital) dar va rog sa ma credeti ca nu am avut nici 5 min liber ca sa va pot scrie
deci pe 27 decembrie la ora 10,35 s-a nascut Andra Adelinne de 3,050g, 49cm, scor 8, cezariana si la 10,40 Alessia Evelinne de 3,350 49 cm scor 8 sunt ff bine eu la fel nici nu am simtit vreo durere legata de operatie de aceea am si plecat f repede acasa
va mai scriu maine
va pup pe toate si sa va traiasca bb iar celor care nu au nascut sa nu se sperie (cele cu cezariana) chiar nu este deloc dureror

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

scuze alessia a avut 3150g oboseala este de vina

aly

Mergi la inceput