Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
brig_adria spune:
La multi ani mamici ,bebei si viitoare mamici!sa avem un an bun,cat mai usor din toate pct de vedere si sa fim sanatoase!Felicitari pt maimici si bebeii lor,sa le mearga bine si de acum incolo!
Noi suntem relativ bine,avem 36 sapt implinite,dar la control mi s-a spus ca bebe are 34 de sapt si 2,4 kg.Dr zice ca 2 sapt decalaj nu conteaza.Eu sper ca acum in ultima luna sa mai recuperam,desi eu nu m-am dat inapoi de la bunataturile de Sarbatori si nici dupa...Acum stam si acasa...vedem voi ce credeti?am inteles ca in ultima luna creste cel mai mult bebe,adica ia in greutate.
Pupici
Ivona1977 spune:
Bravo Mamescu! Felicitari pentru bebe, sa fiti sanatosi si bucurosi!
Se pare ca eu sunt cea mai intarziata dintre toate. Si intreb si eu retoric: da pana cand?!?
Ivona 40+3
ylilimic spune:
Felicitari Mamescu - cred ca bb e cel mai mare din parcarea noastra! Sa fie cumintel si tu sa ai repede laptic pentru fomist!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 12 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Cum am mai spus cred ca ramanem toate impreuna pina la sfrasitul lui februarie.Adica mi se pare aiurea sa lasam balta gravidutele care au fost alaturi de noi cele care nastem mai repede.
Altfel vor ramane 2-3 fete care-s ultimele aici si restul la scutece?Nu mi se pare corect.Astept si alte pareri, dar mamicile de nov-dec au ramas unite pina la final.
Asa si treb, pana naste ultima
se sta la gravidutze si apoi se trece la mamici, asa e corect, asa am procedat si noi la mamici de iulie-august 2005. Nue corect fata de celelelalte feteAlbinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
34+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Liuda spune:
bai da da asta din craci ca m-a indoit... nu se mai linisteste
ma duc sa mai prestez in pat poate se culca
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 4 zile
ylilimic spune:
ivona - eu stiam "pana cand o viata amara si un trai nefericit?" Asa era vorba, nu ca s-ar referi strict la asta... ![]()
Si pentru ca uit mereu sa schimb AMR-ul, azi sunt 11, dar am modificat semnatura direct pentru ziua de maine. ![]()
![]()
Marti merg sa scot cerclajul si apoi ce-o vrea bb, pardon D-zeu! 

tuturor care au sau nu de gand sa nasca Curaj fetelor, mai e putin si veniti cu bebeii pe forum, sa-i vedem si noi!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 10 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ralu74 spune:
FELICITARI MAMICI CARE ATI MAI NASCUT!!!!!!
Si eu tocmai ce am venit de la control, colul e deschis deja 1cm, deci de acum oricand pot sa nasc.
Cum simt ceva cum sa scriu si daca nu mai apuc o va face Ioana.
Va sarut
Ralu
39
DARIA
monu spune:
Mamescu, FELICITARI!!!! sa va traiasca nazdravanul si sa fie sanatos si norocos.
Bafta si nasteri usoare pentru fetele care au de gand maine sa cheme berzele la apel.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elena_mvl spune:
Salutare burtici!
Marybell ce bebel dragutz ai! Ma bucur tare mult ca piticul se comporta bine. Probabil ca nu avea cum sa fie afectat de incidentul cu pricina, fiind vorba de primele minute cand el inca era obisnuit cu lichidul amniotic. Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Sa ne tii la curent cu parerea doctoritei.
R_marce si eu experimentez de cateva zile maini si brate amortite. Degetele nu par prea umflate. Doar f.putin, dar ma dor rau cand le folosesc.
Megbeng umidificator nu am luat si nu cred ca o sa iau. Daca se va impune din motive de disconfort ale bebelinei voi lua, darnumai dupa ce probez o metoda mai putin costisitoare: un vas cu apa pe calorifer.
In ceea ce priveste cartile: nu le-am citit... inca.
Mamescule nastere usoara si bb sanatos si cumintel!
Elena