Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
Helenutza23 spune:
ALINATXA exact si eu ca si tine! nu prea as vrea sa nasc, in nici un caz nu in ianuarie. oricum imi dau seama ca de scos tre sa il scot
. deci pana la urma ramai la mihalache de la cf2? si eu la cf2 dar cu nayel.
Daconst ![]()
barbatii astia sunt niste fricosi! daca ar fi sa nasca ei, atunci sa-i vezi...

33+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
ALINATXA spune:
Da helenutza cu Mihalache la Cfr 2 raman.Chaiar daca cealalata doctora ar fii availble nu ma mai intorc din drim ptr ca am vazut maternitatea giulesti si mi-a lasat un gust foarte amar.Am o amica care a nascut gemeni cu nayel prin cezariana.Super incanata a fost de el!
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Helenutza23
Daconstbarbatii astia sunt niste fricosi! daca ar fi sa nasca ei, atunci sa-i vezi...
![]()
33+
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
Daa,asa-i.Pai eu pe al meu nu-l mai pot suna la servici ca se sperie ca nasc.El stie ca daca e sa fie ceva trebuie sa-l sun sa mergem la spital.Si acum e atat de emotionat ca l-ar speria orice telefon dat la intamplare.
Ma distrez ca eu nu am emotii si nici frica nu-mi e(poate o fi si inconstienta)dar el e mai emotiv ca mine.
Dana AMR 5 zile

ALINATXA spune:
Helenutza tu cum nasti apropo?Natur sau ceza?Poate ne ia pe amandoua in acelasi timp sa ne tinem companie acolo.Eu te astept daca e![]()
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
biadamin spune:
dacost tu ai avut scurgerea aia maronie dupa control asa e?
ca si eu am patit la fel am avut azi control de dimineata, mi-a spus ca am colul inchis si acum 10 min am observat o scurgere maronie pe chilot si m-am cam speriat.
am si ceva contractii dar nu ritmice
tu ce zici?
mersi
pup
39+3
bia
Messa spune:
meg, nu am gasit inca ceva suficient de ok a propos de limbajul bebelusilor... e pe lista de cautare cu care imi omor timpul
dar cand gasesc ceva iti dau.
dano, baga utza-utza, ce mai stai? Profita, ca o luna jumate dupa nastere, mai ales din aia natur, nu pupi utza-utza deloc! Spune-i lui sotzul cel ingrijorat ca cel mai "rau" lucru care se poate intampla e sa nasti, si de fapt, aia vrei!
megbeng spune:
aa..si al meu e destul de stresat cand ma vede asa mare, nici vorba sa-l conving de o partida de sex..oricum, prea placut nu cred ca ar fi, ca acum cantaresc mai mult decat el

(eu am vreo 75, el 73), imi si imaginez cum s-ar simti cu mine deasupra..iar de alte pozitii nu prea poate fi vorba ca nu-s eu asa mobila
.
si da, e si el emotionat ca l-am tot pregatit moral pentru ziua in care o sa-l sun la serviciu sau o sa-i dau buzz pe mess sa vina acasa si sa ma duca la maternitate
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

tzuchi spune:
Ivona imi pare tare rau ca moasa aia a fost cam tuta si te-a pus pe jar, nici eu nu am o impresie buna despre ele, marti ma duc si eu la una; data trecuta era si o studenta si a pus-o pe ea sa masoare bataile inimii si aia nu gasea deloc pozitia; m-am speriat ca ea de 5 minute plimba chestia aia pe burta si nu se auzea nimic! In afara de tensiune si de pipi (apropo, in acelasi borcanel
) nu ma astept la mai mult. Nu ati discutat de inducere la spital? Spre bucuria mea m-au lasat arsurile asa ca nu am incercat inca Gavisconul, insa in schimb ma doare rau ficatul, si-a schimbat mandra pozitia si nu mai impinge stomacul.
I-am dat job sotului sa citeasca despre umidificatoare si a ajuns la concluzia ca ne trebuie unul care masoara si umiditatea, ca altfel de unde stim cat e in camera, dar sunt scumpe rau. Cand aveam un rand de geamuri stergeam zilnic apa de pe ele, acu ca le-au schimbat nu mai avem probleme si avem si incalzirea electrica si mi se pare aerul uscat.

ce frumos danseaza astea pentru fetele care se pregatesc de nastere! Chiar va rog sa nu plecati la scutece ca raminem tare putine in februarie si vrem si noi majorete!
Va pupic,
33+
marinar spune:
Dana la mine a fost o chestie alb-galbuie si de dimineata si acum dupa amiaza.
haha, asta i-am spus si eu sotului, ca dupa nastere o luna si ceva nu mai are parte. si mai ales ca a cum nu mai sunt probleme, ad daca nasca e ok, s-a dat pe brazda si am avut parte de program artistic si ieri si azi.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
Daconst spune:
Biadamin,asa am patit si eu,dar inca nu sunt sigura daca e dop sau scurgere.La mine a fost de 2 ori maro,dupa control si colul e deschis si moale.
Vad ca suntem cam la fel cu DPN-ul,dar eu vreau sa nasc...asa ca n-ar fi pb.
Messa,cum zicea si Megbeng,e mai greu sa-l conving...mai ales ca ara asa discutii aprinse cu fi-su zilnic.L-am pacalit de Rev o data...dar nu e prea placut la tonajul meu.![]()
Dana AMR 5 zile