Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
adela2006 spune:
miha am uitat jocul e pe calculator ? am si eu unu si ma dispera poate il stiti tumblebugs cu o gongutza ce scuipa bile gen zuma si nu pot trece de nivelul 8 
si cu asta ma enervez eu in fiecare zi
AMR9 zile
marinar spune:
hello
azi am fost la plimbarici impreuna cu sotul, acum am sosit acasa, m-am gandit ca poate poate se hotaraste si ea sa iasa ca tati avea de gand duminica sa-i ia tort si sa o serbeze de sf Ion. am ajuns acasa si am constat ca am mai pierdut ceva din dop, deci suntem pe drumul cel bun.
Lili reguli nu exista, dar daca vine bb e super ok. dar contractii nu am mai avut azi deloc.
Roandre deci pana la urma esti ok, da?
am vb si cu kate, e acasica, in pat, ne citeste dar nu poate sa si scrie, efortul e destul de mare si mai bine sta linistita ca sa-l mai tina pe bb in burtik cat de mult posibil.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
adela2006 spune:
CUM ADICA SA NE DESPARTIM ? PAI SI CE DACA UNELE NASC IN IANUARIE SI ALTELE IN FEBRUARIE ASA E SI NORMAL NU ? din fericire nu ne da nimeni afara pana in MARTIE deci eu zic sa ramanem impreuna pana atunci
nu cred ca a zis nimeni sa ne despartim doar ca se vor diversifica putin subiectele atata tot , dar e in avantajul mamicilor de februarie ca vor fi mai bine informate dinainte ![]()
IMPREUNA AM STAT PANA ACUM IMPREUNA MERGEM LA SCUTECE IN MARTIE 
Helenutza23 spune:
hei, hei, normal ca ramaneti si cu noi, fetele cu dnp mai pe la sfarsitul lui februarie! pai cine ne face si noua galerie, cine ne ridica moralul, alea, alea ?
Daconst super sistemul in Germania! si hai ca incep eu galeria si la tine daca vrei sa nasti 

33+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Helenutza23
hei, hei, normal ca ramaneti si cu noi, fetele cu dnp mai pe la sfarsitul lui februarie! pai cine ne face si noua galerie, cine ne ridica moralul, alea, alea ?
Daconst super sistemul in Germania! si hai ca incep eu galeria si la tine daca vrei sa nasti33+
Un An Nou cu sanatate si impliniri!
Helenutza,pup fata.

Eu vreau sa nasc,dar uite ca asta mic e cu coarne.Am spalat si calcat azi o gramada si degeaba.Am urcat si coborat si scari si nimic.Mai insist pina in we poate,poate.
Dana AMR 5 zile

adela2006 spune:
auzi dana dar niste utza-utza nu merge ? sau o baie fierbinte ? ma mai gandesc ce alte metode erau 
Daconst spune:
Adela,nu e obligatoriu sa-l pierzi,dar eu am avut ceva scurgere mai ciudata cind alba galbuie,cind maro si era mai groasa de ramanea pe tampon.De aia intrebam culoarea.
Stiu ca daca e roz,rosie,atunci nasti in ziua urmatoare...alötfel nu e data sigura.
Cu utza-utza e mai greu sa-mi conving sotul ca parca-i e frica sa nu se intample ceva...e mai speriat ca mine.![]()
Dana AMR 5 zile 
ALINATXA spune:
Danutaaa iubita cum te gandesti tu si la noi astea mai amarate care staaaaammmm si balim aici cand vedem ca toate sunteti nascute sau aproape si noi mai avem de asteptat.Eu nu prea vreau sa nasc anyway dar tot va invidiez
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/