Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai e careva pe aici mai grea decat sotul?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

megbeng, si eu sunt mai grea decat sotul cu vre-o 2 kg deocamdata...Si inca se pare ca mai cresc

wanna_ bebe din burtika_34w & 4 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

meg pe mine nu cred ca ma intrece nimeni...am vreo 10-15 kile mai mult dekt el.Asta in conditiile in care e cu un cap si mai mare ca mine.
El are probleme cu tiroida mai vechi si e foarte slab de fel numai ca anul asta au mai aparut si alte chestii dstul de serioase asa ca a slabit si mai mult,a ramas piele si os.
In tot timpul asta eu cresc ca Fat-Frumos..intr-o luna cati altii-n zece

Adinush 40 fix fix cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Iata un mesaj pentru toate fetele:

Unicul defect al Femeii!

Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"

Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe care am facut-o
pentru ea?" "Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa
aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini."

Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."

"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima.
Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate
munci 18 ore pe zi."

Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne, ai facut-o atat
de moale." "Da, este moale", a incuviintat Dumnezeu, "dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."

"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: "Nu
numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."

Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul
femeii. "Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el."

"Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a corectat Dumnezeu.

"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul.
"Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea,
dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria."

Ingerul a ramas impresionat. "Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la
toate! Femeia este cu adevarat uimitoare."

Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura
necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria.
Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.

Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu
accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna.
Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare.
Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat.

Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii. Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.

Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta.

Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce
masina, zbura cu avionul, merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.

Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie,
speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi
sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.

SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA UITA CAT DE MULT
VALOREAZA.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 12 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

Dacost si eu vreau sa nasc deci nu ar fi vreo problema dar eu nu stiu ce sa fac ca aici in spania cum nu ai medicul tau nu ai pe cine sa suni ca sa intrebi si sa ma duc la urgente nu stiu.. mai astept sa vad cum evoluez ca am si contractii cat de cat regulate dar la intervale destul de mnari de timp cam la 25-30 min
pup
39+3

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara la fete cu burtici si la mamici!

Catalina, numai vesti bune ne-ai dat, speram ca de acum inainte numai asa va fi.

Aelita, nu ai ajuns acasa? Sau stai ascunsa pe acolo pe undeva cu printesica in brate, punandu-i rochitele rand pe rand sa vezi cum ii vin?

Ivona, bine ca bb sta cum trebuie, ca la cum e sistemul acolo cine stie la ce te puteai astepta?!

mihacarm, nu-ti fa griji ca nu-mi pun poze, ma simt penibil rau. Poate o sa-mi fac totusi intr-o buna zi, ca sa nu regret mai tarziu si daca ulterior ma vor amuza, ma mai uit la ele, daca nu le las uitate forever. In partea superioara, la bust sunt destul de subtirica cu exceptia burtii - cat o mai dura si faza asta, dar coapsele si fesele sunt de groaza. Si cand stiu ce greu se duce de acolo imi vine sa innebunesc, am mai trecut prin asta deci stiu ce spun. Numai ca atunci nu aveam bb mic si aveam tot timpul din lume sa ard calorii la bicicleta sau unde mai doream eu.

adela2006, si eu tot natural vreau sa nasc din aceleasi motive. Numai ca nu vreau sa ma agat de o idee fixa asa cum fac eu de obicei, incerc sa fiu maleabila si adaptabila situatiei. Ma consolez cu ideea ca daca fac totusi cezariana, pot face oarece exercitii, mai putin abdomene. Sa ma vad eu cu picioare frumoase si burta flasca! Daca iti place genul, se mai poate face stretching (Na, ca nu mai stiu cum se scrie, sper ca asa), pe care la drept vorbind puteam sa-l fac si in timpul sarcinii, dar am gasit argumente sa maschez comoditatea.

Deci suntem la luna plina? Aveti grija fetele cu nasterile, mai ales cele care nu doriti! Sotul meu nu are nici un stres ca nasc acum, mereu imi spune ca poate oricand sa scoata bani din banca. Iar eu i-am confirmat, dar exceptand zilele de sambata si duminica si evident nu noaptea. El sustine ca fata lui se va naste pe 24 ian, de ziua tatalui sau care a disparut de mult dintre noi, sa fie ca un elogiu defunctului. Dar credeti ca asta mica stie de cultul mortilor... O sa vina cand va avea chef! Vorba aia: nu mor caii cand vor cainii!

eli1977, si eu am avut picioarele umflate rau si mi s-au mai desumflat. Iti spun cam tot ce-am facut ca nu stiu de la care a fost efectul cel mai bun. In primul rand stau cat mai mult in pat. Nici statul pe scaun nu-i grozav, chiar daca iti pui picioarele pe ceva mai sus. Cand pot, chem maseuza la un masaj corporal general. Incerc sa consum alimente mai putin sarate, sa beau multa apa, plus un ceai diuretic (eu consum coada soricelului, care nu-i bun la gust dar sunt fff acomodata cu el si cica da contracti - mie nu!). Ma simt excelent sa fac o baie luuuuuuunga in cada, dupa care imi aplic Lioton gel in zona umflata - asta mai mult ca sa previn varice, tromboze. Totusi mi s-a parut ca un efect nemaipomenit l-a avut mersul pe jos.

iar am uitat daca mai vroiam sa raspund cuiva.

De azi am si eu bagaj de spital! Mai lipsesc unele articole ca nu le am deloc sau nu pot inca sa ma dispensez de ele (ex incarcator de tel). Am avut mari semne de intrebare cand mi-am confectionat tampoanele de vata invelite in fasa - nu stiam ce dimensiune sa fac si in ce nr. De-acum e gata, nu mai conteaza, ca sunt deja in bagaj.

Pupici, o seara placuta tuturor

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

biadamin sper ca ai luat un nr de tel sa ne anunti ce si cum nu ?

ylilimic foarte frumos mesajul tau

adinush stai linistita eu am batut suta de kile iar al meu sot a ramas tot la 80
meg numai la gandul eu deasupra am ras jumate de ora ( am imaginatie foarte bolnava si bogata )
al meu ma intraba de 10000 de ori pe zi " da tu nu mai nasti odata ? "vrea bebelina , sa-l vad dupa

merg la plimbare , mai fac o vizita la niste prieteni ca nu se stie cand voi mai iesi din casa cu bebele si apoi o plimbarica prin centru poate cu ocazia asta dorm si eu la noapte

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

criss la fel ca tine ma stradui sa raman deschisa la orice posibilitate ( sunt sigura ca maine stabilim data de ceza si incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ) mi-am mai facut cateva poze acum cand am atins zic eu apogeul ca sa mi le lipesc pe frigider in caz ca ma tenteaza ceva de acol dupa ce nasc

imi poate spune si mie careva cum se pun poze la semnatura jos dar asa ca la copii prosti pas cu pas ; nu de alta dar nasc si nu am apucat sa va ingrozesc cu tonele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

am vrut sa va scriu ceva dar mai tarziu... asta mica da din craci asa tare incat ma onteapa tare si ma doare ( corne de capricorn) poate se ogoieste si va scriu mai tarziu

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii.

CORECT! Si ca urmare a acestui fapt, trebuie sa comentez portiunile din text culese mai jos:

quote:
Originally posted by ylilimic

va face toate acestea cu doar doua maini.[...]Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate
munci 18 ore pe zi.[...]Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini.[...]Indura necazuri si cara greutati
Trebuia Shefu' cel mare sa ma intrebe pe mine, ca ii spuneam io una-doua vorbe de duh a propos de toate astea... ii explicam ca de fapt trebuia sa ne lase sa mancam cat vrem si sa nu ne ingrasam niciodata, sa nastem copilul de 300 de grame fara durere, sa modifice nitel si la barbat, sa-l faca mai putin puturos... din astea.

Mergi la inceput