Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 25
madau spune:
Daca vreti campanie..atunci BEC se retrage....faceti campanie intai si cand va hotarati dati-mi de stire!!!!!
Aaaa, sa nu uit...adik voi "copilasii" ati vazut ca pierdeti teren si acum veniti cu tertipuri..campanie, chestii...bineeeee
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
canuta-om-sucit spune:
Vad ca se vorbeste de sutiene
dupa ce am nascut am ramas la 75B aceeasi masura dar acum umplu cupele cu pielea, nu stiu cu ce ca nu mai sunt plini sanii mei, sunt asa de lichizi![]()
ca se scurg pe podea cand dau sutienul jos.
Vad ca nu sunt singura care are problema "nu-ului".Dimitrie ma sfideaza. Stie ca la aragaz e "UF-UF", dar cand e rece pune mana si imi e frica sa nu traga gratarele jos, in capul lui. Si atunci spun UF-UF. Se uita la mine si imi trage o mutrita.... si pune mana, parca mi-ar spune "uite ca pun mana ca nu e uf uf". e drept ca atunci cand arde focul nu pune mana, dar....
Nu reusesc sa il fac sa nu mai bage mana in WC, sau sa ia cosul de gunoi si sa mi-l rastoarne prin bucatarie, o face intr-o fractiune de secunda... Ma sfideaza, daca ii spun ca ceva nu e voie de afurisit o face si mai tare. Se uita in ochii mei si o face. Trage de par, musca...E un vandal...![]()
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
dordia2000 spune:
Cristina eu imi schimb votul in favoarea "... de nov_dec_2005" asa ca....va rog doamna de la BEC sa faceti modoficarea.
Si asa e ...nu e corect ca nu a fost pusa de mult ideea.
Ioana scuze pt confuzie!!!
Negaracristina nu mi-am schimbat reteta ci si prima oara am zis ca, calesc ceapa in ulei si apa si mi-a sarit tot forumu' in cap. Acum am zis ca o innabus in apa si ulei ceea ce e acelasi lucru dar prima oara m-am exprimat in termeni bucataresti majori nu minori. Acuma am dat o exprimare mai dietetica sa nu ma ia fetele iar la rost!![]()
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Fetele ,decideti repede cum ,,ne vom numi'' ca mai sint 3 pagini si se termina scutecu':)
Am baiat marait ,aseara s-a trezit pe la 1:00 si a urlat pina pe la 2:30 ,ii era somn dar il durea ceva ,nu putea sa adoarma :((( ,or fi dintii ,maselele??Ca ii da a doua maseluta ,la prima nici n-am simtit ...dar poate acum are dureri ,de mincat n-a mai vrut supa la prin ,a bagat mamaliga cu brinza si iaurt :(
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
madau spune:
Pai daca stam sa judecam cred ca ar merge mai bine "... .... 2005" ptr ca nici NOV-DEC nu reflecta situatia noastra reala...avem bebelusi si in Oct si in Ian ![]()
. Si e si mai scurt. Ati vrut campanie..campanie sa fie

Si apoi..cu ce e mai scurt....de nov-dec, decat prichindei de nov-dec????
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Morgano spune:
COPILASI (fie si cu POZNASI) de toamna-iarna / nov-dec 2005
dar COPILASI RULZ 
Naiba stie 

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
roxisialexia spune:

hai copilasii(poznasi) de nov-dec 2005!!!! 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
melku spune:
Hola lume,
Sunteti de coma cu votarea asta
Sa se hotarasca odata ca ne prinde craciunul celalalt. Da’ parca nu-mi plac astea seci, „by default”. Da’ cum o fi pana la urma…
Am fost si noi afara azi si am inghetat putin in parc. Fi-mea s-a facut ca un mic porcusor ca vroia sa se bage in noroiul al mai mare si sa adune frunze uscate care numai uscate nu mai erau.
Sarbatorile le-am petrecut frumos: Craciunul la mama, la Barlad, unde s-a jucat Daria f frumos cu verisoara ei, a mai primit cadouri si pe acolo. Frumos.
Revelionul la Bz, respectiv la plapumioara. A adormit program normal, nu i-a pasat de pregatirile noastre, nu s-a trezit la bombardamentele de la 12 noaptea (si au fost, nene, la greu, ca apartamentul e exact in buricul targului, la marele balamuc). S-a trezit mai tarziu, dar a adormit usor apoi la loc.
Io, ca o mama exemplara, mi-am pazit bobocul sa nu se trezeasca cumva de la artificii, in timp ce musafirii au coborat pe platou, am mancat ceva si m-am culcat langa puiut ca sa fiu fresh la comanda ei dimineata.
Deci, distractie ioc…da’ deja m-am obisnuit. Mai mare bataia de cap cu pregateli si vanzoleli ca nu-i nici o mare branza revelionul…sau am imbatranit io?...
Cam asta cu sarbatorile de iarna.
Am facut si albumul de poze aici, pt cine vrea: Sarbatorile de iarna cu Daria
Inainte de a mai raspunde si la niste polluri care au circulat pe aici si de a mai spune despre noi, io de cateva zile am un mare fix: VREAU SA-I FAC DARIEI UN CALENDAR, stiti voi, din ala profesional cu pozele ei si lunile anului.
A facut cineva odorului asa ceva? Unde? Cum? Stiti cat costa?
Ma gandesc ca la un supermarket din asta, da’ nu stiu exact unde si cum?
revin
Edit: imi place asta cu strumfii ca tare mi-au placut desenele...da' scris romaneste nu cu sh.
vai de capul BEC-ULUI
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria