Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 24
crissy77 spune:
Cami, pfiu, am reusit si eu in sfarsit sa vad pozele voastre de la rev. Nu stiu ce are calc. meu. Probabil asteapta o formatare, asa ca de inceput de an. Avea dreptate cine zicea ca numai cavaleri si doamnisoare se-nvarteau pe acolo. Era frumos daca adaugai si ceva comentarii la fotografii
. Si pentru ca tot erai bucatar-sef, baga repede ceva retete
. Sanatate Dariei. Eu cand am dus-o pe Elise la dr. din motiv de muci si atat, ne-am si intors cu augmentinul (pe care l-am dat asa, de flori de cuc
ca nu era necesar).
Lavi,
.
Dordia, ai schimbat reteta de ficatei? Ca parca la inceput caleai ceapa fara apa...
osteffy, pai cum sa nu-i placa tipa din Venezuela? Ca doar femeile de acolo sunt renumite pentru frumusetea lor...
Dimensiune sutien 80B, la fel ca inainte, cu deosebirea ca... atarna rau
.
Ela, Elise bea maxim 480 (cate 7 masuri, dimineata si seara).
Cristina & Elise-Stefania
Mihaelutat spune:
Buna ziua, buna ziua... Dupa o indelungata absenta iata-ne si pe noi reveniti pe meleaguri dambovitene.
Inainte de toate va uram un an nou fericit si imbelsugat.
Raportam si noi un Revelion la munte in compania super-placuta a domnului Titi, care a fost de milioane. Un copil cuminte si vesel, mai putin la intoarcere cand si el si eu am racit, el mai rau, eu mai putin rau. Suntem si noi deci in tabara muciosilor, dar ne tratam si speram sa treaca mai repede.
Si daca nu era de ajuns ca e domnul Titi bolnav, acum a cazut la pat si tatal sau si sotul meu, lucru care ma termina psihic, pentru ca se jeleste de zici ca cine stie ce boala are si ca e pe patul de moarte
.
Suficient cu jelania, una peste alta toate sunt bune si frumoase, si ma alatur si eu votului deja in derulare si votez penru varianta cristinei "... de nov-dec".
Va pup
Mihaela
album dn Titi
ioana_77 spune:
S-a trezit fii-mea fara sa-si fi implinit somnul si mi-a urlat juma' de ora fara sa o pot linisti. Dupa care nici nu a vrut sa manance cum trebuie. Asa patesc de fiecare data cand e randul la ou la pranz, face ce face si nu-l mananca pe tot.
Maria, lasa, ca 'oi vedea eu ce fac. Adica am sa iau doza de 14 zile care scrie pe prospect si am sa vad ce efecte are. Important la mine era sa-mi scada lactatia, nu sa o elimine total, imi inchipui ca dupa 13 luni de curs la robinete, nu se poate opri brusc, ci in timp. Dar macar nu mai am noduli si pt asta is f multumita.
Mai, sincer ma doare capul cu denumirea asta a forumului, io nu imi mai dau cu pararea. De vreme ce mailul se cheama tot nov_dec_2005, ar fi fost ok si cu varianta asta. Na, ca tot imi exprimai opinia.![]()
Io propun data limita pt vot, ca in ritmul asta nu ajungem nicaieri.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
Gandacel spune:
Salutare intr-o noua zi!
Bogdan iar nu vrea sa doarma, nu v-am zis ca deja programul nostru de somn cu o singura repriza la mijlocul zilei se cam clatina si el! Este neobosit, parca i-am bagat Duracell, nu stiu ce are! Pana acum am numarat deja 4 zile in care nu a dormit deloc in timpul zilei. Ieri cu chiu cu vai a adormit pe la 14...
Multumesc pentru raspunsurile cu plimbarile. Azi am reusit sa stam o ora afara, desi era cam vant, in speranta ca va dormi mai bine la pranz. ceea ce, evident, nu se intampla... Foarte eficienta tactica in privinta mea, in schimb. 
Leea, nu te insela singura spunandu-ti ca Tudor nu intelege "NU", intelege f bine si simte o mare placere sa faca exact ce nu are voie. Asa e si cu Bogdan. AM vazut ca daca nu ma mai uit la el si nu-i mai zic nimic, imi vad de o treaba de-a mea (ma prefac, recunosc) lasa balta ce tinea neaparat sa faca. La "NU" reactioneaza exact pe dos, adica insista pana imi ies peri albi.
Si tot la o intrebare a Leei, Bogdan bea din cana, insa ii curge si pe langa. Canuta cu cioc este de baza si nu ma deranjeaza catusi de putin. Vom avea timp sa renuntam la ea, nu o sa bea din ea o viata!
Camelia_daniela, in primul rand despre mucosul mic pot sa-ti spun ca tocmai mi-am facut temele ieri si azi si am citit ca asa se manifesta racelile la copiii sub un an (si nefiind o varsta batuta in cuie, eu zic ca si la ai nostri, inca). Adica fara febra, muci la greu, care trebuie scosi, fara alte mari complicatii. Doctorul trebuie insa obligatoriu consultat daca starea dureaza mai mult de doua saptamani. Sanatate. In al doilea rand, la intrebarea ta cu spalatul hainutelor la comun, eu i-am spalat separat hainutele lui Bogdan o singura data de cand s-a nascut. Deci... tragi singura concluzia. Nu am avut niciodata vreo problema cu el, nici din cauza hainelor noastre, nici a detergentului ori a balsamului.
Intrebare intrebatoare: exista vreo mama de baietel care l-a pus la olita? Ca eu in lumina ultimelor progrese facute de Bogdan, cu cerutul la masa, la frigider, la baita, la culcare mi-am zis ca poate va cere si la olita! Dar s-a speriat tare cand l-am asezat in ea si a plans asa de rau si m-a prins asa de puternic cu mainile pe dupa gat, de parca l-am aruncat in cusca cu lei. Si intreb de baietei, pentru ca nu ii intra putica inauntru. Adica, el e mititel de statura si daca vreau sa intre trebuie sa-l asez mai in spate, asa incat nu i se mai flexeaza genunchii si e neplacut.
Si acum, dedicatie speciala de la mine pentru Alinush: Propunere de titulatura simpla, dar mai "cu rima", daca va place, ca vad ca mai primiti inca: "Copilasi poznasi de nov-dec. 2005". Eu am lungit-o in loc s-o scurtez, s-ar putea sa nu am adepti printre cele care prefera simplitatea, insa mi se pare haios (normal, ca doar eu am propus!!!).
P.S Cine zicea de marimea la sutien, nu mai stiu, insa la mine, ca la Leea, lucrurile stateau inainte 75 ori 80B, dupa intarcat cupele ramaneau cam goale si se cutau, dar a fost o perioada scurta-scurta de vreo 2 saptamani, ca pe urma de la sarcina au inceput sa creasca. Si au crescut acum si pentru sarcina precedenta! Nu stiu cat am, ca nu suport sutienul si il pun doar la ocazii, care nu s-au mai ivit de mult timp. Insa sunt mari si grei. Dupa repriza asta de sarcina+ alaptat sigur se vor lasa. 
Gandacel
24+ si Bogdanel (14.11.2005)
ela27oana spune:
ma doareeeeeeeeeeeeee capul de atata votare si propuneri
ma tot gandesc care are fii cea mai potrivita,dar sincer toate imi plac,chiar nu-mi displace niciuna
cea cu gashka-e tare haioasa si te duce cu gandul la ceva vesel si plin de optimism
prichindei-imi place ,te gandesti la ceva dragalas,cum sunt ei la varsta asta
......-le-ar cuprinde pe toate
copilasi-pt care am optat,chiar sunt copilasi,au trecut la o noua etapa cea de bebelusi
darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,acum imi place la nebunie cea propusa de gandacel"copilasi poznasi de nov-dec 2005",sunt copilasi si este indradevar varsta la care fac pozne si inca multe
asa ca daca intra in cursa "electorala" va rog d-na de la BEC sa ma scoateti de la copilasi si sa ma treceti aici
Ela si Oana-Daria
Gandacel spune:
Si eu am uitat sa ma laud cu ceva: Bogdan, de la Craciun, merge cu spatele!!!
Si am mai uitat sa intreb: Lavi, cum mai este cu bona?
Gandacel
24+ si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:

Cred ca asta spune tot
Mai fratilor(pardon surorilor)...daca o tinem tot asa..ne numim direct "pensionari de nov_dec"..fara diminutive si alte alea

Reamintesc termenul de finalizare a votarii este finalul scutecului actual. Propunerea cu cele mai multe voturi castiga
De la BEC..atat ptr acum, moi pleaca afara cu fata..revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
madau spune:
COPILASI- 10 voturi: anda, gabitaco, ripley, catutza,dordia, roxi, pischi, joy, ina, migabo
GASHCA VESELA - 5 voturi: tania, silvia, ilenutza, melku, raluD
PITICOTI: 4 voturi: tania, mandy, cristinamh (prin reprezentant - tatic), ripley
PRICHINDEI- 22 voturi: noki, osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza, canuta, negara, madutza, meems, simona dragusin
....DE NOV-DEC 2005 - 5 voturi: cristinamh, marialaexia, leeacv, lavi, mihaelutat
COPILASI POZNASI DE NOV-DEC- 2 voturi: gandacel, ela

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
cristinamh spune:
aaa, pai nu e corect!!
ca io am intrat tarziu in cursa electorala!!!
ia va rog scrieti mic-mic, sa nu ajungem repede la pagina 20
!
uite voiam si campanie electorala, da' nu-mi da voie BEC-ul!
ca "...." cuprinde tot, e scurt, nu e folosit de altii.. asa ca VOTATI!

Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ela27oana spune:
cristina

esti mortala
ai dreptate,si eu vreau sa se scrie mic mic,sa nu se ajunga repede la pag 20
fug o tura mica afara si revin sa-mi sustin titulatura,daca-i campanie ,campanie sa fie

Ela si Oana-Daria