Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu titulatura subiectului: e clar ca sunt doua tabere hotarate, una pe clasicul 'copilasi', cealalta pe haiosul 'gashca vesela', si - indiferent de repartitia finala a voturilor, cam o treime din lume va fi dezamagita rau.
De asta as propune o varianta pe la mijloc, mai lasam si noi din 'copilasi' spre 'prichindei' (ca tot e in mare voga), mai lasa si gashca spre 'trupa', 'pitici veseli si voinici' sau cum vreti voi...
Cam asa vad eu rezolvarea fericita a problemei.

Mie personal varianta Cristinei, '... de nov-dec 2005' imi place mult, chiar ma gandeam la ea . Originala de nu incape si nici nu-ti ingradeste cu nimic fantezia .

Ioana, nu e prea mare doza de Bromcriptin, asta e. In tratamentul hiper-prolactinemiei se ia pe termen lung (luni de zile) cate 2 pastile/zi . De asta iti si spuneam de Dostinex ca alternativa, luai o doza de soc de 2 tablete intr-o zi si in mod normal era rezolvata problema. Imi pare rau ca n-am insistat sa-ti intrebi medicul despre asta. Sanatate multa si sa treci cat mai usor peste problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

a facut daria chiar in seara de revelion un mare progres,bea apa din canuta singura,o prinde cu amandoua manutele si bea,se opreste dupa 3-4 inghitituri si apoi iarasi
canuta cu cioc,dar la care i-am luat capacelul cu cioc ca nu l-a vrut

acum o intrebare:cat lapte papa copilasii vostrii pe zi???-daria cam700 ml
dar am auzit o chestie la o prietena careia o dr pediatra zicase "renumita"i-a zis sa nu-i dea mai mult dar nici mai putin de 500 ml
pe zi,o cant mai mare ar duce la anemie!!!!!acum eu nu stiam nimic de asta,am tot cautat si pe net si in carti si nu am gasit nimic,stie cineva ceva?????

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Roxi imi pare rau ca am uitat-o din enumerare tocmai pe BULUCICA, draga de ea, n-am vrut sa fie o enumerare a tuturor celor care mai lipsesc, am scris doar din memorie cam cine ar mai fi...din pacate memoria mi-a jucat feste..sper sa nu se supere fetele pe mine...FETELOR, N-A FOST CU INTENTIE...ERA TOTUSI ORA 22!!!

Tania eu am propus ieri sa ne gandim la un atribut ptr prichindei (daca vor castiga, asa se pare)...veseli, sau altceva, in asa fel incat sa ne diferentiem si de ceilalti, existenti deja

Migabo noi luam calciu fiole, cel de la Pharco ii facea rau la burtica

Leea nici Miruna nu intelge de NU, sau la ea are alta conotatie, si anume DA, caci imediat ce ii spun ca NU are voie, exact aia face, si repede ca nu cumva sa apuc s-o prind

Camelia sanatate multa Dariucai mucioase!

CristinaH sunteti pe drumul cel bun. Doamne ajuta!!

Ioana ai fost totala cu faza cu silicoanele...cat despre plaja fara sutien, lasa draga ca nici nu e sanatos!

Joy la mine a ramas la fel 75B..cat despre lasat..nu prea ca n-a avut ce..abia acum m-am bucurat si eu ca nu am sanii asa mari, ca pana sa alaptez muream de ciuda

Despre noi, nimic nou...a, ba da...azi trecem la Milumil 3, nu ne intelegem nici cu Parmalatul, asta e deci. Apoi vom migra usurel spre laptele de vaca "adevarata".

Fug ca ma asteapta un morman de vase nespalate in chiuveta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Ela n-am mai auzit pana acum asa ceva...ce legatura are..excesul de Ca impiedica absorbtia FE???. Astea voi chimistele tre' sa stiti. Miruna papa 2*280ml=560ml. De aia e ea asa palida si anemica

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Dordia mai ca dadui fuga la baie sa vad daca inca vine oaresce colostrum sau alte lichide pe teava.da m-am lamurit ca i te adresai Ioanei.Iar apropo de marimea sinilor,Joy, cam 75b inainte si dupa.Acu chiar as putea trece la un A,ca ai mei par ca s-au micsorat.Mama ei de treaba.
Simona buhuhuuuu cu vrajitoarea.
Cris si mie imi place varianta ta ...de nov-dec poate chiar *** de nov-dec.Dar ce-o fi o fi.
Mada vorb ta.Zici ca NU e mai degraba DA.
Cami sanatate Dariei inmucoshate.
Ela T bea cam 4-500,nu mai mult nici mai putin.Da nu intelg despre ce vorbeste pediatra aia.E nebuna.In plus cum o sa fortezi un copil sa ba exact 500.de mai vrea ii dai peste gura???

Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

M-am luat cu problemele si am uitat sa-mi laud piticul macar cu asta: Cristi bea din canita normala!!! . De multisor, de pe la 6 luni, bea si apa, si supa, iaurt mai lichid, fructele facute nectar... Deja e expert, isi duce singurel canita la gurita cand nu sunt pe faza, mai nou nici nu se mai pateaza asa de tare .
In general bea lichide din orice pahar normal. Si, drept sa spun, de cateva ori, in deplasare, i-am dat sa bea apa direct din sticla de 2l, ca altceva n-aveam, parinti denaturati ce suntem . S-a descurcat piticul, ca-i era sete

Joy, eu eram cu batista, nu Tania, dar nu-i bai

Si eu stiu ca fierul nu se absoarbe bine in prezenta calciului, de asta nici nu se ia cu lapte sau derivate, ci cu suc de fructe. Dar aici si pana la faza cum ca excesul de lapte duce la anemie mai e, nu stiu ce sa zic.

Camelia_daniela, eu n-am dus piticul la medic pentru muci. Bine, era si 1 ian, dar si faptul ca am vazut o evolutie mi-a confirmat ca suntem pe calea cea buna. Sper! Acum nu zic sa faceti la fel... Pana la urma, ca sa-l mai ajut, aseara i-am dat o doza de Panadol si azi dimineata parea mult mai bine, mai are ceva muculeti adanci dar n-am avut ce sa extrag.
Sa va treaca repede si voua!
Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia
Mie personal varianta Cristinei, '... de nov-dec 2005' imi place mult, chiar ma gandeam la ea . Originala de nu incape si nici nu-ti ingradeste cu nimic fantezia

da da da!!! BEC ma inregistreaza cu candidatura noua??
cine mai voteaza???

si nu uitati, ideea de "reducere" e de la lavi!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Semnam si noi condica, si dam niste raspunsuri:
- serul la sticla - bagat ac in el, si tras din cand in cand cand avem nevoie - e totul ok pana acum
- Cristinamh si pe papusa voastra tot Lili o cheama? Si noi avem una de canta, cu cheita, e chiti incantata de ea.
Restul mai incolo ca vrea chiti sa doarma si nu poate de zgomotul tastaurii

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

COPILASI- 10 voturi: anda, gabitaco, ripley, catutza,dordia, roxi, pischi, joy, ina, migabo

GASHCA VESELA - 5 voturi: tania, silvia, ilenutza, melku, raluD

PITICOTI: 4 voturi: tania, mandy, cristinamh (prin reprezentant - tatic), ripley

PRICHINDEI- 22 voturi: noki, osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza, canuta, negara, madutza, meems, simona dragusin

....DE NOV-DEC 2005 - 5 voturi: cristinamh, marialaexia, leeacv, lavi, mihaelutat

COPILASI POZNASI DE NOV-DEC- 2 voturi: gandacel, ela

Mergi la inceput

Haideti mai, zau, am plecat de la "presetatul" copilasi..si am ajuns la ".... de nov-dec"??? .

Eu raman la "prichindei voiosi/voinici/frumosi/muciosi, etc"

Mergi la inceput