Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 22
ela27oana spune:
simona-nu te ingrijora ca a slabit asa mult si daria a dat jos un kg in 5 zile,cand a fost bolnava dar a pus rapid la loc 800 gr in 20 de zile
sanatate multa
Ela si Oana-Daria
camelia_daniela spune:
hello tuturor!
Puteti sa ne inscrieti in lista muciosilor ... daca mai sunt ! (eu sper sa nu!
) Daca nu mai sunt, inseamna ca suntem in top!!! Muci la greu fara febra sau alte alea. Stare generala buna, lipsa pofta de manacare, trezit noaptea de n ori, frichinit la greu ... sa merg sa o vada un dr, sa mai astept?
Baitza - zilnic, iar pe cap cam de 2-3 ori pe saptamana.
Aaaa, mai am o intrebare - a inceput careva sa spele hainutele piciosilor la un loc cu ale adultilor din casa (respectiv parintii
)? Nu stiu ce sa fac ... as vrea sa le spal la comun, insa nu mi se pare tocmai ok ...
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
camelia_daniela spune:
Test pentru noul ticker ...
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Leea eu luam o pastila dimi si una seara.(10.00 si 18-19.00). Dar se pare ca la mine nu a functionat ca tot se mai umezesc sfarcurile si daca strang...ies picaturi ca de colostru. O sa treaca de la sine probabil. Nu ma mai agit si nici nu le mai bag in seama.
O sa trecem si noi la baitza pe cap o data pe saptamana ca asa e ok, stiu de la oameni mari ca asa se face asa ca...trecem si moi la oameni mari!
Fetelor...in legatura cu canutza....cum pot eu sa ii dau cu canutza laptele mai gros cu cereale? ca curge rau fara supapa.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
am pus stapanire pe pc 
!!!
BEC... dumnezeu sa ne ajute, ca la noi niciodata n-o sa se ajunga la consens! de-aia si votam pt varianta neutra, propusa de DC, cea cu copilasi.
quote:eu am facut asta de cand s-au nascut. niciodata nu le-am spalat separat... adica la mine se spala in felul urmator... de face incarcatura de albe-albe, bagate la 70', colorate deschis la 50', colorate inchis la 40'. si cu persil, de ani de zile. si cam atat. si n-am avut nici o problema.
camelia_daniela
Aaaa, mai am o intrebare - a inceput careva sa spele hainutele piciosilor la un loc cu ale adultilor din casa (respectiv parintii)? Nu stiu ce sa fac ... as vrea sa le spal la comun, insa nu mi se pare tocmai ok ...
quote:ai incercat sa-i dai orez in aceeasi zi? adica mancarurile de inchegat la stomac, in ziua cu lapte...
bic
Ce pot sa fac ca sa impiedic efectul dezastruos al laptelui de vaca?
quote:si noi la fel, scoatem din el cand e nevoie. ca sa se schimbe concentratia ar trebui sa se evapore apa, dar cred ca e aproape imposibil in flacon cu capac de cauciuc. asa ca-l folosim in continuare. cu fiole eram in faliment de muuuulta vreme, ca iarna asta am injumatatit flaconul.
ionikka
Eu am un ser fiziologic din acela care se foloseste la perfuzii in spital, si l/am desigilat cu ac cam de 8 luni. Dar are dop de cauciuc care pare etans. Crezi ca ar putea avea ceva?
quote:i-am dat calciu pharco, parca pe la 4 luni, o sticluta, o luna de zile. si atat.
migabo
Sondaj: Voi ce fel de calciu dati copiilor? Sirop sau fiole?
ilenutza, felicitari!! si ai ceva mai multa grija de tine...
lavi gaseste si tu totusi o cura de slabire ceva mai blanda.
si ca sa vezi ca mi-a placut propunerea, cred ca, daca subiectul nostru s-ar numi "... de noiembrie-decembrie 2005" am fi cu adevarat unici!! am avea si punctele de la inceput ca sa ne gasim usor... plus ca s-ar duce pe apa sambetei disputa cu denumirea!
irisuca mea nu vorbeste. in afara de DEI, fra-su, neeeneeee = san, si tata, nu se omoara. dar daca o trimit la baie se duce, daca e dezbracata nici nu mai trb sa-i zic ce vreau. il aduce pe bebe, bebelusul, la cerere, si pe lili, papusa. stie ce e ala tren, ca am testat-o, minge, si se linisteste ca prin minune daca o schimb cu cizmulitele alaturi
azi a mancat pt prima data mar ras cu biscuit. poate nu vi se pare cine stie ce, dar daca ati fi incercat juma de an sa o convingeti... iar ieri ciorba de vacutza. deja incep sa sper la o intarcare, da' nu ma mai amagesc, ca acum e la san, dupa desert.
aa, si uitam, nu o las la tv. o sa aiba destul timp cand va creste.
gata. deja cred ca am batut recordul la scris pe ultimele luni.

Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
osteffy spune:
neata!
c-am tarziu ,dar ieri am avut musafiri din 2 tari diferite (venezuela si anglia ) si ce e mai rau ca am fost anuntat ca vin cu doar 5 ore inainte ,nu stiam ce sa fac mai intai ...dar pana la uram am reusit si cand au intrat pe usa totul era pus la punct ....Pentru ca nu am mai putut intra scriu si eu mai tarzior dar asta este .....deci ramanem si noi cu un singur vot ....tot la "prichindei" .Rares sa comportat tare bine ...era indragostit de tipa din venezuela ,nu sa mai deslipit de ea ......cred ca ii placea cum suna cand il striga "cichito lindo"(nu stiu cum se scrie )..gata ne-am aranjat si noi de o invitatie in tarile calde
..
...
Baita - cam a doua sau a treia zi, mai rar in fiecare seara. Spalat pe cap - de doua, trei ori pe saptamana
Multa sanatate bolnaviorilor ! 
fug la treaba revin mai tarziu.
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
simona dragusin spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
[br.
Simona bine ca ai cu ce te lauda.Dar ii pune tati copilei filme sexi???
Chiar voiam sa intreb.Beau copiii din cana? Tudor NICI VORBA.
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
Hi hi ..nu-i pune nici lui mamii,darmite fetei !!!
Nu era un film,era o glumita trimisa de un prieten,o tipa apare in sinii goi si apoi se transforma intro baba urita !
SIMONA si PATRICIA
ioana_77 spune:
Lavi, sa stii ca m-am gandit si io ca e cam mare doza, oricum am sa incerc sa iau normal, una dimi, una seara, inainte de culcare. O sa-l chem pe unchiu-meu, ca de obicei, si-am sa stau mai mult in casa, sa nu fac vreo prostie pe-afara. Oricum, azi vad ca sunt ok, dupa jumatatea luata dimineata.
Dordia, merci pt raspuns, io pusesem intrebarea, nu Leea.![]()
Oricum, aseara m-am uitat in oglinda dupa ce am incercat sa mai scot juma' de kg de lapte din mine (exagerez, dar era ceva) si l-am rugat pe George ca la 40 de ani sa-mi faca cadou o pereche de silicoane.
Hehheeeeeeee, s-au dus vremurile de plaja fara sutien.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
madau spune:
Hello!
Este ca va era dor de mine si de lista cu voturi???![]()

Vineeee!
COPILASI- 16 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza,dordia, roxi, pischi, joy, ina, lavi, migabo
GASHCA VESELA - 5 voturi: tania, silvia, ilenutza, melku, raluD
PITICOTI: 4 voturi: tania, mandy, cristinamh (prin reprezentant - tatic), ripley
PRICHINDEI- 22 voturi: noki, osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza, canuta, negara, madutza, meems, simona dragusin
Io cred sincer ca asa vor ramane lucrurile...nu cred ca are rost sa mai prelungim votul...cine nu e pana la sfarsitul scutecului, asta e..ne pare rau..oricum s-a intrunit jumatate+1 din nr membrilor ACTIVANTI!!. Sunteti de acord cu mine???
Asaa...acum doar am centralizat voturile..ma duc sa recuperez si cititul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
joy04 spune:
buna dimineata mai pe la pranz, ca de obicei.
IOANA chiar ca s-au dus vremurile cu plaja fara sutien.
asa-i si la mine.
chiar, intrebare intrebare:::::: ce dimensiuni aveti acum la sutien fata de cum erau inainte de sarcina??
ca la ine de la 75B, sunt la 80C - am scazut de la 85C - dar vad ca alte semne de scadere nu-s.
plus ca i-e si frica ca daca slabesc o sa ramana niste piei..nci nu vreau sa ma gandesc

io am facut o supa de (suc)de rosii dar mai am de pus niste rosii dintr-un borcan pe care nu-l pot deschide!!!!!!!
ma duc pe la vecini sa mi-l deschida.
ELA nu-mi merge netu'si nu pot pune pozele.
adica explorerul merge ca am bagat proxi, dar messs-ul nu-l deschide.
cum ii da drumu nenea sfinxu' cum le bag repede pe tobogan.
TANIA pt bine este binecuvantare batista. poate fac si chinezii.
dar da, cred ca este un pic naspa senzatia cand aspir cu ea.
nici mie nu mi s-a parut cine stie ce, dar cand are nasul f rau infundat urla saracu.....cand este doar asa un pic se potoleste cand vede ca nu-i asa rau.
da. fara ea, nu puteam face NIMIC.
si de acum stiu, lui ii raman undeva sus in spate (!!!!) mucii, greu ii coboara si o voi folosi la greu. (adica sper din tot sufletul sa numia fie nevoie!!!!)
LAVInu ai vb serios cu toxiinfecita asa ca mai bine retrage-ti cuvintele inainte sa te loveasca!!!! 
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut