Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 21
RaluD spune:
Eu votez cu gasca, cu orice ortografie.
Mi-s animal social si Inutza imi seamana, asa ca noi vrem la gashka cea vesela, calda si personala.
Nu mi se pare deloc de cartier, noi ne spunem gasca si nu suntem "manelisti" deloc.
simona dragusin spune:
Neata !
Madau,cred ca nu-ti era sete
...
Vot:prichindeii(haiosi,voiosi,frumosi !)
Cu toate ca parca ma duce cu gindul mai mult la baietei..dar traim intro lume a barbatilor
si Patricia se joaca mai mult cu masini..papusile le ignora !
Noi sintem bine,sper sa ne tina ca am aminat vaccinul de un an.
Patricia a slabit 1,150 cind a fost bolnavioara.
Parca a inceput sa-si mai revina.
In rest..face doar prostioare !
Alearga,scotoceste pe unde nu te-ai gindi,vrea numai pe scari si "pa".
Daca o intreb"cine a facut mizerie?"imi raspunde"tata"
Leaga citeva cuvinte(tata pa;tata bobo;mama nani;ete cah )dar numai daca are ea chef.
Si cea mai tare faza a fost atunci cind am lasat-o cu taty si am plecat la o vecina iar cind m-am intors mi-a aratat calculatorul si mi-a zis...titi !!!
(taty primise de la un prieten pe mail o glumita cu una in titele goale care se transforma intro baba/vrajitoare)
Si copilul a retinut,deci mi-am cistigat o aliata ![]()
Hai ca devin laudaroasa
!
Va pup !
SIMONA si PATRICIA
ilenutza spune:
Va multumesc inca o data penru urari!!!
la noi anul nu a inceput tocmai bine in sensul ca Vic a fost bolnav de faringita si pana nu a luat antibiotic nu a scapat, apoi a facut o enterocolita, o zi l-a tinut din fericire, a varsat si a facut un kk moale, a doua zi i-a trecut dar am luat-o eu si 2 zile am zacut fara sa beau si sa mananc nimik, doar varsaturi si scaune moi...Este super naspa si perfida boala asta, si o gura de apa imi provoca varsaturi.Acum sunt mai bine dar ma resimt dupa postul asta negru.![]()
Ile
12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
lavi02 spune:
Eu fiind adepta minimalismului si a simplitatii am mai generat doo idei az' noapte:
-Nascuti in nov-dec 2005
-Din nov-dec 2005
Zic sa prelungim votarea si in scutecul urmator pentru ca sa apuce sa voteze si cele care intra mai rar sau sunt in vacanta (de ex Buluci)
Dordia, catutza, leea, alinush multumesc pentru urarile de bun venit!
Alinush, multumesc pt misiva
!
Alinush cu spalatul pe cap - asa m-a sfatuit
. Pt ca se strica echilibrul pielii, se usuca pielea. Cu cat te speli mai des, se genereaza mai mult sebum (mai repede) pt ca pielea capului il genereaza cu un motiv al ei. Asa ca mi-a recomandat: dus zilnic cu apa (sapun, gel de dus doar in zonele murdaribile, care transpira; o data la 2-3 zile pe tot corpul) si spalat pe cap o data pe saptamana.
catutza poti salva orice text de pe internet simplu: selectezi textul, dai copy si apoi paste intr-un fisier text deschis de tine, pe calc tau. Nu iese cu toata grafica dar e suficient textul.
mara
ce fata ingrijita!
Gandacel numai bine iti doresc, sa mearga sarcina bine si sa te descurci cu Bogdanel! 
Bic poate face per ansamblu mai mult pt ca laptele de vaca are mai multe reziduuri solide decat cel de mama.
Nati face in mod curent 3 pe zi, ieri a facut 4 dar normali.
Asa avem noi norocul, ale nostre-s mai cacacioase ![]()
Biberon-vs canita cu cioc. Eu la inceput i-am dat din canita, dar nu prea voia. Madau a venit cu ideea sa-i dau din biberon. I-am dat si la fel mofturea. Asa ca am zis: adio! o sa-l bei tu din canita cu cioc atunci cand o sa vrei si am scos bibele din scena.
Oricum, de inainte bea din canuta cu cioc apa, asa ca era obisnuita cu debitul.
La vara vreau sa renuntam la cioc, sa-i dau din cana normala. Intai apa, apoi si laptele. La vara pt ca atunci si daca se uda nu se intampla nimic.
ionikka eu zic sa nu-i pui. Sa-i pui ori apa de mare adusa la concentratia serului fiz. (gen Marimer, Sterimar), ori daca nu suporta spray-urile, ser fiziologic cu seringa sau pipeta.
Maria-Alexia
quote:
Pe mine m-a dezamagit, ideea e ok, dar ...e un plastic pe care chinezii l-ar face pe maxim 5 lei, iar in farmacii costa 40.
Stii ce-i culmea? Probabil chiar il si fac! Surplusul = reclama, transportul, distributia, intermediarii, etc

Nasoala chestia cu experienta neplacuta. E de retinut, daca voi gasi vreodata necesar sa cumpar batista. Pana acum n-am avut nevoie de ea.
------
Nu stiu despre voi dar la mine s-a nimerit prost:

intarcat
+
= 
Asa ca

, ma simt aiurea.
lavi02 spune:
ilenuta buna idee mi-ai dat! O toxiinfectie alimentara ar merge de minune la mine!
La tine mai nasol, ca esti
.
Multa sanatate lui Victor!
leea_cv spune:
Catutza,Roxi se poate salva cu copy-paste in Word.Io asa am facut.Iar imaginea cu astrograma (cercul ala) in my picture.
Tania nu ati mai evoluat deloc de la borcanasele de 4-6 luni? Ca acu e mare flacaul.
Migabo mie nu mi-a recomandat calciu,deci nu-i dau.
Maria io n-am incercat batista cu o nara acoperit desi am folosit-o la greu pt Tudor.Nu mi s-a parut sa fi avut vreo problema.Sanatate lui Cristi.Din laptele pasteurizat iese brinzica.
Alinush iti intorc aprecierile.Oare de ce T nu se uita la TV? La BE de exemplu,deloc.Mai mult imi plac mie,desi sint cam seci.Insa educative.
Simona bine ca ai cu ce te lauda.Dar ii pune tati copilei filme sexi???
Chiar voiam sa intreb.Beau copiii din cana? Tudor NICI VORBA.
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
ioana_77 spune:
Ile, felicitari!

Wow, una bucata veste buna pe anul asta!
Ina, mai zi-ne despre Rachel, ce mai face motata mica?
Lavi, sunt in a cincea zi de ide la intarcare.
Cu brocriptin la bord si cu ameteli noaptea. De azi incep sa iau si ziua, daca scriu tampenii pe DC, sa stiti ca asta e cauza.
Dordia, intrebare pt tine: cand ai ajuns la doua 2 pastile pe zi cum le luai? Adica in ce moment al zilei? Io azi am luat o jumatate dimineata si am de luat o pastila intreaga seara. Ma gandeam daca nu le-oi putea lua pe amandoua seara, ca sa ametesc in pat nu prin casa.
pupice
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
lavi02 spune:
ioana eu nu cred ca le poti lua simultan, aia-i ideea cu 2 pastile /zi sa se mentina in corp un nivel cat de cat constant de substanta. Nu poti chema pe cineva sa te ajute cu Maria?
Astrogramele de pe site-ul ala cred ca-s generate pe calculator gen cele de pe www.astro.com, nu cred ca sta cineva (un om) sa interpreteze pe gratis. Dar interpreatarea astrologului e "schepsisul", eu asa zic. Poti sa zici ca cerculetul, pozitiile planetelor in case si zodii, aspectele, etc sunt "facts". Acum relatia dintre aceaste "facts", ce e mai important si ce e mai putin, cum se combina intre ele, tine de flerul si experienta astrologului - asa zic eu.
oare se bazeaza pe programelul asta ?http://www.dsclex.ro/astrolog/interpretor.htm
ela27oana spune:
neata,
harnicute sunteti de la inceputul anului
ilenutza-felicitari pt bb2,sarcina si nastere usoara
gandacel-sarcina usoara si sa de-a dumnezeu sa fie bine
baita-depinde cam la 2 seri,sau chiar seara de seara,depinde cum ajunge tati de obosit ac el face baia,pe cap la 2 -3 seri
siropel-la noi e jale,tati o tine de maini eu ii deschid gura si ne chinuim asa de 2-3 ori pt 5 ml
Ela si Oana-Daria
leea_cv spune:
Lavi probabil ca daca dai astrograma la interpretat va iesi ceva de genul " cite bordeie atitea obicee". Insa mie mi s-a parut foarte complexa si completa interpretarea facuta pe site-ul asta.Poate oi gresi.Si ,desigur, nu ma astept ca vreun om sa faca munca patriotica pentru popor, numai asa pentru ca i se cere.
Alinush l-am incercat pe Bumba.e dragutel.Dar functioneaza numai impins de l spate? Adica click-ait?
In alta ordine de idei, pe ce limba sa ii mai spun lui fii-miu NU?
Ma exaspereaza.Sta calare pe laptop,isi baga degetele pe dupa taste (si am mai avut io experienta ai cu tasta inghitita),trage de cabluri.Si NU intelege cuvintul NU.Am comandat o masa inalta da pina ce vine imi scoate peri albi.
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE