Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 26
Madutza10 spune:
Melku,in Dr Taberei se fac ,eu i-am facut doar pentru decembrie dar fac si calendar cu toate lunile anului ,asa am vazut ,la Materna ,linga magazinul Molena.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
cristinamh spune:

propunere
. scutecul 111 se va numi dupa cum castiga cursa... probabil prichindeii (poznasi suna mai bine, si nici nu sunt!). si, apoi, campanie in toata regula, sa-si dea toata lumea cu parerea!
adica, se trece sondaju pe prima pagina, sub id de "mamica noiembrie", toata lumea stie parola, poate inscrie in cursa ce denumire doreste, fiecare poate vota linistit, unde doreste, si schimba votul dupa preferinte. daca e ok, dati mesaj pe YM...
, sa nu ajungem la pg 20
... ca se inchide BEC-ul.
melku spune:
Madutza, io stau in dr taberei, da' zau daca am auzit de materna si molena...drept ii ca mai departe de moghioros nu prea cunosc zona. unde sunt astea? si cat costa, ai idee?
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
pischi2003 spune:
Ile, ce frumos!!!!!!!!!!!
O noua burticutza. Ai deschis lista celor din 2007, la cat mai multe. Cele care isi doresc asta. 
Mai, da' cat "scandal" si cu voturile astea. Hmmmm. Pai ia s-o sustin pe "sefa' si sa votez si io pt. .... de nov-dec 2005. Ia sa vedem cum evolueaza, ca devine interesant.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
cristinamh spune:
fetele, treaba serioasa acum.
vecina mea cauta bona pt bebe de 3 luni. de la 1 februarie are nevoie. in titan-costin georgian. stiti pe cineva??
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Melku ,stiam ca stai in Dr. Taberei d'aia ti-am si dat punct de reper mag Molena ,credeam ca stii:) ,este chiar la Valea Ialomitei la intersectie ,pe partea dreapta cum vii dinpre Moghioros .
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
felicia74 spune:
Strumfi-Strumfi-Strumfi, daaa, ce misto suna!
Eu zic asa: urmatorul scutec va primi titlul ce va castiga aceasta runda. Daca mai sunt contestatii le luam in considerare in scutec 111.
BTW - eu propun ca cei care depun contestatii sa se ocupe si de centralizarea voturilor, daca mai au energie si chef!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)