Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'Neata.
Leea, moama ce frumosi sunteti amandoi!
Madau, m-am distrat copios cu pozele voastre de rev. Niste nebunatici. Dar mustata Mirunicii unde este?

Cu spalatul: cand e bolnava o spal rar, chiar si la o saptamana. Cand e sanatoasa, o data la 2 zile, de fiecare data si pe cap (are obiceiul sa bage mana in gura apoi sa se scarpine in cap :))

Elise se simte binisor. Se cunoaste ca i-a scazut febra. Nu i-am pus termometrul ca tare mai plange si se foieste, dar e clar ca nu mai are febra mare. Dimineata, dupa ce i-am dat antibioticul si 2.5 ml de nurofen (din 5) am lasat-o 10 minute si i-am dat laptele. Greseala mea, ca dupa ce a terminat de mancat a vomat in 2 jeturi. Sper sa-i fi ramas ceva din antibiotic ca mi-e frica sa-i mai dau o doza. Voi cum ii pacaliti sa le dati siropuri? Ieri am incercat sa-i dau nurofenul in niste suc de morcov si nu mi-a reusit. Probabil era prea dulce. O sa incerc astazi cu suc de portocale. Ea e vesela, vioaie, rade si se plimba prin casa. Acum il trage pe tat'su de pantaloni ca mai vrea nitel cascaval.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mneata!!!

Deloc buna la noi ca-s extrem de adormita si de nervoasa...aseara ne-am luptat pana la ora 3 cu Miruna care nu vroia sa doarma, am pus-o de 30 ori la ea in pat, stingeam lumina si imediat incepea sa se foiasca si sa tipe, se ridica in picioare si radea. Apoi o luase razna de tot in sensul ca pica de somn si isi dadea pumni in cap sa nu adoarma. Asa ca dupa lupte seculare...Peritolul a rezolvat situatia. Din pacate eu aveam de facut azi niste drumuri cu niste acte..evident ca nu m-am putut trezi la 7 sa plec asa ca s-au dus dracului...tre sa vad cum o dreg

Votarea renunt si eu la votul de la Gaska si il dau PRICHINDEILOR, cu toate ca asa cum zicea si Alinush si Feli...parca vad ca ramanem la ale "presetate" Copilasi sunt toti de aici..chiar nu ne putem sa gasim ceva care sa nu fie, vb fetelor, asa impersonal??? Parca e vb de copii vecinei.

Fetele cu voturi la "gaska vesela"..sunteti de acord sa treceti la "prichindei"????

Aaaa, si sa nu uit...COPILASI e si el luat...hi, hi, hi

Feli cred ca poti pune niste !!! sau *** in fata subiectului!

Dordia nu cred ca-i face rau, doar nu a baut ditai cantitatea

Gabitaco laptele UHT nu se mai fierbe, si asa sunt distruse o mare parte din vitamine prin pasteurizare, daca-l mai si fierbi..e fix degeaba. Io l-am intordus cate 50 ml si am crescut progresiv. Cu toate ca fiind lapte de vaca putin probabil sa faca ceva, asta mi-a zis mie LAVI cand am intrebat la scutecele trecute

Fug la cafea si sa-mi rontai nitel nervii, apoi revin cu voturile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mai, nu pricep ce se intampla...si sarah face scandal monstru la culcare, zilnic mai nou. asta in plus fatza de faptul ca se trezeste de n ori noaptea...
Imi vine si mie sa o iau razna. Pai parca in loc sa evoluam spre mai bie, e din ce in ce mai rau...Pai la cateva luni, dormea pitica mea de rupea patutzul.
In stilul asta ce ne facem pe viitor????

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Votez ptr "prichindei"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

"Prichindeii" sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

prichindeii sunt la putere???

Noki, e de la masele ii iese sigur vreo masea.eu cel putin nu am fost obisnuita sa doarma niciodata legat mai mult de 1 ora pana la 5-6 luni si apoi s-a mai stabilizat, acum mi se pare chiar usor ca se trezeste numai de 3 ori pe noapte.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

CristinaN, cand a fost Cristi bolnavior ultima oara si pe noi ne-a chinuit tare cu luatul medicamentelor. Primele doze au mai mers, ii placea seringa, dar apoi a fost jale mare. N-am reusit deloc sa le camuflam in alte lichide si sa ia toata doza, asa ca singura solutie a fost... cu fortza si seringa de nurofen .
Si noi am patit o data sa verse de la combinatia nurofen + lapte, cred ca ar fi mai bine sa-i dai medicamentele cumva printre mese, impreuna cu ceva suc, ma gandesc.
Sanatate multa lui Elise !

Mergi la inceput

Gata cafeaua..acum pot sa judec nitel

Deci voturile pana acum:

copilasi- 12 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic,dordia

gasca vesela - 5 voturi: tania , madutza, ioana77, silvia, bbalinus

pitici: 3 voturi: tania , osteffy , bic

prichindei: 12 voturi: noki , osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka

Asadar asteptam sa se hotarasca daca renunta la votul de la "gasca" ptr PRICHINDEI (batalia e clar intre astea 2): tania, madutza, ioana77, silvia, alinush

Asteptam sa-si dea votul final si meems + ina

Cam atat de la biroul electoral central...va tin la curent in continuare

pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cristinaN, de ce ii dai medicamentele inainate de masa?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

CristinaN ma bucur ca ti-au placut pozele...intr-adevar suntem o gaska nebuna rau...ne cunoastem de 15 ani si la fel de zapaciti si uniti am ramas, desi acum avem toti copii, obligatii.... Mirunica avea si ea mustata dar n-a stat sa o lipim

Nurofenul eu i-l dau intre mese, niciodata inainte sau imediat dupa.

pozici la 1 anisor

Mergi la inceput