Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Renunt si o la gaska in favoarea prichindeilor.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revin cu date noi de la Biroul Electoral Central

COPILASI- 12 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic,dordia

GASCA VESELA - 4 voturi: tania , madutza, silvia, bbalinus

PITICI: 3 voturi: tania , osteffy , bic

PRICHINDEI: 14 voturi: noki , osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta

Asadar asteptam sa se hotarasca daca renunta la votul de la "gasca" ptr PRICHINDEI (batalia e clar intre astea 2): tania, madutza, silvia, alinush,

Asteptam sa-si dea votul final si meems + ina

Atat de aici...revenim cu noi detalii la buletinul de stiri de la ora 15

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

votez prichindei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

CristinaN, noi suntem campioni la vomat medicamente.
Asa ca eu ii pun in iaurt, cereale, shake de banane...mancaruri dulci siropelele. Nu mai avem treaba. Si nurofenul i/l dau asa. Eu sper sa nu/i diminuez efectul asa, dar altfel nu/i chip sa/l tratez.

In legatura cu baita: noi il imbaiem odata la 2, 3 zile inclusiv capsor. Dar fara sampon sau sapun. O data pe sapt max ii pun o unghiuta de sampon. Funduletul e spalat de fiecare data cand face kk.

Mamah ce mai alegeri pe aici!

"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uraaa, Maria_alexia reteta ta de spanac cu ou a avut succes nebun, cred ca adaca aveam cantitate dubla ar fi mancat-o lejer!
ia sa notez, nene, retete de pe aici, ca se pare ca s-a saturat chiti de vesnicul piure de legume

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Gindacel adevarul e ca dupa ce terminam cu chstiile rutinate deja,il tot pun in patut si ma astept sa doarma bustean.Nu prea mai am chef de giugiuleli dupa o zi intreaga de umblete dupa el.Tu cum te simti?E fotbalista pitica?
NCristina multumim de aprecieri si ma bucur ca Elise e ceva mai bine.Daca nu mai are febra,nici halucinatii nu mai are nu?.Si noi ne chinuim rau cu siropurile.Dar,cm fortat le ia cu seringa.Asa introdusa pe linga partea interioara a obrazului.
Gabitaco, Cris,Mada multumesc pt indicatiile referitoare la link-ul de poze.
Mada m-am prins acu ce e cu mustata.Era refolosibila.Credeam ca v-a crescut la toti asa,instantaneu.
Noki vad ca nu te mai dai dusa din Ardeal.Macar ai parte de primavara.Iar Sarah,plingacioasa la culcare poate sa dea mina cu T.

Mai mie mi-a placut si ideea Inei cu surprize.Da nu va mai incurc.Pina la urma nici nu conteaza atit de mult titulatura ci bucuria ca avem cu cine ne impartasi aventurile de mamici sau pe umarul cui plinge,virtual.

Intrebare-sondaj.Copiii vostri si-au ales un fetish? Ca asa zice la carte.Ca pina la 10 - 12 luni,isi gasesc unul.Adica un obiect pe care sa-l indrageasca f tare si pe care sa-l care peste tot,sa doarma cu el,sa manince cu el.Tudor nu.Ii tot pun in patu tot felul de maimutzoi,dar degeaba.Nici nu vrea sa ii vada.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Uraaa, Maria_alexia reteta ta de spanac cu ou a avut succes nebun, cred ca adaca aveam cantitate dubla ar fi mancat-o lejer!
ia sa notez, nene, retete de pe aici, ca se pare ca s-a saturat chiti de vesnicul piure de legume

Bravo, Ilincuta!!
Si noi avem spanacul azi in meniu, asta dupa mofturi peste mofturi in ultimele zile tot la eternul piure de legume. Asa ca anul asta a mancat ba supa cu paine si cu cascaval, ba cu iaurt, ba supa cu .. supa (dupa portia de acasa a mai mancat una si la mama ). Astazi sper sa spargem cercul vicios. Iar de maine iarasi sa-mi storc creierii cu retete noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetele am gasit un site care face astrograme de pe o zi pe alta.Io i-am facut-o lui T si tocma am inceput sa o studiez.Are vreo 10 pagini ,daca nu mai mult.Mi se are f complexa.De va intere va dau link-ul.

http://www.dsclex.ro/astrolog/1astro1.php

Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutis!!!

Am venit si noi de pe afara...am papat mamligutza cu ou, branzica si smantana...yamii si acuma e in patutz la nani dar...vb de zor si canta: ia,ia,ia,ia...

va multumesc pt raspunsuri...deci sa inteleg ca il pot folosi in continuare. El nu are obiceiul sa bea apa din caditza si nici sa pape suma asa ca...doar acidental poate pune guritza pe spuma. Deci....voi continua ca il distreaza teribil.

Raportam si noi 2 masele incoltite care...ne dau muuulte balutze. Sunt cele de jos.

Azi noapte clar a fost ceva ca ingerasul meu care doarme dus cate 10-12 ore ...s-a culcat aseara pe la 10.30 apoi la 12.30 s-a trezit si a adormit repede la loc, s-a mai trezit pe la 1.30 dar...a adormit la fel de repede...urmand ca la 3.30 sa se joace cu ta'su pana la 4.30 dupa care a dormit lemn pana la 10.30 dim. Deci...ceva a fost sau poate de la maselutze.

Vreau si eu faimoasa reteta de spanac cu ou!!! Sincer ini e lene sa ma uit in urma! Daca nu va suparati sa o mai postati odata....plssss!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vreau si eu reteta de spanac cu ou..plssssss

Deocamdata nimic nou de la BEC..asteptam ultimele voturi va rog!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput