Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
dordia2000 spune:
Fetelor...eu am luat o spuma de baie pt bb...si pe ea scrie ca nu se recomanda copiilor sub 3 ani. I-am facut baitza in seara asta si...cred ca a gustat-o un pic dar asa ii place incat...abia dupa am citit calumea pe sticla. Asa ca....oare e asa nociva??? N-o s-o mai folosesc dar...voiam sa stiu ce poate pati de la ea???
Acum ma duc la nani! Va poop !
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
bb_alinus spune:
Dordia eu zic sa stai linistita ca nu are ce sa se intample daca doar a pus pe buze accidental. Ce crezi ca daca scria ca e pt copilasi de pana in 3 ani era mai mult sau mai putin nociv? Toti copiii gusta un piculet cand sunt in baie.
CristinaN din cateva raspunsuri ale fetelor deduc ca Elise e inca bolnavioara! Sanatate multa va doresc!
Noi facem baita pe cap in fiecare seara ( exceptie cand suntem plecati in vizite ) si ii usuc parul cu feonul de fiecare data.
Si sa va explic cum vad eu titulatura asta de "Copii de nov dec 2005" mi se pare ca suna a titulatura standard data de calculator sau administrator " prin definitie" , asa cum zici Bebelusi de..., sau copii de... sau adolescenti de... deci cam impersonal. Normal ca de la un an incolo sunt copii, e evident, noi mamicile avem posibilitatea sa dam o nota de personalitate grupului, sa gasim un titlu dulce sau haios sau reprezentativ, asa ca sa ne identificam cumva. Prichindei imi suna bine dar e luat deci pica, gasca mi sa pare tare vesel dar vad ca nu place unor mamici care chiar se implica cu foc in alegerea acestei titulaturi deci presimt ca o sa pice, nu imi ramane sa sper decat ca poate cineva o sa aibe o idee geniala care sa fie aprobata in unanimitate . Vise neica vise...
Asa ca am un feeling ca ramanem la statutul "par default" .
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Ina869 spune:
Ce parere aveti de:
- baietei si fetite de nov-dec.2005 - imi place cel mai mult
- miracole de nov-dec 2005 (fiindca fiecare copilas este un miracol)
- surprize de nov-dec. 2005
Rachel (Nov.23,2005) Ina
meems spune:
Mai conteaza un vot in plus? Mie-mi place "gashca vesela", dar si "baietei si fetite de nov-dec 2005". Dar in final, orice alegeti e ok cu mine.
In seara asta cand o spalam pe Rianna pe dinti am observat ca are gingia ft umflata si tare... in dreptul unei masele!! Asta explica de ce e maraita de vreo doua zile-ncoace, iar azi a facut kk de vreo 5 ori, cand ea in mod normal face o data pe zi sau o data la doua zile... Macar stiu la ce sa ma astept.
Mai Anda, dupa ce am strigat tare tare sa te vedem in rochia maro, acu' ne spui ca n-a iesit poza??
ionikka spune:
Roxi, multumesc mult de sfat. Sa sti ca o sa il urmez. Mai ales cu serul fiziologic. Banuiesc ca nu are nimic nici apa de mare?
Pupic
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
felicia74 spune:
neata!
Mai, mai, dar ce a fost aici? Alegeri in toata regula
BB-alinus pai maj.titulaturilor haioase sut luate mai, ca prima propunere de schimbare a titulaturii a fost respinsa Deh, coiala clasica!
Roxi noi facem baie zilnic, dar de spalat pe cap o data pe saptamana, ca se lasa cu circ mare. Dar de 2 saptamani imi calc pe inima si o spal de 2 ori, ca transpira din cauza caciulii.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Of, ce dezastru e prin tzara cu zapada asta..numai in Ardeal e primavara...Zau daca stiu cum o sa ajung acasa.
Maria-Alexia- sanatate piticului mucos!
Roxi- demult nu o mai spal zilnic. Cam saptamanal. Poate chiar si la 10 zile, acuma ca am fost la Bistritza si a fost mai racoare.
Gabitzaco- io nu-l fierb, iar de introdus l-am introdus ai brutal prima data vreo 50-60, apoi 100 apoi vreo 200 pana la 250. A fost si este ok. Dar Sarah mea e total ne-alergica, de-aia nu m-am riscat deloc. Dar o varianta de mijloc cu cate 50 ml la o masa in plus, mie mi se pare ok.
VOTARE- io zic asa:
- dau vot final la PRICHINDEI, asta ca sa nu fiu in 2 locuri
- de acord cu Alinush ca "Copii-copilasi" e prea impersonal
- nu ma doare capul ca "prichindeii" e luat, ca mie i-a venit ideea fara sa ma uit la altii daca e sau nu luat
- sintagma "baietei si fetitze"- nu-s de acord, ca in primul rand nu voi fi veci de acord cu discrimenarea de baietei inaintea fetitzelor, Inutza draga, pleaaase nu te supara! Stii ca io-s fana fetitze..Deci aicea iese scandal intre sexe, deci nu e bun
- insa am o propunere administrativa: cand cautam subiectul nostru, in lunile aniversare il gaseam imedial, ca avea in fatza ceva extrem de usor de recunoscut, "LMA". Hai sa punem in fatza tot asa, niste semne de exclamatzie, ceva, care sa-l faca usor vizibil printre subiectele de la Clubul scutecelor. Ce zicetzi?
Cam atata...ma duc sa invatz ceva la microeconomie. Doar nu credeatzi ca am plecat fara manuale la mine?
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
'Neata la toata lumea.
Am scris o multime deja pana la ora asta, insa dezavantajul cand ma apuc sa raspund inainte sa citesc tot, este ca unele chestii se rezolva pe parcurs, asa ca trebuie sa sterg tot!!! De asta eu intai citeam toate mesajele, apoi raspundeam in halul in care imi aminteam. Si iesea ce iesea...
Incerc sa vad ce mai ramane din raspunsurile mele pana termin de citit toate mesajele.
Anda, daca mai faci un bebe? Cumperi alt carucior? Mai tine-l o vreme, ca nu se stie.
Alinush, de ce zici ca nu te citeste nimeni? Eu te citesc, dar n-am nimic de comentat.
Felicia, m-ai luat prin surprindere cu declaratia ta de razboi cu viata si toate cele care te inconjoara. Eu tocmai ca dupa Sarbatorile care incheie un an vechi, imi dau sansa sa o iau de la capat cu alte puteri in noul an. Eu mi-am propus sa fiu cuminte-cuminte, pacifista si o bomboana de mama si femeie. Las barbatii sa se ocupe de razboaie, ca si asa le au in gene.
Leea, nu-l culca imediat ce ati terminat ceea ce era pana acum rutina dinainte de culcare. Du-l la el la patut, dar vezi unde vrea sa fie el de fapt, stie sa-ti arate. Al meu de ex. cand il duc la culcare seara si nu e extrem de obosit, vrea la fiecare jucarie de pe perete si apoi la geam. Se uita pe fereastra o vreme, dupa ce se satura e mai usor de asezat in patut si spus "noapte buna".
Roxi, poate o sa te surprinda, noi ii facem baie lui Bogdan in fiecare seara, insa pe cap il spal mai rar de o saptamana. Nu se murdareste, nu face matreata , nu-si da cu mana prin par... ce rost are sa-l chinui mai frecvent? Plus ca nu prea are plete nici acum.
Ionikka, e chiar ff buna apa de mare. Foloseste cu incredere, daca ai.
Cam atat, deocamdata. Daca imi vine ideea geniala pe care o asteapta Alinush, va dau de veste!
Gandacel 24+ si Bogdanel (14.11.2005)
felicia74 spune:
Dordia stai linistita, si chiti a gustat niste spuma de baie Niveea si nu a avut nimic.
Noki chiar mai, o sa incerc sa pun ceva in fata titlului, poate niste "!!!", ce ziceti?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
osteffy spune:
neata!
am citi si eu ce ati tot scris pe aici ...eu seara nu prea stau pe net ca imi ia sotul locul ,ma multumesc cu mesajele de peste zi ,dar aseara oricum nu era chip caci la pranz cand am vrut sa il culc pe Rares i-a apucat dorul pe unii de noi si uite asa nu a putut sa doarma si dupa ce ca e marait de la dintisor si nu am mai putu sa ii dau de cap numai in urlete a tinuto ,nu a vrut nici sa manace nici sa doarma nimic .....imi venea la un moment dat sa ma dau cu capul uite asa sau mai bine cred ca as fi baut o drusca si era mai bine nu mai vedeam nu mai auzeam nimic .......si ca sa nu fie totul gata ma luase si o de simteam ca lesin cand beam apa si era mai rece putin. Si ca sa fie tot paharul plin ,in spatele blocului la mine au niste vecini gaini si un cocos dupa care Rares este inebunit ,tota ziua stam la geam si ne uitam la coco ........ieri fiind viscol a stat bietul coco la el in cotet ,dar biata de mine am stat ore in sir la geam sa vada puiu ca nu e coco ......si acum si-a adus aminte iar de el ,ne-am dus la geam si cand la vazut pe coco a inceput sa chiuie de bucurie .....ca deh il vazuse pe coco.
Multumim pentru adrese ,o sa trimit si pozele pentru panou.O sa pun si eu niste documente sunt cu desene animate ,le scoti la imprimanta si coloreaza bb .......sper sa va placa.
fug ca iar la luat amocul cu coco ........offfffff
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares