Mamici de martie - aprilie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Amma23 spune:
Ciao, fetelor
vin si eu la raport, desi n-am nimic interesant.
Ma simt bine, m-am ingrasat si eu de Craciun, dar incep sa dau jos. Am dat doua kile de la Rev, fara sa fac nimic. Saptamana viitoare incep cursurile prenatale.Abia astept.
Cu somnul, nu am probleme.Ma trezesc si de 4-5 ori pe noapte, dar adorm la loc. Cu caldura si cu respiratia am si eu probleme mici, dar imi tin sticla cu apa la pat si se rezolva.
Dimineatza insa abia ma ridic din pat, zici ca sunt anchilozata. Asta dureaza pana fac citiva pasi, dupa aia imi revin. Dar pasii aia, parca as fi teleghidata, toate oasele ma dor, abia pot sa merg.
Elyanne, faina burtica ai. Iti sta foarte bine gravida
Alessandra, si eu dorm cu pernitza intre picioare si e foarte bine. E mai greu cind ma intorc de pe o parte pe alta, da' e bine ca-mi place sa dorm pe stanga. Apropos , nu stiu cum puteti sa dormiti pe spate, ca eu nu pot nici sa stau 5 minute. Simt tot felul de dureri in burta si abia mai respir.
Contractii am si eu, dar nu le-am bagat in seama ca nu dor. Si am atunci cind stau intr-o pozitie incomoda (sper ca zic bine ca sunt contractii, mi se intareste burta si simt o presiune in ea)
Pupe
paula75 spune:
La multi ani!
Fetelor vin si eu la raport Am facut ieri 32 de sapt. dar din pacate m-am captusit cu o viroza respiratorie atat de urata incat noaptea de 3 spre 4 a fost infernala febra de 38,1 frisoane f. mari durere de cap si in gat...a fost cumplit si am crezut ca nu mai scap. ,dr de fam. mi-a zis ca pot lua paracetamol fara probleme dar nu mai mult de 3 pe zi si mi-a dat si ampicilina injectabil doza de copii doar 2 zile, vitamina C, sirop de patlagina ca tusea pe care o am poate declansa nasterea. Acum e mai bine dar sa aveti mare grija la virozele astea ca-s nenorocite.
Nu mai am temperatura bebe e saltaretz,eu deja nu mai merg la soala ca am intrat in prenatal...da dea Domnul sa fie bine
Va urez sarcina usoara in continuare
Pupici
Paula 32+
absoluta spune:
Cria_bv cum ai vazut tu ca ai colul deschis cand ai facut baie?
Loradin esti de felicitat. D-zeu ti-a dat si iti da putere, bravo !
Monica_b da as vrea sa nasc prin cezariana o sa enumar cateva motive venite acum in minte:
1. siguranta ca nasc cu doctorul meu, pe care-l cunosc si in care am incredere (un chirurg execelent)
2. riscuri minime pt bebelus (exclus forcepsul)
3. frica de durere si de nastere in sine
4. sfatul mamei (a nascut natural de 2 ori, si multi, multi ani dupa nastere a avut cosmaruri; probleme de la epiziotomie, viata sexuala dupa nastere nu a mai fost niciodata ca inainte din cauze obiective=zona traumatizata, etc.)
5. iar ce am citit aici despre nasterea naturala in cele mai multe cazuri a fost ca o vita la taiere, scuze expresia.
Fetelor mai urmeaza un rand de analize?
Daca da, ce fel de analize?
magdutah spune:
Buna fetelor,
eu tocmai m-am intors de la medic. Am stat azi o multime acolo caci am facut testul de glucoza
. Mi-au dat sa beau pe stomacul gol 2 pahare pline de apa cu zahar pudra (as spune eu cam 250gr.). Nu a fost asa rau cum ma asteptasem, dar cat am asteptat o ora intre cele 2 recolte de sange imi venea numai inapoi numai zahar pudra ... In sfarsit a trecut, testul a iesit bun. La fel si cel de fier, mai ramane rezultatul de la toxoplasmoza sa mi-l dea saptamana viitoare.
Tensiunea iar crescuse, dar eu deja cam banuiam ca asa va fi. In ultimele 2 saptamani redusesem de capul meu (si al sotului) doza data de medic ... si in ultimele 2 zile cam banuiam ca incepe sa creasca. Asa ca mare nu a fost mirarea cand asistenta mi-a spus: 170/90 . M-a crezut pe cuvant ca acasa o masurasem si aveam 120/75. Dupa ca am terminat cu toate testele am rugat-o sa o mai masoare odata si scazuse la 140/80.
I-am povestit si medicului ca nu prea pot dormi nici pe stanga ca amortesc cam toata, nici pe dreapta ca ma doare mana. Mi-a luat mainele si le-a pipait ... si mi-a spus ca si data trecuta ca e de la faptul ca retin apa in corp si de data asta mi-a dat sa iau "Asparagus". Deseara am sa ma duc la farmacie sa le cumpar si am sa va spun daca si-au facut efectul!
Acum am ajuns la munca, am mancat si eu un sandwich si mi-am luat im sfarsit pe ziua de azi vitaminele si pastila de tensiune (intreaga de data de asta, nu 
).
Va pup pe toate!
Magda
27+4
http://mfoca.myphotoalbum.com/
cria_bv spune:
Absoluta nu am vazut ca nu am cum dar am pipait, nu ma spal inauntru dar din cand in cand mai verific si ultima oara mi s-a parut mai ciudat si mai deschis colul. Poate nu e nimic dar aflu sigur la control saptamana viitoare.
Vreau sa va intreb daca vi se intampla si voua dar bebita misca de doua zile doar in partea de jos pe vezica si nu e confortabil deloc.
Cria
cu 
23+
kmi78 spune:
in sfarsit am reusit cu poza, eu puneam url si la sfarsit
Cria am avut si eu o sapt in care numai jos , pe la toate alea...ma lovea, dar mai demult....nu a fost bine deloc, dar se intoarce nu ramane asa
32+
roxanici spune:
quote:
Originally posted by kmi78
[url=http://new.photos.yahoo.com/cami0628/album/576460762382444578]
alta incercare
e bine inceputul dar tb sa pui si sfarsitul, adica poza mea[/url]
si pune linkul intre ghilimele.
hai ca reusesti pana la urma
roxana
28+
kmi78 spune:
mersi Roxana pt rabdarea pe care o ai sa-mi explici, chiar data nu am pus partea din final parca se vad pozele
oricum mi se pare mai simplu de pus in album, dar m-a mancat sa le pun si asa...
bebele meu si-a intins picioarele, cred, direct la mine in ficat, tot mangai locul doar doar s_o gandi sa se intoarca...nu se simte...
cria_bv spune:
Kmi ca mi-am amintit de ce nu te duci tu la ceccar si intreaba daca nu poti sa platesti cotizatia retroactiv si sa-ti depui proiectele din urma. E pacat sa pierzi un examen si mai ales ca acum daca o sa tai acasa cu bebe o sa poti invata si pt examenul final. Pai nu?
Vad ca e cam liniste pe la noi fetelor, sunteti in vacanta?
Cria
cu 
23+