Mamici de martie - aprilie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kmi78 spune:
Cria paranteze patrate am folosit iar cand deschid nu-mi apare poza, dar la tine pot sa o vad, deci daca merge e ok
LAURA am intrat in album si nu am vazut sunt doar trei poze acolo, poate sunt in alta parte....hai ca parca in seara asta nimic nu merge
raluca22 spune:
La multi ani ! fetelor cu intarziere.
Aceleasi probleme le am si eu cu somnul si cu arsurile care nu trec cu nimic.Saptamana trecuta am fost la doctor si suntem baiat mare avem 1800g la 31w+4 si mi-a modificat si dpn se pare ca voi naste pe 24-25 februarie .
Am inceput si noi sa cumparam pt bebe ,deocamdata patutul si un cos foarte misto de la littlebaby. aveti grija de voi si de puiuti.
32+
Sori1980 spune:
Laura a pus pozele in album, eu le-am vazut cand am intrat cu numele de utilizator comun, deci nu le-ai facut publice Laura. Tre sa intri la fiecare in parte si sa le faci publice.
Apropos de ce zicea Misha cu hranitul ca la carte, nu ma refeream la dieta, eu am mancat 6 luni cum mi s-a spus de la dr., fara dulciuri, prajeli, fast food, totul bun si bine gatit (gratare, lactate, legume, fructe, fainoase integrale) si la Craciun, am zis ca nu o sa patesc nimic de la niste cozonac si sarmale, si m-am ingrasat 3 kg. intr-o saptamana, acum nu pot sa respir cum trebuie si mi-e rau, dar asta e, daca mi-a trebuit cozonac. La noi bebita e mare, masoara cam cu o sapt. mai mult, desi stim exact data conceperii, dar in fam. sotului meu s-au nascut numai bebei mari de 4,5 – 5 kg, deci s-ar putea sa semene in partea lor.
Sori 24+
roxanici spune:
Kmi, cum pui tu linkul ala?
Ia exact ce ti-a scris Cria si inlocuieste parantezele rotunde cu cele patrate.
Daca cumva incerci sa folosesti vre-un buton de la editorul asta in care scriem mesajele noastre, renunta. Pur si simplu ia cu copy ce a scris Cria, inlocuiesti acolo unde scrie url parantezele rotunde cu unele patrate si sa speram ca merge nu te da batuta.
roxana 28+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elpower/elpower.jpg)
elpower spune:
La multi ani burtici! Sa aveti un an bun si plin de bebelusi sanatosi si mancaciosi!
As vrea sa-mi adauge si mie cineva la listuta ca voi avea o fetita, iar medicul care ma urmareste este dr. Tanase Florentina de la spitalul nr. 1 Craiova.
Va pup si va doresc sarcina si nastere usoara.
29+
Trebuie sa te gandesti la caracterul tau. Sa stii in ce te schimbi, cum vei fi schimbat si ce nu poate fi schimbat la loc. Bunele maniere nu sunt deajuns. Nu sunt acelasi lucru cu o inima buna.
loradin spune:
Buna dimineata,
am citit mesajele voastre si va impartasesc durerea cu insomniile.La mine dureaza cam de o luna de zile.Am inceput sa ma obisnuiesc.Rad spunandu-mi ca ma pregatesc pentru bebe.Unde pui ca ma mai si duc la baie din 2 in 2 ore.Zici ca am un mic desteptator la vezica.Asta e! Scapam noi si de perioada asta!
monica b : iti multumesc pentru incurajari.Stiu prin cate ai trecut si tu .Au contat mult cuvintele tale pentru mine.Mi-am spus "biata fata , 5 luni si eu ma vait doar pentru maxim 8 saptamani"Iti doresc in continuare sa fi la fel de optimista ca pana acum si nu in ultimul rand sanatoasa!
Cria bv: acelasi lucru iti doresc si eu tie.Sa duci sarcina sanatoasa si linistita pana la capat.Asta este cel mai important acum! Astept vesti de la tine in urma controlului.
sori1980: si eu am luat trei kg de sarbatori insa m-am linistit cand am fost ieri la o prietena si mi-a zis ca la patru luni dupa nastere a dat jos 15 kg.Si eu ma uit in oglinda si ma minunez insa in acelasi timp realizez ca am tot timpul din lume sa slabesc.Totul este sa am vointa!
Gata! Suna "ceasul" de la vezica.
32+
loradin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Am venit la raport... de dimineata...
Monica din pacate tentativa de a face pauza cu gynipralul a luat sfarsit f. repede... Aseara am avut o serie de contractii care nu s-au oprit cu no-spa si scobutil... asa ca am luat gynipral dupa vreo 2 ore, cat am avut burta tensionata si din cand in cand cate o contractie...
Mai vedem... poate peste o sapt. incerc iar.
Sori1980 ai grija... vezi ce zice si dr. despre contractii. Asteptam vesti bune cand vi de la dr.
Cu dormitu pe partea stanga... nici eu nu pot sa stau numai asa... mai ales noaptea, cand nu stiu ce fac... ma trezesc si pe spate, si pe dr. Dar nu trebuie sa stam numai pe partea stanga... Sa incercam sa stam cat mai mult.
Despre somn... eu n-am probleme (inca) la capitolul asta... Ma mai trezesc noaptea cu gatul uscat, ca de ceva vreme respir mai mult pe gura noaptea... Dar nu ma dau jos din pat pt. nimic in lume... si ma ia somnu la loc pana dimineata... Si mai ma trezesc ca mi-e foarte cald... am zis ca seara o sa inchid caloriferul... daca nu de tot, macar la jumate. Dar uit de fiecare data... si ma tot foiesc din cauza asta.
Despre kilograme... pana acum am 12 in plus... dar nu ma stresez prea tare... Am avut la mandra 20 in plus si tot am reusit sa dau jos majoritatea... mai aveam vreo 3 in plus cand am ramas iar gravida... Si asta doar cu plimbari multe cu bb si dupa ce am terminat cu alaptatul, am renuntat cat am putut la paine si la dulciuri (dar nu de tot )... si am mancat mai ales salate si fructe. Am avut o incercare de a merge la aerobic... dar prea tarziu, ca a aparut bb2. Important e sa fie bine bb-le ... si dam noi kilogramele jos...
![](gravida.gif)
![](al9leacer.gif)
S-a mai nascut o stea
alesandra spune:
Apropos de durerile de spate sau bazin...de 1 luna de zile am inceput deja sa dorm cu o perna intre picioare si s-au linistit durerile chiar dupa prima noapte.