Mamici de martie - aprilie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Aiia eu am facut la 7 luni vaccinul antitetanos, la inceput de luna mi-a spus dr sa-l faca ca sa mai apuc sa fac unul si in luna 8; dar asta nu e peste tot , am mai avut pe forum discutia despre acest vaccin

si eu am pus niste kg dar ce ma deranjeaza f tare e ca de la Craciun si pana acum am pus 3 mi se pare enorm in conditiile in care in ultimul trim este normal sa iei 6 in total iar eu am pus numai in trei sapt 3 kg; azi am zis ca mananc numai fructe sau cel mult mancaruri usoare, dar... mi-a adus socrela piftie si deja am bagat la burtica;

stiti ce am observat eu? poate radeti de mine dar nu este masa la care sa mananc si sa nu ma patez cu mancarica, si deja am patat tricourile cu chestii care nu mai iasa la spalat , concluzia: cred ca voi avea un bebe poftiiiiiciiios ca masa sau mancacios ce bine ar fi....

vad ca suntem deja fff multe care vrem sa nastem natural, asta e bine in afara de cele care sunt cu probleme; cand ma intreaba cineva cum vreau sa nasc, si le rasp : normal , zic: ooauuu ce curajoasa esti!!!! dar eu de fapt mor de frica, si cand ma gandesc ca mai e asa putin.... mie imi este tare frica de momentul in care iese capul efectiv din.... mie asta mi se pare dureros, dar citeam mai sus, scria cineva, ca atunci nici nu mai simti nimic, sa fie oare chiar asa????? contractiile sa fie cele mai dureroase iar nasterea in sine o .....usurare???

am reusit sa ma programez maine la eco, s-a mirat aia cand a auzit ca de 10 sapt nu am mai facut eco; sper sa nu mai doarma pe burta ca data trecuta, vrem chiar si 4D, planuri marete....

32+

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORILOR NOASTRE!!!! Bebelusi frumosi, sanatosi, rotofei si cumintei!!!!!!

Lili tu ai aflat ce ai in burtica? parca mai aveti doua fetite, si multam de incurajari pt momentul cu pricina, ma gandesc cateodata ca asa trebuie noi , femeile , sa suportam durerile, asa a fost lasat pe pamant; dar nu stiu exact cat voi fi in stare sa indur...

Andreea sa stii ca si eu ma simt cateodata atat de grea , dureri , burta, pozitia de somn , si am observat ca apare mai ales atunci cand am mancat ffff mult; acum nu stiu ce sa zic inca nu am avut nici arsuri, nici contractii dureroase, doar intarirea burticii si dureri in partea dreapta a spatelui care nu cred ca sunt dureri de bazin, tu cum le simti ? undeva in interior??

Mergi la inceput

Martutza in albumul tau se vad doar 4 poze din 10 celelate nu sunt publice probabil, vreau sa-ti vad si eu burtica de 110 cm , daca nu ma insel;

Absoluta am vazut patutul , acum ma gandesc care e mai bun modelul MAX de 1;85 lungime cu comoda inclusa sau cel care ai zis tu de 1;40 lungime; cred ca de modelul Max se va plictisi si copilul , si eu incap in el, apai pe el, pana la ce varsta sa doarma in el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

Bine v-am regasit pe ziua de azi !
am fost si eu cu fetita pe afara si a fost asa de bineeeeeeeee!
zici ca e zi de primavara, am papat si acum ne odihnim putin.
am bagat si aspiratorul am strans si bradutul.......
am fost taree harnicute azi!
As mai sta pe forum dar se raspunde asa de greu......
Ah,am uitat sa va spun ca vineri mergem la echo si sper ca bb sa ne arate daca e fetita sau baietel.Deabia astept!
Despre hainute eu le primesc de la sora mea si ma bucur foarte tare deoarece eu le-am dat pe ale fetitei mele imediat ce i-au ramas micute.Eu consider ca nici nu au cand sa se strice sau sa se invecheasca avand in vedere cat de putin timp sunt purtate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ELPOWER, OANAPOPA sarcini usoare in continuare

kmi78 cam asa e cu nasterea, momentul de care iti e teama e defapt usurarea, nu doare, pana acolo e mai greu
karra nu ai plictisit pe nimeni

Alexa29+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

LA MULTI ANI fetelor sarbatorite azi.
Karra si eu am citit tot si nu m-am plictisit.
Eliana nu ne-ai mai zis ce faci sper ca esti bine.
Fetelor am si eu o intrebare cum stati cu miscarea? Eu am devenit din ce in ce mai lenesa, desi imi propusesem sa fac miscare in fiecare zi, sa merg pe jos vad ca am o lene in mine si cand ma intorc de la servici ma trantesc in pat. Ma mustra constiinta si stiam ca daca faci miscare nasti mai usor e adevarat?
Eu inca nu m-am gandit la carucior si nici la patut, ce mama rea sunt.
O seara buna!

Cria cu

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Aaaa referitor la creme eu ma dau cu lapte de corp special pentru mamici. Si mi-am luat si o crema de la Mustela si ma dau in fiecare seara. Pana acum nu mi-au aparut vergeturi pe burta da nici nu ma laud ca cine stie. Pe un san am vazut ca ar vrea ceva da sper sa nu.

Cria cu

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

La multi ani si de la noi pt. Ionii si Ioanele serbate ieri.
Gata, de azi e soata la servici, asa ca o sa pun mai des laba pe laptop si o sa pot face si eu urari la timp.

Kati cam toata lumea imi prezice o nastere la inceput de februarie, asa ca trebuie sa ma consolez ca voi avea varsatori. Sper numai sa nu fie circotasi ca varsatorii pe care-i stiu eu. Si deja dau semne: de cind sint racita si tusesc parca ma batucesc mai dihai ca inainte.

Roxanici eu cu viata in pat m-am obisnuit asa e mult, incit ma tem ca o sa-mi ia ceva timp sa ma dezobinuiesc. Si nu prea o sa fie timp. Ce-ti face Chipilica?

Jaana am vazut ca intrebai de contractii. Da, alea sint: se intareste burtica si simti inauntru ca se stringe. Nu ar trebui sa dureze mult: 20-30 de secunde si apoi se relaxeaza. Hihi! Imi amintesc cind intrebam eu cum sint contractiile in sapt. 10-12. Acum stiu muuult prea bine cum sint.

Rebiana cica pt. usurat nasterea sint foarte bune si exercitiile Kegel. Si alea le poti face si in pat. Sigur ca un pic de miscare nu strica, dar lasa maratonul pt. "dupa"

Paula eu cred ca sint in plina viroza. Din fericire nu am facut deloc febra, dar tusesc ca un magar. Pt. dureri de git si contra tusei iau faringosept si niscai naturiste recomandate de farmacista: Homeogene (pastilute de supt) si Stodal (sirop). Si, evident, ceaiuri, miere, lamii, vit. C. Sanatate grabnica!

Rianna pt. infectia recurenta cu e-coli am citit pe net un sfat f. f. bun (datorita lui a scapat bunica mea de o infectie din asta de nu trecea cu nimic): sa ai mare grija la igiena. De fapt sa fii atenta sa nu folosesti hirtia igienica sau sa nu te speli intim din spate inspre fata. E-coli din cite stiu e o bacterie care se gaseste in mod normal in intestin si e important sa eviti orice ocazie sa o aduci in apropierea uretrei.

Karra presimt ca vei fi indelung "urecheata". Auzi! Ne plictisesti!!? Pe ea, fetelor!

Aliona Craciun Fericit!

Elpower si Oanapopa La multi ani si sarcini usoare in continuare!

Monica x2 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

La multi ani,fetelor!Nu am mai dat demult pe aici.Vroiam sa va intreb cine a inceput sa mobileze camera bebelusului?Cred ca v-am zis ca o sa am baietel.O sa-l cheme EDUARD ALEXANDRU.Noi vrem sa incepem sa facem camera lui bebita dar nu prea vreau sa o fac pe bleu.Ma gandesc ca poate, cine stie, al doilea bebe va fi fetita si nu mai vreau sa schimb mobila.De bebita ce sa va spun ,doar ca este activ tot timpul,eu nu stiu cand mai doarme, ca si ziua da din picioruse si noaptea si mai rau, parca ar fi teren de fotbal burta mea.Ma simt linistita ca misca, ca-l simt deoarece mie mi-a gasit un fibrom si trebuie sa fiu precauta.Imi pare nespus de rau ca nu am mai trecut pe aici, am vazut ca ati scris foarte mult, dar de acum nu va mai parasesc, mi-am bagat net acasa.Va pupicesc pe toate pe burtici.

ELLA 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Karra, ce-ti veni cu plictisitul, nu vezi ce a mai scris Kmi azi si nu a plictisit pe nimeni

Cria, la mine miscarea lipseste cu desavarsire; stiu ca e tare rau ca nu facem miscare dar asta e. Si daca ar fi fost vara tot nu cred ca ar fi fost mare diferenta ptr mine ptr ca imi este greu sa merg pur si simplu, simt ca duc un pietroi si nu il pot cara prea mult.

Monica, Chipilica e bine mersi, s-a facut blanoasa si frumoasa si isi savureaza ultimele zile de liniste. Pun imediat o poza si cu ea.Miu a ta e tot deportata la mama?
Varsatorii tai sanatosi sa fie ca in rest, cu carcotelile cred ca o sa te descurci.

Elyanne, chiar asa....ne-ai cam sarit azi...speram ca esti bine.

Ellamis bine ai revenit.

roxana 29+

Mergi la inceput