Mamici de martie - aprilie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
RaisaFudulu spune:
buna seara 
Ma bucur ca sunteti atat de harnicute

Eu am fost azi la serviciu dupa vacanta si e tare naspa, aveam atatea sa va spun dar sunt tare obosita si vreau sa stau in pat sa-mi odihnesc oasele de atata stat la calc
Va pup si sa aveti grija de voi
Diana
RaisaFudulu spune:

Uitasem
BiancaM credeam ca poti sa-mi dai un site ceva pentru ca eu acum inca merrg la serv si nu am timp, si sunt foarte obosita sa stau sa invat. Sunt putin batuta-n cap, pricep mai greu ,,,, nu mai stii ce ai patit cu mine cu pozele. Dar datorita tie acum stiu sa pun poze in album Multumeesc din nou

Esti tare draguta ca vrei sa ma ajuti dar e mare diferenta, poate cand voi sta in prenatal.
Martutza ]sa stii ca nu ti-am vazut burtica pentru ca nu ai poze decat de la ecografie pe vizibil. Poate reusesti sa le faci publice si pe celelalte
Eu va zic noapte buna de pe acum ca sunt franta
BiancaM spune:
Hop si noi!
Cred ca incep sa ma ia si pe mine dureri de spate
. Ce-i drept doar in partea dreapta, undeva deasupra fundului(scuzati dar nu trebuie sa explic exact
). Eu ma gandesc ca e un muschi fortat intr-o noapte, ca nu ma doare tot timpul ci doar in anumite pozitii.
Ieri am stat toata ziulica in casa si am lenevit, iar pe seara am iesit printr-un mall sa ne mai uitam si noi. Mi-am luat si o pereche de papuci sport mai comozi.
Azi am scos si noi bradul si am adunat acele, si trebuie sa fac si eu un pic de ciorbita, dar mai incolo ca acum mi s-a facut o leneee...
Despre colostru, am observat si eu ca imi apar asa cam 2 picaturi cand galbui cand incolore, din fiecare san dar doar daca strang asa usor de ei.
Va las, ca ma duc sa ma apuc sa fac o bluzita pentru cadou![]()
27+
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
Vani spune:
Dragele mele,nu fiti amarate, oamenii sunt diferiti,unii comunica mai mult decat altii...si eu sunt una care mai mult citesc....
Eu am contractii nedureroase zilnice si il simt pe bebe .Imi place cand e activ.
Camera copilului inca nu am pregatit-o,dar ma bucur f. mult ca am primit un patut,carucior cu car seat(aici e obligatoriu sa il ai ,ca altfel nu pleci cu bebe de la spital ),masa de schimbat si altele.Haine nu prea am de la cine sa primesc ,dar o astept cu nerabdare pe mama din Romania ,care vine cu multe hainute ptr. bebe.Cadouri de la rude.
Despre nastere ce sa mai zic... de cand ma stiu mie frica. Uneori as vrea sa ma pitesc undeva sa nu ma gaseasca ,dar stiu ca este in zadar si atunci ma incurajez si incerc sa ma pregatesc mental.Fac ex.Kegel in fiecare zi si sper sa ma ajute.A... e vorba de nastere naturala cu epidural.
Sapt. viitoare mergem la control si sper sa fie o.k.
Vani 32+
roxanici spune:
BiancaM eu as vrea sa vad paturica pe care ai impletit-o; m-as baga si eu sa fac una ca 2 pe fatza 2 pe dos ma descurc si rochitele nu am cui sa impletesc![]()
roxana
29+
BiancaM spune:
Pai sa-i fac o poza si sa o pun in album. Modelul nu e greu.
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
BiancaM spune:
Gata, am pus poze.
Fiecare dreptunghi are pe latime 9 ochiuri si pe inaltime 15 randuri.
Eu zic ca nu e greu sa-ti dai seama din poza cam cum se lucreaza.
Pui cate ochiuri vrei tu multiplu de 9 +2. Cele 2 in plus,sunt ca sa ramana pe margine cate un ochi care nu face parte din model.
Sau poti foarte simplu sa faci cum ai zis tu 2 pe fata 2 pe dos, nu cred ca n-ar iesi frumos.
27+
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
roxanici spune:
E chiar dragutz modelul, sa imi zici cum se face; PM, email, messenger cum preferi si ce cantitate de material ai folosit. Cred ca o sa ma apuc sa fac ceva in februarie ca as vrea sa aiba bebe ceva facut de manutzele mele.
roxana
29+
raluca22 spune:
sarbatoritilor de ieri.
Loradin eu am luat patut tip tarc si sunt foarte multumita cum arata,are un material foarte bun si este destul de maricel are 80x110 doua nivele ,masa de infasat si o tavita pt diverse ,nu se compara cu cele din carrefour si am dat 300ron pe el adus acasa de la littlebaby au lucruri dragute si nu scumpe.
Crema o folosesc pe cea de la chicco antivergeturi si mi se pare destul de buna.Pana acum 33w m-am ingrasat 10 kg .Am si eu momente cand simt ca se stange ceva dar am crezut ca se misca bebe, nu m-am gandit ca sunt contractii si sunt momente cand ma apasa ceva in piept si simt ca nu mai am aer.
Am inceput sa stang si din bagajul pt spital voi ati cumparat ceva?

33+
arissa spune:
Buna!
Am fost in seara asta la doctorita de familie si am plecat de la ea speriata si am bocit vreo jumatate de ora; mi-am alarmat si sotul si prietenii. M-a speriat si m-a facut sa ma simt ca naiba pentru ca am mainile si picioarele umflate, ca ma luat multe kilograme in sarcina (15), ca am tahicardie...zice ea (asta dupa ce se luase deja de mine si simteam cum imi crescuse pulsul). Stiu ca toate astea nu sunt lucruri minore, dar mi-a vorbit ca si cum eu as face ceva special ca sa ma simt rau. Chestii de genul "Ai mai vazut asa edeme in viata ta?(o intreba pe asistenta)"; "Puneti in pericol viata bebelusului si a dumneavoastra" si "Nu puteti intra in sala de nasteri in halul acesta" si multe alte exprimari plastice care m-au intors pe dos. Eu am fost ultima data la ea la control la sfarsitul lui noiembrie, dar inainte de Craciun nu am reusit sa ajung pentru ca am avut o luna cumplita la birou si am stat mereu peste program. Ce credeti, m-a pus sa dau semnatura precum ca nu am ajuns din motive personale. Mi-a pus diagnostic "disgravidie tardiva" si mi-a dat trimiteri pe la analize, la cardiologie si la ginecologie pentru o a doua parere; parerea ei personala este ca ar trebui sa ma internez. Mi se pare ciudat, pentru ca eu m-am simtit bine toata sarcina, lasand la o parte somnul dificil si picioarele umflate care, de fapt, nu sunt asa tot timpul.
Imi cer scuze ca ma intind asa de mult, insa oare este normal sa vorbesti unei gravide in felul asta si s-o trimiti acasa bocind si speriata in ultimul hal? ce fel de doctor esti tu?
Stie vreuna dintre voi mai multe despre disgravidie tardiva? ca am gasit relativ putine informatii pe net.
30+