Bucurii de sept - oct 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ileana si ochiul meu s-a desumflat aproape complet, mi-am recapatat aspectul uman de odinioara. Mai persista un pic de mancarime dar eu sper sa nu recidiveze infectia. Nu m-am mai dus la oftalmolog. Merci de intrebare

Roxanae daca ne citesti, as vrea sa te intreb ceva. Mi-am luat tinctura de propolis sa iau cu miere pentru intarirea imunitatii, am luat mai demult si mi-a facut bine, dar am uitat cate picaturi se iau pe zi. In prospect nu scrie nimic. Imi poti spune tu?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by gracie

Alessia, daca vedem ca raman in coada ai nostri bebei, ii trimitem la baschet, volei...si se remediaza! La ce ochi are bebe Armand...sa vezi ce viata complicata de soacra-mare o sa ai!!!!

Apropo, tu ce mananci de arati asa bine? Poate-mi spui si mie secretul ca io am 5 kile afurisite care nu-mi dau pace deloc, si slava domnului pe 7 ian se fac 4 luni de cand am nascut...

Mami de Grace

Da, oricum are program de inot, tenis, baschet, dans, ski, patinaj...
Sunt fotogenicanu arat bine ca am ramas cu 4 kile si nu le pot da jos. Eu din pacate am 1.60, asa ca trebuie neaparat sa scap de ele

Mergi la inceput

ELOISE- Sper sa ai dreptate, macar 1.80!
RALU- n-am primit da' am vazut la tine! Multumesc
OMY-bine ai venit! Asteptam poze!
SIMOKY- si eu merg in Sebastian-parc. Daca vrei ne putem 'plimbari'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Gracie, tu esti o fericita daca ai doar 5 kile in plus. Daca zici ca ai 1,73 mai mult ca sigur ca nici nu se vad kilele astea.

Vad ca numai eu tin copila in body cu maneca scurta si pantalonasi subtiri cu labutza. Noi nici afara nu ne imbracam gros. Adica peste imbracamintea de casa pun o bluza cu maneca lunga si costumelul (de ski, asa-i zic eu) o caciula si gata, ies pe usa. Cu ea termin repede, mie imi ia mult pana ma imbrac.

amarantina, iubita, io-s cea mai denaturata!!! fata mea sta in body cu maneca scurta si sosete, uneori ...iar afara ii pun combinezonul peste tinuta de casa si gata! si nu am avut niciodata prob cu ea, in afara de colici!

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Adriana poti sa faci exercitii usoare cu Dudu, sa il ridici sa il ridici pana in fundulet si apoi iar jos, fara sa il tii ridicat. Eu asa am facut cu David, si inca mai fac, pentru ca nu sta inca in fundulet singur.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ileana, vreau si eu linkul ala cu torturi. pe mess...
merci.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Va rog si eu ceva- off-topic.
Daca stiti pe cineva care vrea sa cumpere apartament pe 13 sept de 3 camere complet mobilat si utilat, va rog sa-mi spuneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, esti norocoasa ca i-a trecut infectia la baietel.
Stie vreo mamica cum se procedeaza cand ii curata canalele lacrimale la bebe? As vrea sa stiu ce ma asteapta, sa ma pregatesc sufleteste.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cat despre somn, dormim foarte bine. Cred ca-i o somnoroasa, ca si mine. Se culca in jur de 21,30 si se trezeste cel mai devreme la 8,oo. Cu 2 pauze de masa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Gety sa nu fie faza aia cu intepatul in locul unde trebuia sa fie canalul lacrimal la marginea ochisorului...parca sa citisem tot pe la noi ca se desfunda, dar nu stiu sigur. Tinem pumnii sa fie bine.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput