Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 27
amarantina spune:
Gracie, tu esti o fericita daca ai doar 5 kile in plus. Daca zici ca ai 1,73 mai mult ca sigur ca nici nu se vad kilele astea.
Vad ca numai eu tin copila in body cu maneca scurta si pantalonasi subtiri cu labutza. Noi nici afara nu ne imbracam gros. Adica peste imbracamintea de casa pun o bluza cu maneca lunga si costumelul (de ski, asa-i zic eu) o caciula si gata, ies pe usa. Cu ea termin repede, mie imi ia mult pana ma imbrac.
simoky spune:
Omy bun venit printre bucurii! Si eu sunt noua si fetele m-au primit cu bratele deschise..asa ca hai la drum!
Pufy ma bucur ca ala mic nu mai are febra. Ai grija de tine mai mult! Multa sanatate in continuare!
Ralukutza eu strampi lui David ii cumpar de la un magazin din cartier (Sebastian). Magazinul se numeste BEBE si au si strampi grosi si subtiri. Costa cam in jur de 120.000 lei perechea. Am mai cautat in Carrefour dar asa mici nu am gasit!
Ca tot a venit vorba de cum ii imbracam pe astia mici eu pe David il imbrac intr-un body cu maneca scurta sau lunga dupa care fie cu pantalonasi si ii mai pun o bluzita, fie cu o salopeta de bebe, din aceea intreaga…Iar daca il scot din camera lui ii mai pun un trening. Nu e frig in casa dar vreau sa fiu precauta!
Zicea cineva mai zilele astea de un site cu torturi..Please imi puteti trimite si mie ca avem botezul pe 13 ianuarie si as vrea sa-I comnad si eu!!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Gracie, tu esti o fericita daca ai doar 5 kile in plus. Daca zici ca ai 1,73 mai mult ca sigur ca nici nu se vad kilele astea.
Vad ca numai eu tin copila in body cu maneca scurta si pantalonasi subtiri cu labutza. Noi nici afara nu ne imbracam gros. Adica peste imbracamintea de casa pun o bluza cu maneca lunga si costumelul (de ski, asa-i zic eu) o caciula si gata, ies pe usa. Cu ea termin repede, mie imi ia mult pana ma imbrac.
si eu o mai tin in maneca scurta, resp body-ul ala primul, si salopeta! dar cum eu sunt friguroasa...nu-mi prea dau seama cand trebe s-o tin in maneca scurta si cand nu!
iar afara, eu uneori nu-i pun costumul ala gros (de ski), ca mi se pare ca sta prea chinuita in el! iar daca iesim cu marsupiul nu incape in el.....asa ca vreo 2 perechi de pantaloni, doua bluzite si pe deasupra un costumas cu totul muuuult mai subtirel decat ala din fash! a, si acu' iarna punem doua caciulite: mai exact o caciulita cu urechi si peste, o basca!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
simoky spune:
Inni daca esti draguta poti sa treci si la mine in listuta (ca am uitat!!!): ora 09:30 dim, scor APGAR 9 si aveam 40s5zile
Multumesc mult!
Simona mamica de
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
simoky spune:
Amarantina multumesc! Am primit. Acum ma uit sa vad ce descopar...pupici
Simona mamica de
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
amarantina spune:
I-am pus si eu o data 2 caciuli si cand am venit cu ea de afara avea parul fleashca. De atunci n-am mai facut asa. Acum ce sa zic, fiecare stie cum sa-si imbrace copilul. Sunt unii mai frigurosi, cum zicea Alessia de Armand. Eu pe incercatelea mi-am dat seama ce-i convine Irenei. Ca si cu maneca asta scurta prin casa... la inceput sarea barbati-miu cat colo: vai, de ce o tii dezbracata? I-am zis sa-si vada de treaba lui ca si eu imi vad de a mea.
adameasca spune:
Eloise, da' ochiul tau cum mai e?
Stiti ca si eu ma vaitam ca Ilinca are secretii la un ochisor inca din maternitate si ca la controlul oftalmologic mi s-a spus ca are un canal lacrimar infundat. Dupa tot felul de picaturi care diminuau numai secretia, a disparut de tot dupa seria de 10 zile de antibiotice atunci cand am avut probleme cu ea... Ce-o fi fost la ochi nu stiu, cert este ca a disparut complet problema.
Eu o imbrac mai grosutz pe gaza mica, ea e frigoroasa. Adica body cu maneca lunga sau scurta, depinde pe ce pun mana si apoi de regula o salopeta cu totul. Sau un trening si sosete in picioare, care sosete zboara unu-doi. Acu de pilda are jeansi pe ea, sosete un body scurt si o bluzitza.
Sim, da si mie linkul ala, vezi ca-s si pe mess, ca m-ati facut curioasa. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
I-am pus si eu o data 2 caciuli si cand am venit cu ea de afara avea parul fleashca. De atunci n-am mai facut asa. Acum ce sa zic, fiecare stie cum sa-si imbrace copilul. Sunt unii mai frigurosi, cum zicea Alessia de Armand. Eu pe incercatelea mi-am dat seama ce-i convine Irenei. Ca si cu maneca asta scurta prin casa... la inceput sarea barbati-miu cat colo: vai, de ce o tii dezbracata? I-am zis sa-si vada de treaba lui ca si eu imi vad de a mea.
si treaba lui care-i?

Nici io nu-i pun doua caciuli afara, una de iarna mai grosutza, de la piticot si e suficient. Plus gluga de la salopeta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
GETY spune:
Am fost si noi la dr. azi. Maria, se pare, are canalele lacrimale obturate. Asa a zis dr. Maine la 8,30 dimineata suntem la spital, sa le curete. Habar n-am cum o sa faca asta, numai sa treaca.
Despre hainutze: noi purtam : body cu manecuta lunga fara pantalon,pantaloni si body flausat cu totul pe desupra si cu botosei roz la picioruse si pe capusor caciulita de bumbac. Plus manushi pe manutze, ca a inceput sa-si suga pumnisorii. O las fara manusi cand sunt langa ea si o pot supraveghea.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA