Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 26
putzuruca spune:
Mai mult ca sigur n-are legatura lungimea de acum cu inaltimea de mai tarziu. Deea are 60 cm la 3luni jumate, dar am nascut-o cu 47 de cm. Eu zic ca e ok. La kg are 6. Eu sunt multumita de cum arata. Nu-i nici grasa dar nici slabuta. A luat aproape cate 1 kg pe luna. Oricum, cel mai important este ca bebe sa fie sanatos.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
putzuruca spune:
Omy, bine ai venit in gashca Bucuriilor. De ce ai stat in culise atata timp?![]()
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
gracie spune:
Alessia, daca vedem ca raman in coada ai nostri bebei, ii trimitem la baschet, volei...si se remediaza! La ce ochi are bebe Armand...sa vezi ce viata complicata de soacra-mare o sa ai!!!!
Apropo, tu ce mananci de arati asa bine?
Poate-mi spui si mie secretul
ca io am 5 kile afurisite care nu-mi dau pace deloc, si slava domnului pe 7 ian se fac 4 luni de cand am nascut...
Mami de Grace
eloise spune:
Carmen, multumim de intrebare, ochisorul puiului e bine, acum indraznesc sa sper ca s-a vindecat de tot pentru ca de 2 saptamani secretia e aproape egala cu 0. A functionat remediul prescris de tine
!
Alessia am citit ca inaltimea pe care o va avea copilul ca adult se mosteneste de la tata. Daca te gandesti sunt destui copii (adolescenti sau tineri) cu mame micutze dar f rar vezi un tatic mai scund decat fiul/fiica sa.
Ca tot vorbiti de imbracat, eu il tin pe Vladut cu un singur body cu maneca lunga si pantalonasi cu sau fara labutza, sau cu costumas de bebelus de acela intreg. Atat, fara alte hainutze pe dedesubt. Cine l-a mai vazut a zis ca il tin prea subtirel imbracat, dar el e rau de caldura, asa l-am obisnuit si cum ii pun ceva in plus, transpira si urla de amma focului. Cum a facut si atunci cand am incercat sa-i ridicam temperatura in camera cu 2 grade pentru baitza.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
_Ralu_ spune:
alessia, mai uite www.reclama/modules.php?name=Grafice" target="_blank">aici. e un fel de calculator....ai sa vezi e destul de complet. eu iti trimisesem altul. poate am gresit adresa. am luat-o de la link-ul cu poze de pe yahoo...
nu merge! offffff....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
omy spune:
Va multumesc pentru primirea calduroasa! Mi-era teama ca prezenta mea va fi neobservata de voi. Sper ca de acum sa nu mai raman in culise, ci sa povestim aventurile noastre cu Bucuriile vietii.
Omy- cu minunea de Eric ( 08.09.2006 )
_Ralu_ spune:
n-ai primit?
uite-l si aici
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
inni spune:
Omy bine ai venit printre noi si pe listutza. ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

adameasca spune:
Omy, bine ai venit in gasca bucuriilor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
mephala30 spune:
Eloise, tare ma bucur ca i-a trecut okisorul! Pupici
Omy, bun venit!
Acu ma uitai pe lista si chiar daca e prea tarziu: La multi ani Ionica! 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru