Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 25
pufymic spune:
Vad ca vb despre imbracat, eu ii dau asa lui Nicolas: body(cu maneca scurta sau lunga cum se nimereste
, strampi(eu de fapt le zic ciorap cu chilot
) si un trening (bluza+pantaloni).....asta in conditiile in care il tin f mult in balansoar si-l car dupa noi prin toata casa, deci e mai mult pe jos, iar aici unde stam geamurile sunt sub orice critica si trage un frig pe langa ele(degeaba m-am chinuit sa le izolez...)....
Dar nu e infofolit ca nu transpira deloc....
Sunt tare bucuroasa ca nu a mai facut pitix febra azi-noapte...sper sa-i treaca de tot!Eu sunt varza....nu stiu cand imi revin....
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
omy spune:
Salut mamici! Sunt noua printre voi, desi va citesc mesajele inca de cand am aflat ca sunt insarcinata. Eu am un bebe pe nume Eric, nascut intr_o Zi Sfanta de 8 septembrie 2006.Acum are 4 luni, 7,5 kg. si 66 cm.
gripo spune:
PUFY, ma bucur ca merge spre bine bebeul, bravo.
Felicitari si RALU panicoasa, si ce daca nu a crescut asa in lungime, nu se stie mai tarziu, si daca nu e, nu e, tot frumoasa ramane.![]()
amarantina spune:
Strampi se gasesc la Cora, dar numai din aia grosolani de bumbac. Sunt cam 130.000. Eu am luat de la Baby Expo unii din aia finutzi, cu model, tot din bumbac dar nu se compara calitatea. Am dat pe ei 100.000 si nu am luat mai multi, am zis ca-s scumpi. Dupa aia mi-am dat cu pumnii in cap.
Ralu daca vrei ceva mai deosebit du-te la Z sau la Mothercare. De la Z am luat unii cafea cu lapte cu floricele rosii, are si Inni (daca-ti amintesti poza aia pe care a pus-o mai demult).
alessia80 spune:
RALU-ciorapei gasesti in mag Victoria- la et2!
ELOISE-da... e foarte serios baiatul meu, zici k proiecteaza rachete tot timpul. Cand zambeste ma
alessia80 spune:
VAUVA-
da.. semanam cu tati
Fetelor, ma speriati. Spuneti-mi ca nu are legatura lungimea lor de acum cu inaltimea finala! Al meu are 62cm
. Seamana cu tac'su tot, sper sa nu semene cu mine tocmai la inaltime
.
Vreau si eu un tabel cu inaltimea pe luni!
gracie spune:
Omy, bine ai venit!
Alessia, si io ma plangeam acu' vreo 2 zile ca am fata pitica, adica 62 cm la 4 luni. dupa care m-a linistit mama. si io am fost pitica in frageda pruncie, m-am nascut de 49 cm si m-am dezvoltat mai in reluare. iar acum sunt o caprita de 1,73...eu zic sa nu ne mai facem griji si sa ne bucuram de ei, ca tare sunt simpatici!
Pupici
Mami de Grace
_Ralu_ spune:
alessia ti-am trimis mail cu grafic de crestere!
multumesc de info despre strampi! (ce-mi place cum suna!)
noi avem unii subtirei albi, si la labutza are o parte mai intarita roz si o fundita ca si cum ar avea pantofiori!
o sa-i zic lui marius sa se uite la Z sambata cand se duce la sv! la mag victoria ajung greeeeu! poate in cora dar daca zici ca-s din aia grosi....eu vreau sa fie subtirei si finitzi ca avem rochite multe...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
alessia80 spune:
RALU- N-am primit
GRACIE- sper sa ai dreptate, ca m-am speriat cand am vazut ca toti sunt peste 64cm! La fete nu-i bai, ca's frumoase foc mignionele, dar ca baieti... ce fac? Nu vreau sa fie pereche franceza![]()