Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 24
mephala30 spune:
Amarantina, asa, fa-ne in ciuda! ![]()
Cri19, Teo are 9 kg la 4 luni (peste 2 zile)...dar si eu posed 73 de kile!
Eloise, i-au trecut okisorii lui Vladutz?
Ma gadesc de multe ori la el....
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
amarantina spune:
Carmen, eu n-am zis niciodata cat doarme Irena, adevarul e ca mi-a stat pe limba de mult, dar am zis sa nu ma laud. Ea doarme toata noaptea de la o luna si ceva.
Dori, sa stii ca exista pantaloni cu labutze si pentru copii de 2 ani. Eu mi-am facut stoc pentru Irena cand am fost la Baby Expo in septembrie, acolo aveau la 50.000 bucata si am luat 8 perechi.
Ileana, erau beton armat dar acum sunt iar pleshti.
simoky spune:
Buna ziua la toate fetele!
Gripo eu sa stii ca I-am cumparat lui David vreo 4 perechi de strampi si imi plac la nebunie cum ii vin…ca si la noi pantalonasii abia ne mai vin.
Mephala ai un scumpic de baiat…vad ca este mai mare ca David la varsta (aveti aproape 4 luni) dar al meu baiat (avem acum 2 luni si 1 sapt) de pe la vreo 1 luna jumatate si-a facut singur program…el mai devreme de 4 ore nu mananca niciodata iar seara cam la 6-7 ore. Teodor chiar plange dupa 2 ore dupa ce mananca? Incearca sa vezi poate plange din alte motive eu stiu…
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
beatrix spune:
Bun gasit si de la mine in 2007!
Scriu repede ca nu am timp! De, din 2 ianuarie sunt la servici! E graznic! Acum am citit capitolul asta pana la pag. 8!
msl, in cazul unei cazaturi de pe pat, fotoliu... aici mi-am recomadat neaparat o vizita la doctor! poate sa nu fie nimic dar poate fi ceva intern!
Adriana, pediatra spune ca in nici un caz sa nu i se faca la bebe laptele mai concentrat decat masura normala! risti sa-i dai sistemul digestiv peste cap!
Pufy, Nicolas, insanatosire grabnica!
Un an cu tot ce va doriti!
Beatrix si Eric
_Ralu_ spune:
bunaaaaa!
io-s tare fericita, ca fii-mea mi-a facut in ciuda si a luat f bine in greutate. mi-a facut ziua! da' ce zic eu ziua? cred ca saptamana, luna....a luat intr-o luna 700gr. eu zic ca-i perfect pt varsta ei! avem, 6350gr si-s f multumita! s-o tinem tot asa!
am cumparat si borcanel hipp cu morcov si mar! morcov crus am papat (suc), zilele astea mai incercam cu suc de mar, si peste vreo 3 zile bagam borcanelul sa vedem....
in schimb e piticaaaaaa....61cm. da' are cu cine semana. eu am 1.60.
ieri a papat f bine, dar tot la 4-5 ore! mi-a papat in total vreo 750-800ml!
n-am citit din urma nimic.
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Na ca mi-a dat de treaba Nicolstoy :) (multumim de info Inni si Nicolstoy). Oricum e faina metoda astora de la auchan pentru comanda. Adica faci un singur drum doar sa lei. buna treaba asa. Eu stau la ora asta tarzie sa trimit poze astora sa mi le faca. Maia mea doarme dusa de vreo 2 ore si eu bantui pe aici. sper sa mai doarma si dupa ce termin eu ca maine am de umblat dupa costumatia de botez..
Noapte frumoasa...
Dianade Maia (18.10.06)
POZE MAIA
dia, mai sunt unii care-ti fac pozele asa! le trimiti si ti le aduc ei acasa! gratis! dar nu pot sa zic aici firma ca fac reclama.
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
amarantina spune:
Ralu si a mea tot 61cm are. Nu stiu cu cine o semana, ca noi suntem inalti amandoi. Barbati-miu are chiar 1.86. Mie imi place ca a mea e mica, dar mi-e ca tot caloaica o sa se faca, nu pot sa ma pun cu gena.
_Ralu_ spune:
gripo, pe alex o imbrac asa:
un body cu maneca scurta pe dedesubt iar pe deasupra body din ala cu totul! am o tona din alea! daca nu cu body, bluzita si salopeta! pantaloni nu-i dau deloc ca ma enerveaza ca si-i da jos! in plus i se ridica bluzita pe care i-o pun pe deasupra si e mereu cu ea in cap! si io ii pun sosetute daca n-are labutza body-ul si nu-i cad! ca sunt din alea mai grosute, flausate si elastice care se muleaza dupa picior!
mai fetelor, ziceti-mi si mie unde gasesc dres (sau strampi cum ziceti voi) pt bebea mea! eu n-am gasit asa mici! avem o sg pereche de la nasa! si cam cat costa?
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
simona, si mie imi place asa miniona!
la noi nu prea are cu cine semana inalta. marius are 1.76. iar io....ce sa mai zic?
poate seamana irena cu altcineva din fam care-i mai micutz...
o intamplare fericita...
Vauva spune:
Noooo vezi Ralukutzule cum zice ardeleanul
ca te-ai agitat degeaba.
Bravo!
Fii-mea cred ca seamana cu ta-su la inaltime ca eu sunt pitica rau 1,55 da eu nu ma supar chiar ma bucur desi stiu ca mignionele au succes la barbatii inalti
, va spun din proprie experienta
!
Alessia ce eleganti suntem mai, mai
!
Carmen ce mai delicios Teo cred ca toata ziua il motroshesti
ca eu asa as face
.
Amarantina ce bine doarme Irena!!!
Noi am fost la biblioteca si am imprumutat niste DVD-uri sa ne uitam cand avem timp.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE

de Maia (18.10.06)