Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 23
putzuruca spune:
Diana, in general vindecarea totala a herpesului se face in 10 zile. In momentul in care simti ca apare da-l cu Zovirax sau Aciclovir, unguente anivirotice si se vindeca mai repede, pentru ca reduc aparitia veziculelor. Poate Inni sau Lili mai stiu si alte remedii.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
putzuruca spune:
Mexxa, eu stiu ca Locoidul este contraindicat in herpes. Contine corticoizi si se foloseste in dermatoze dar nu si in infectii virale.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
mephala30 spune:
Gripo, la noi sunt 26 de grade, dar stau mai tot timpul cu geamul deschis sus. Si-l las fara sosetele, de Iustin ce sa mai zic: sta in tricou si pantaloni scurti. De sosete nici nu poate fi vorba...iar noaptea doarme tot timpul dezvelit...
Alessia, ce bine ii sta lui Armand cu camasa! 
Ileana, cum rezist? Dusa de val!
Gandeste-te ca noaptea ma scol ca un ceas pus sa sune din 2 in 2 ore: alapteaza-l, stoarce sanii la baie, eventual schimba-l...noroc ca mai fur cate o ora de somn in week...altfel 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
alessia80 spune:
CARMEN- cred ca TEO- se va face un frumos la fel ca IUSTIN
. Vei avea multe fete la usa....![]()
cri19 spune:
MEPHALA eu tare sunt curioasa cate kg. are Teo?!E dulce foc cu falcutele asa grasane.Si-al meu e dolofan dar parca e totusi mai micut ca al tau.
amarantina spune:
Azi fi-mea si-a doborat toate recordurile de somn, cred ca tre s-o inscriu in cartea recordurilor. A dormit de la 9 aseara pana la 11 azi, somn continuu, fara nici o pauza de masa.
eloise spune:
Neatza!
Ce copilasi scumpei! Carmen chiar imi era dor de sunculitele lui! Teo este un bebe absolut delicios!
Si Armand atat de serios in camasuta lui de baiat mare!
Marina, am trimis PM
Ups, plange bebe....revin...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Azi fi-mea si-a doborat toate recordurile de somn, cred ca tre s-o inscriu in cartea recordurilor. A dormit de la 9 aseara pana la 11 azi, somn continuu, fara nici o pauza de masa.
Valeuuuu!!! Si tzatzele tale ce-au zis?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
mexxa spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Mexxa, eu stiu ca Locoidul este contraindicat in herpes. Contine corticoizi si se foloseste in dermatoze dar nu si in infectii virale.
Putzurucade -Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
Mie acum un an mi-a aparut urat de tot..si am fost la un medic dermatolog...ca se extindea de acum si el mi-a prescris....na..nush ce sa zic..la mine trece si asta ma multumeste

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
gripo spune:
Wow, SIMO, kiar record!
ILEANA, pe bune ca n-am gasit, e adevarat ca n-am fost in centru, dar am cautat ca o nebuna p-aci. Dar daca PUFY zice ca le trage cate un shtramp si baietilor, o sa fac la fel daca no-i gasi pantalonasi cu labutza.